توسط یک شرکت دانشبنیان صورت گرفت
تولید فرآوردههای زیستی مدرن با تکیه بر دانش بومی
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - فرآوردههای زیستی مدرن در خاورمیانه توسط یک شرکت دانشبنیان و با تکیه بر دانش بومی در کشور تولید شد.
تبسم مهر - به گزارش ایسنا ، این شرکت دانشبنیان، توانایی تولید انواع آنتی بیوتیکها و واکسنهای حیوانی، ویتامین ها، لاروکشها، کودها، آفتکشها و علف هرزکشهای بیولوژیک مورد مصرف در بهداشت و کشاورزی را دارد.
این شرکت به عنوان بزرگترین شرکت ارائهکننده محصولات کشاورزی بیولوژیک با کیفیت مطلوب، مطابق با استانداردهای جهانی، به منظور تولید محصولات کشاورزی ارگانیک در کشور فعالیت میکند. به گفته همایون مرادی، مدیر عامل شرکت مذکور، این شرکت پس از تاسیس، نسبت به طی پروسه توسعه محصولات، در بخش کشاورزی با سرمایهگذاری بر پایاننامههای دانشگاهی اقدام کرد.
وی افزود: شرکت ما پس از چند سال موفق به تولید کودها و آفتکشهای بیولوژیک مطابق با استانداردهای جهانی شد و سپس در بخش پروبیوتیکها، به تولید پروبیوتیکهای مخصوص دام، طیور، آبزیان و حیوانات خانگی ورود کرد.
تولید پروبیوتیکهای دام و طیور، گیاهی، انسانی و عمومی، تولید کودها و آفت کشهای کشاورزی و محصولات حوزه سلامت عمومی از جمله محصولات تولیدی این شرکت داخلی است.
به گفته مدیر عامل این شرکت دانشبنیان، این واحد تولیدی به دلیل تولید محصولات با کیفیت بالا به عنوان واحد برتر تولیدکننده پروبیوتیک در حوزه دامی کشور انتخاب شده است.
وی در خصوص اهمیت تولید پروبیوتیکها در صنعت، گفت: امروزه گوشت مرغ یکی از منابع مهم و غنی پروتئینی محسوب میشود. با ازدیاد روزافزون جمعیت، تقاضا برای این ماده غذایی با ارزش نیز افزایش یافته است. با توجه به احتمال آلودگی این منبع غذایی به بیماریهای شایع عفونی، ترکیبات سین بیوتیک در پیشگیری از بیماریهای عفونی طیور و بهبود کارایی جیرههای غذایی بسیار موثر است.
مرادی در ادامه عنوان کرد: پروبیوتیکها به دلیل اثرات سلامتبخشی گسترده در پیشگیری از شیوع برخی بیماریهای عفونی انتخاب مناسبی در تغذیه طیور و کاهش نرخ عفونت در آنها محسوب میشوند.
وی همچنین تصریح کرد: در حوزه سلامت عمومی نیز محصولی به نام بائوفلش برای کنترل بیماری مالاریا تولید کردیم که 4 سال پیش 20 تن از این محصول را به کشور ترکیه صادر کردیم. همچنین در حوزه تولید کودها و آفتکشهای کشاورزی نیز مذاکراتی برای صادرات محصول به کشور ترکیه و افغانستان داشتهایم.
این فعال عرصه دانشبنیان در کشور خاطرنشان کرد: با تلاشهای صورت گرفته در شرکت تولیدی ما، در حال حاضر حدود 90 نفر در کارخانه تولیدی این شرکت مشغول به فعالیت هستند. با توجه به اینکه معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری نهاد حامی شرکتهای دانشبنیان است، قصد داریم از این نهاد کمک و وام دریافت کنیم.
انتهای پیام