آخرین مطالب

رئیس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت:

گردشگری سلامت یک میلیارد و 200 میلیون دلار ارز وارد کشور کرد اجتماعی

گردشگری سلامت یک میلیارد و 200 میلیون دلار ارز وارد کشور کرد

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهران- ایرنا- رئیس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت گفت: در سال ۹۶ حدود یک میلیارد تا یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار ارز به واسطه گردشگری سلامت وارد کشور شد که با توجه به پتانسیل‌های موجود، می‌توان این رقم را تا ۵ برابر افزایش داد.

تبسم مهر - تهران- ایرنا- رئیس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت گفت: در سال 96 حدود یک میلیارد تا یک میلیارد و 200 میلیون دلار ارز به واسطه گردشگری سلامت وارد کشور شد که با توجه به پتانسیل‌های موجود، می‌توان این رقم را تا 5 برابر افزایش داد.

به گزارش ایرنا از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سعید هاشم زاده روز سه شنبه درباره گردشگری سلامت افزود: در سال 96 حدود 300 هزار بیمار بین المللی وارد کشور شد و این رقم در سال جاری 1.5 تا 2 برابر افزایش پیدا کرده است. براساس سند چشم انداز 20 ساله، باید تا سال 1404 به عدد 2 میلیون گردشگر سلامت در سال دست پیدا کنیم.
وی بیان کرد: اگر زنجیره گردشگری سلامت در کشور کامل شود، می‌توانیم در منطقه به رتبه اول دست پیدا کنیم، اما در حال حاضر در منطقه غرب آسیا یکی از سه کشور پیشرو در این زمینه هستیم.
* متداول‌ترین خدمات مورد استفاده گردشگران سلامت
هاشم زاده درباره متداول‌ترین خدماتی که مورد استقبال گردشگران سلامت است، اظهار داشت: درمان‌های ناباروری، جراحی‌های زیبایی، زایمان، بیماری‌های قلبی و عروقی، جراحی چشم و جراحی‌های عمومی، ارتوپدی، تشخیص و درمان سرطان و پیوند اعضا از جمله خدماتی است که بیشترین طرفدار را بین گردشگران سلامت داشته است.
* سختگیری در اعطای گواهینامه IPD
وظیفه واحد IPD در بیمارستان ها، ایجاد هماهنگی لازم در ارائه کلیه خدمات به بیماران خارجی و بیماران با خدمات ویژه است.
رئیس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت درباره اعطای این گواهینامه به بیمارستان‌ها گفت: تشدید نظارت‌ها و سختگیری در زمینه اعطای گواهینامه IPD به بیمارستان‌ها یکی از استراتژی‌های حوزه گردشگری سلامت وزارت بهداشت است.
وی ادامه داد: با تکیه بر مراجعه بیماران بین الملل به 9 دانشگاه علوم پزشکی پر طرفدار در کشور، 55 بیمارستان را مورد بازدید قرار دادیم و 20 مرکز درمانی و بیمارستان موفق به تمدید گواهینامه IPD برای پذیرش گردشگر سلامت شده و مابقی مراکز نیز در بازه زمانی مشخص، با فراهم کردن آیتم‌های مورد نیاز می‌توانند این گواهینامه را کسب یا تمدید کنند.
هاشم زاده افزود: تا زمانی که شرکت‌‌ها و ارائه کنندگان خدمات گردشگری سلامت در مدار قانون حرکت کنند، از حمایت‌های کامل وزارت بهداشت برخوردار خواهند شد.
* مهمترین مشکل گردشگری سلامت
وی درباره مهمترین مشکل گردشگری سلامت گفت: یکی از بزرگترین معضلات حوزه گردشگری سلامت حضور واسطه هایی است که خدمات بدون شناسنامه به بیماران بین الملل ارائه می‌کنند.
هاشم زاده ادامه داد: برای احیا و تقویت گردشگری سلامت در کشور با نگاه عرصه ای نوپا و درآمدزا، سازمان یافته عمل نکرده ایم و به همین دلیل آسیب های جدی دیده ایم، بنابراین برنامه ریزی و سیاستگذاری برای استفاده از فضای دیجیتال و مجازی یکی از راه‌‌های برون رفت از صدمات و لطماتی است که واسطه‌‌ها به گردشگری سلامت کشور وارد کرده اند.
وی افزود: اگر فاصله اطلاعاتی بین اتباع کشورهای دیگر و مراکز درمانی ایران و همچنین تعرفه‌ها و هزینه‌های خدمات درمانی از طریق سایت مراکز به طور شفاف تعریف و بیان شود، زمینه حضور و فعالیت واسطه‌ها محدود خواهد شد.
رئیس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت گفت: در حوزه گردشگری سلامت، نواقص و مشکلات موجود شناسایی شده و درحال رفع آنها هستیم. بر اساس شرح وظایف بین المللی شرکت ها، در حال تدوین آیین نامه ای برای ساماندهی شرکت‌های تسهیل کننده هستیم و اگر سازمان میراث فرهنگی نیز یاری کند، این آیین نامه با جامعیت بیشتری ابلاغ خواهد شد.
* رویکرد وزارت بهداشت در گردشگری سلامت
هاشم زاده درباره رویکرد وزارت بهداشت در زمینه گردشگری سلامت گفت: وزارت بهداشت از یک سال پیش تاکنون، رویکرد خود را بر آموزش فعالان حوزه گردشگری سلامت اعم از شرکت‌ها، بیمارستان‌‌ها و مراکز درمانی و آشنا کردن فعالان این حوزه قرار داده است. یکی از وظایف اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت حمایت از بخش خصوصی است و این حمایت تا آنجا که قوانین و مقررات اجازه بدهد، انجام می‌شود.
وی افزود: گردشگری سلامت در دنیا به عنوان یک صنعت پردرآمد شناخته شده است. برای ارتقای جایگاه ایران در حوزه گردشگری سلامت باید دیدگاه مان به این حوزه را صنعتی کنیم و مراکز درمانی و شرکت‌‌های تسهیل گر با تمام توان و ظرفیت‌‌های خود پای کار بیایند.
* آموزش فعالان گردشگری سلامت
رئیس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت گفت: یکی از مهمترین استراتژی‌ها در حوزه گردشگری سلامت، آموزش فعالان شامل شرکت‌ها، بیمارستان‌‌ها و مراکز درمانی است که این موضوع در وزارت بهداشت با رویکرد آکادمیک و صنعتی در حال پیگیری است.
وی افزود: در راستای توسعه مباحث آموزشی در مقوله گردشگری سلامت، اقدامات زیادی انجام شده که از جمله آن می‌توان به ایجاد رشته ای تحت عنوان گردشگری سلامت در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور اشاره کرد که این موضوع در حال پیگیری بوده و امیدواریم در آینده ای نزدیک، رشته گردشگری سلامت نیز مصوب و در دانشگاه‌ها آموزش داده شود.
هاشم زاده ادامه داد: کشورهایی مانند ترکیه، اردن و هند که در زمینه گردشگری سلامت در منطقه موفقیت نسبی کسب کرده اند نیز برای ارتقای این حوزه، نیروی انسانی متخصص آموزش می‌دهند.
وی گفت: تا زمانی که نیروهای انسانی متخصص حوزه گردشگری سلامت در دانشگاه‌ها تربیت شده و آماده ارائه خدمت شوند، اقدام به بازنگری و برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی کوتاه مدت که به همت دانشکده مدیریت دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شد، کردیم.
وی افزود: با توجه به اینکه 9 دانشگاه علوم پزشکی (تهران، ایران، شهید بهشتی، مشهد، قم، اهواز، شیراز، ارومیه و تبریز) در کشور پذیرای 90 درصد گردشگران سلامت در سطح کشور هستند و با توجه به فراوانی بیماران بین الملل در شهر محل استقرار این دانشگاه‌ها و ضرورت به روز کردن خدمات درمانی، کارگاه‌های آموزشی منطقه ای نیز برگزار شده است.
رئیس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت اظهار داشت: ظرف یک سال گذشته تاکنون، 12 کارگاه آموزشی منطقه ای در استان‌های مختلف برگزار شده است. تعرفه گذاری، آشنایی با کلیات، ارتقای سیستم‌های مدیریتی، فعالیت بیمه‌‌های بین المللی و ملی و ارتقای مراکز درمانی برای ارائه خدمات با کیفیت از جمله موضوعاتی است که در این دوره‌های آموزشی بیان می‌شود.
اجتمام*9482*1193
انتهای پیام /*


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند