آخرین مطالب

اعتراف نیویورک‌تایمز به قربانی تروریسم بودن ایران از ابتدای انقلاب فرهنگی و هنری

اعتراف نیویورک‌تایمز به قربانی تروریسم بودن ایران از ابتدای انقلاب

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - ایالات متحده و اسرائیل ایران را به دامن‌زدن تروریسم در خاورمیانه متهم می‌کنند، این در حالی است که ایران خود از ابتدای انقلاب اسلامی قربانی حملات تروریستی بوده است.

تبسم مهر - ایالات متحده و اسرائیل ایران را به دامن‌زدن تروریسم در خاورمیانه متهم می‌کنند، این در حالی است که ایران خود از ابتدای انقلاب اسلامی قربانی حملات تروریستی بوده است.

- اخبار فرهنگی -
به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، روزنامه نیویورک‌تایمز در گزارشی که در تاریخ 27 بهمن در وب‌سایت آن قرار گرفته، چند مورد از حملات تروریستی‌ای را که در دو سال گذشته در ایران اتفاق افتاده، برشمرده است. این روزنامه این گزارش را به مناسبت حمله تروریستی اخیر در سیستان و بلوچستان که به شهادت 27 تن از پاسداران انقلاب اسلامی منجر شد، منتشر کرده است.
نیویورک‌تایمز در ابتدای گزارش خود می‌نویسد: «اگرچه ایالات متحده و اسرائیل ایران را به دامن‌زدن به تروریسم در خاورمیانه متهم می‌کنند، ایران خود از ابتدای انقلاب اسلامی قربانی حملات تروریستی بوده است.»
یکی از حملات تروریستی‌ای که این روزنامه آمریکایی به آن اشاره می‌کند، حمله به رژه نظامی در اهواز در شهریورماه گذشته است. در تاریخ شهریور1397 تروریست‌های مسلح وابسته به گروه‌های جدایی خلق عرب، با حمله به مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در اهواز، بیست‌و‌پنج نفر را به قتل رساندند و 60 نفر را مجروح کردند.
دیگر واقعه تروریستی‌ که روزنامه نیویورک‌تایمز برمی‌شمارد، مربوط به حملات تروریستی سال 96 تهران است. در تاریخ 17خرداد 1396 تروریست‌های مسلح با حمله همزمان به ساختمان مجلس و حرم امام خمینی(ره) در تهران حداقل 12 نفر را به شهادت رساندند. داعش مسئولیت این اقدام را برعهده گرفت و آن را اولین حمله خود علیه ایران توصیف کرد.
در روز 24بهمن 1397 اتوبوس حامل تعدادی از نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که پس از اتمام مأموریت مرزبانی در حال بازگشت به خانه و اعزام به مرخصی بوده‌اند، در مسیر حرکت در محور خاش‌‌ - زاهدان توسط یک خودروی حامل مواد منفجره هدف حمله انتحاری قرار گرفت. در این حمله حداقل 27 پاسدار به شهادت می‌رسند و 13 نفر مجروح می‌شوند.
نیویورک‌تایمز با اشاره به برگزاری نشست نشست سیاسی دو روزه آمریکا و متحدانش در ورشو لهستان، عنوان می‌کند همزمانی این رویداد با حمله تروریستی خاش‌ - زاهدان و هدف آن که عبارت بود از منزوی‌کردن و تحت فشار قراردادن ایران، مقامات ایرانی را متقاعد کرده است که این حادثه را در راستای سیاست آمریکا، عربستان سعودی و اسرائیل در حمایت از گروه‌های تروریستی در داخل ایران تعبیر کنند. این روزنامه به عنوان شاهد، از توئیت محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران در روز حادثه تروریستی یاد می‌کند که تلویحاً آمریکا را مسبب این حادثه معرفی کرده بود.
ظریف در توییت خود نوشته بود: « آیا این یک تصادف است که ایران درست در روز برگزاری سیرک ورشو هدف حمله تروریستی قرار می‌گیرد؟ به خصوص وقتی که هم‌یاران همان‌ تروریست‌ها در خیابان‌های ورشو آن را جشن می‌گیرند و با ربات‌های توئیتری از آن حمایت می‌کنند. ظاهراً آمریکا همیشه همان انتخاب‌های اشتباه قبلی را تکرار می‌کند اما انتظار نتایجی متفاوت دارد.» نیویورک‌تایمز توضیح می‌دهد منظور وزیر خارجه از هم‌یاران تروریست‌ها، سازمان مجاهدین خلق (منافقین) است که در دو روز برگزاری نشست ورشو، در خیابان‌های اطراف محل نشست تجمع به‌راه انداخته بودند (و رودی جولیانی، مشاور رئیس جمهور آمریکا، برای آن‌ها سخنرانی می‌کرد.)
منبع: بنیاد هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور)
انتهای پیام/


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند