جهانگیری:
آمادگی دستگاهها برای مواجهه با بارشهای شدید باید تقویت شود
اقتصادی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهران - ایرنا - معاون اول رییس جمهوری تقویت سطح آمادگی دستگاهها برای مواجهه با بارشهای شدید و وقوع سیلابهای احتمالی را ضروری دانست و گفت: باید تمهیدات لازم برای بدبینانهترین شرایط اندیشیده شود.
تبسم مهر - تهران - ایرنا - معاون اول رییس جمهوری تقویت سطح آمادگی دستگاهها برای مواجهه با بارشهای شدید و وقوع سیلابهای احتمالی را ضروری دانست و گفت: باید تمهیدات لازم برای بدبینانهترین شرایط اندیشیده شود.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رییس جمهوری ، «اسحاق جهانگیری» در جلسه شورای عالی آب از دستگاههای ذی ربط با محوریت وزارت نیرو خواست تمهیدات لازم برای مدیریت سیلابهای بزرگ را بیندیشد تا در صورت وقوع سیلابهای بزرگ از آمادگی کافی برخوردار بوده و مردم متحمل خسارت نشوند.
معاون اول رییس جمهوری در جلسه شورای عالی آب که شامگاه دوشنبه به ریاست وی برگزار شد به وقوع سیلاب در استان خوزستان در اثر بارشهای اخیر اشاره کرد و افزود: با توجه به گزارشهای وزارت نیرو و سازمان هواشناسی مبنی بر احتمال وقوع مجدد سیلاب لازم است پیش بینیهای لازم برای جلوگیری از وارد شدن خسارت به استان خوزستان انجام شود.
معاون اول رییس جمهوری با قدردانی از اقدامات استاندار خوزستان، وزارت نیرو، نهادهای امداد رسان، ستاد مدیریت بحران استان و همه دستگاههای ذی ربط بخاطر عملکرد به موقع در جریان بارشهای اخیر خاطر نشان کرد: خوشبختانه با اقدامات به موقع و واکنش سریع، خسارت قابل ملاحظه ای در جریان وقوع سیلاب استان خوزستان رخ نداد.
وی تصریح کرد: دولت از آبان ماه با استناد به گزارشهای سازمان هواشناسی واحتمال وقوع سیلاب در برخی استانهای کشور برنامه ریزیهای لازم را انجام داد و از استانداری ها، وزارت نیرو و ستاد مدیریت بحران استانها خواسته بود که پیش بینیهای لازم را برای مواجهه با سیلاب انجام دهند که خوشبختانه در بارشهای اخیر شاهد عملکرد به موقع و جلوگیری از بحران بودیم.
جهانگیری از همه دستگاههای ذی ربط به خصوص وزارت نیرو و مدیران استان خوزستان خواست با وجود برنامه ریزیهای انجام شده، سطح آمادگی استان را برای مواجهه با بارشهای شدید و وقوع سیلابهای احتمالی ارتقا دهند و تمهیدات لازم را برای بدبینانهترین شرایط بیندیشند تا در صورت وقوع سیلابهای بزرگتر، از آمادگی کافی برخوردار بوده و مردم متحمل خسارت نشوند.
معاون اول رییس جمهوری همچنین به بارشهای خوب کشور در مدت اخیر اشاره کرد و اظهار داشت: مردم در چند سال اخیر به دلیل خشکسالیهای مستمر رنج و سختی فراوانی را متحمل شدند و امیدواریم به لطف خداوند متعال بارشهای خوب امسال استمرار داشته و پایانی برای دوره خشکسالی و ورود به دوره ای جدید از ترسالی برای کشور باشد.
در ابتدای این جلسه رییس سازمان هواشناسی کشور گزارشی از میزان بارش ها، وضعیت دما و خشکسالی در کشور ارائه کرد ودر خصوص میزان تغییرات دما و پیش بینی ماههای آینده توضیحاتی داد.
وی گفت: براساس پیش بینیهای سازمان هواشناسی بارشهای کشور در سه ماه پیش رو در حد نرمال خواهد بود.
در ادامه این جلسه وزیر نیرو گزارشی از وقوع سیلاب در اثر بارشهای اخیر در استان خوزستان و پیش بینی هایی که از قبل برای این اتفاق صورت گرفته بود، ارائه کرد و گفت: این وزارتخانه تدابیر لازم را برای ماههای آینده انجام خواهد داد تا بارشها و سیلابهای احتمالی خسارتی به این استان وارد نکند.
نماینده وزارت نیرو در این جلسه گزارشی از وضعیت موجودی سدها و وضعیت بهره برداری از مخازن سدهای کشور ارائه کرد و به تشریح آخرین وضعیت سدهای استان خوزستان و میزان بارشهای رخ داده در حوضههای مختلف آبریز در این استان پرداخت.
استاندار خوزستان نیز در این جلسه گزارشی از برنامه ریزیها و اقدامات صورت گرفته برای مدیریت سیلابهای اخیر ارائه کرد و گفت: احداث سدها تا حد زیادی مانع از تخریب و بروز خسارت در استان شد و خوشبختانه با اقداماتی که صورت گرفت سیلابهای اخیر خسارتی به استان خوزستان وارد نکرد.
در این جلسه که وزیر جهاد کشاورزی، رییس سازمان ستاد مدیریت بحران کشور و تعدادی از نمایندگان مردم استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشتند، موضوع سیلاب در استان خوزستان و برنامه ریزی برای جلوگیری از بروز خسارت در اثر بارشهای پیش رو مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و پس از ارائه پیشنهادات و نظرات مختلف، تصمیماتی برای پیشگیری از وقوع خسارت ناشی از بارشهای شدید اتخاذ شد.
سیام**3070**1336
انتهای پیام /*