در پی اقدامی برای سلامت دهان و دندان
چین مصرف قند و شکر را کاهش میدهد
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - سازمان ملی بهداشت چین قصد دارد تا برای حفظ سلامت دهان و دندان ملی، مصرف قند و شکر را کاهش دهد.
تبسم مهر - سازمان ملی بهداشت چین قصد دارد تا برای حفظ سلامت دهان و دندان ملی، مصرف قند و شکر را کاهش دهد.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، در پی اقدام اخیر سازمان ملی بهداشت چین، این کشور قصد دارد در برنامهای برای سلامت دهان و دندان شهروندان چینی ، مصرف شکر و قند را در میان کودکان و بزرگسالان کاهش دهد.
براساس گزارش «خبرگزاری شینهوا»، طبق این طرح، کشور، تولیدکنندگان مواد غذایی را به تولید مواد غذایی با قند کم یا بدون قند تشویق میکند.
همچنین در این طرح آمده که در سال 2016 میزان پوسیدگی دندان در میان کودکان 12 سال، 34.5 بوده که انتظار میرود این میزان در سال 2025 به 30 درصد کاهش یابد.
همچنین طبق این طرح قرار است، میزان حفظ دندانها در افراد مسن 65 تا 74 سال از 22.5 درصد در سال 2016 به 24 درصد در سال 2025 برسد.
انتهای پیام/