برای رونق بازار؛
استاندارد گلاب و اسانس گلمحمدی بهروز میشود
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - استاندارد گلاب و اسانس گل محمدی با حمایت دفتر هماهنگی دانش، صنعت و بازار معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری و توسط کانون گل محمدی و گیاهان معطر بازنگری و بهروز میشود.
تبسم مهر - به گزارش ایسنا ، زهرا صاحبنظر، عضو هیات مدیره کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار گل محمدی و گیاهان معطر گفت: در دهمین جلسه هیأت مدیره که با حضور مجدالدین مدیر کل دفتر هماهنگی دانش، صنعت و بازار معاونت علمی برگزار شد، بازنگری و تدوین موضوع استاندارد حوزه گلاب و اسانس گل محمدی مورد بررسی قرار گرفت.
وی در ادامه افزود: ضرورت انجام این بازنگری و تدوین این است که استاندارد حوزه گلاب در 50 سال پیش تدوین شده و در همان وقت نیز ناقص بوده است همچنین در حال حاضر و با توجه به انجام کشت در مناطق مختلف و متفاوت بودن کیفیت گلهای مناطق سراسر کشور از جمله تبریز و کاشان، گلاب این گلها نیز متفاوت است و استاندارد فعلی با این محصولات همخوانی ندارد.
صاحبنظر خاطرنشان کرد: مورد دیگری که بر ضرورت تدوین و بازنگری مجدد استاندارد حوزه گلاب تاکید دارد، میزان اسانس تعریف شده در گلاب برای صادرات به کشورهای دیگر است که باید تمامی مشکلات تولیدکنندگان را در نظر بگیرند و دوباره این استاندارد بررسی شود.
عضو هیات مدیره کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار گل محمدی و گیاهان معطر همچنین به بررسی موضوع استاندارد اسانس گل محمدی اشاره کرد و گفت: در این جلسه استاندارد حوزه گل محمدی نیز بررسی شد؛ زیرا این استاندارد بر اساس کیفیت گلهای ایران نیست و بر اساس استاندارد کشورهای دیگر از جمله ترکیه و بلغارستان ترجمه شده و در کشور استفاده میشود؛ به همین منظور با اسانس گلهای محمدی تولید شده در کشور مطابقت ندارد و برای فروش محصولات با مشکل مواجه میشویم.
وی در ادامه بیان کرد: به منظور بررسی و تدوین دوباره، کانون گل محمدی و گیاهان معطر اصلاحات استاندارد این دو حوزه را انجام داد و به اداره استاندارد ارائه کرد و نماینده کانون به عنوان دبیر کمیته تدوین استاندارد معرفی شده تا با همکاری اداره استاندارد این موضوع را اجرایی و نهایی کند.
انتهای پیام