منشور گام دوم/8
آلیا: مسئولان اجرایی کشور به بزرگراه انقلاب برگردند/ راز کلمه «خونآورد» در بیانیه گام دوم
سیاسی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: مقام معظم رهبری در بیانیه اخیرشان از کلمه خونآورد به جای دستاورد استفاده کردند تا به نسل جوان و آیندگان یادآوری کنند که پیشرفتهای امروز در برابر خونهای ارزشمند ملت ایران بدست آمده است.
تبسم مهر - نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: مقام معظم رهبری در بیانیه اخیرشان از کلمه خونآورد به جای دستاورد استفاده کردند تا به نسل جوان و آیندگان یادآوری کنند که پیشرفتهای امروز در برابر خونهای ارزشمند ملت ایران بدست آمده است.
فاطمه آلیا، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی، در گفت و گو با خبرنگار دولت فارس، با اشاره به بیانیه اخیر مقام معظم رهبری به عنوان گام دوم اظهار کرد: از نگاه همه دوستداران انقلاب اسلامی و اسلام، بیانیه اخیر مقام معظم رهبری در طلیعه دهه پنجم هدیه بزرگی بود. معتقدم سالها زمان میطلبد تا عمق این پیام مهم تاریخی درک وعمل شود.
وی افزود: دلیل اهمیت تاریخی بیانیه اخیر مقام معظم رهبری به محورهای مهم آن مربوط میشود که یکی از ارکان مهم این بیانیه، شعار انقلاب اسلامی یعنی استقلال است. ایشان به موضوع استقلال تأکید بسیاری داشته اند و در این بیانیه عنوان کردند که نگاه به بیرون و امید به بیگانگان نداشته باشیم. قطعا این موضوع با ادبیات مختلف از سوی ایشان مطرح شده است.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مقام معظم رهبری در بیانیه اخیرشان از کلمه خون آورد به جای دستاورد استفاده کردند تا به نسل جوان و آیندگان یادآوری کنند که پیشرفتهای امروز در برابر خونهای ارزشمند ملت ایران بدست آمده است.
وی ادامه داد:کلمه «خون آورد» متشکل از تلاش و زحمت به همراه ایثار و شهادت است و هربار این کلمه فرهنگ ایثار و شهادت را به ما یادآوری میکند که عده ای از جان و خون شان گذاشتند و فدای کشور کردند.
آلیا اظهار کرد: موضوع امید از دیگر موضوعات حائز اهمیت در بیانیه اخیر مقام معظم رهبری است. متأسفانه برخیها از مفهوم امید استفاده ابزاری کردند اما مقام معظم رهبری منظورشان از امید واقعی بود که نشانی سرچشمهای برای موفقیت است نه امید واهی که به سراب منتهی میشود.
وی بیان کرد: مقام معظم رهبری در بیانیه اخیرشان جوانان امروز را به گونه ای وصف کردند که همان جوانان زمان انقلاب اسلامی با انگیزه بیشتر هستند و این انگیزه بیشتر همان سرمایه و امید واقعی بیشتر است.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:مقام معظم رهبری در بیانیه اخیرشان بر امید واقعی تأکید داشتند و تحقق این امید را تلاش و کوشش برای آینده انقلاب دانستند. مخاطب این بیانیه جوانانی هستند که متأسفانه طی سالهای اخیر براساس سیاستهای نادرست مورد کم لطفی قرار گرفتند و از تخصص و تعهد در مسئولیتهای مدیریتی استفاده نشده است. این بیانیه میتواند روحیه جدیدی را در میان نسل جوان ایجاد کند.
وی بازنگری در عملکرد مسئولان را یکی از راهکارهای تحقق بیانیه اخیر مقام معظم رهبری دانست و گفت: مسئولان اجرایی کشور باید بازنگری و بازگشتی به آن بزرگراه انقلاب اسلامی داشته باشند؛ چراه عده ای از مسئولان اجرایی راه دیگری را پیش گرفتند که با بزرگراههای اصلی زاویه دارد. آن بخش از مسئولان باید درنگ کنند و به راه اصلی انقلاب بازگردند.
آلیا با اشاره به این موضوع راه اصلی انقلاب که استقلال،آزادی و جمهوری اسلامی بوده و تغییر نکرده است، گفت: مسئولان باید پشتیبان ولی فقیه باشند تا آسیبی به مملت وارد نشود. لازمه این امر مراقبت از نفوذیهایی است که تعدادشان کم نیستند. البته این روزها قوه قضائیه برخی از آنها را شناسایی و برخورد کرده است اما اصلیترین کارمان مراقبت از نفوذ نفوذی هایی است که در کشور فعالیت میکنند.
وی بیان کرد: قطع کردن امید از بیگانگان و امیدوار بودن به پروردگار الهی، استفاده از توان متخصصان داخلی کشور، برگشت از غرب زدگی و توجه به مطالبات و اولویتهای مردم از جمله موضوعاتی است که مسئولان کشور باید نسبت به آن توجه داشته باشند.
نماینده سابقه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: حضور پرشکوه ملت ایران در راهپیمایی 22 بهمن نشان داد که این ملت به انقلاب اسلامی و رهبر انقلاب اسلامی علاقمند هستند. مردم در لابه لای چرخهای اقتصادی له میشوند و مسئولان باید نسبت به نیازهای اقتصادی و روزمرههای مردم توجه کنند.
وی افزود: در آستانه سال نو که مسئولان شعار شادی مردم را سر میدهند باید به شادی مردم توجه کنند و به این موضوع بیندیشند که چگونه میتوانند این ملت را شاد کنند. برخی از مسئولان باید از تجمل گرایی دست بردارند و مفهوم عدالت که در بیانیه اخیر مقام معظم رهبری بسیار برجسته بود را اجرایی کنند.
آلیا اظهار کرد: امروزه میان مردم با برخی از مسئولان فاصله ایجاد شده است و همین امر سبب دلسردی آنها میشود. گرانی و وضعیت اقتصادی موجب نارضایی مردم از مسئولان شده است. متأسفانه امروزه طبقه جدیدی از تجمل گرایی و غرب زدگی در کشور شاهد هستیم.
وی خاطرنشان کرد: متأسفانه رویکردی را شاهد هستیم مبنی بر اینکه سعی داریم رضایت برخی مجامع بین المللی را کسب کنیم. با این رویکرد برخیها تلاش میکنند در برخی از کنوانسیون هایی که ما را بیش از پیش به غرب وابسته میکنند، حضور داشته باشند. مردم از این موضوعات گلایه مند هستند.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از مسئولان انتظار میرود تا به خواستههای مردم توجه کنند و اگر میخواهند که دوران مسئولیتشان با یک خاطره خوش به پایان برسد و مورد نفرت قرار نگیرند، نیازهای مردم را درنظر داشته باشند.
انتهای پیام/