طی نامهای به دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شد
درخواست اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآنی برای حل موضوع ادغام پس از 10 سال
فرهنگی و هنری
بزرگنمایی:
تبسم مهر - هیأت مدیره اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآنی کشور در نامهای به دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار حل موضوع فرسایشی ادغام دو اتحادیه قرآنی کشور پس از ۱۰ سال شد.
تبسم مهر - هیأت مدیره اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآنی کشور در نامهای به دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار حل موضوع فرسایشی ادغام دو اتحادیه قرآنی کشور پس از 10 سال شد.
به گزارش خبرنگار قرآن و فعالیتهای دینی خبرگزاری فارس پس تشکیل اتحادیه مدغم مؤسسات و تشکلهای قرآنی کشور و در آستانه برگزاری جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی برای تصمیمگیری درباره مشکلات بوجود آمده درباره ادغام دو اتحادیه قرآنی مرتضی طلایی عضو هیأت مدیره اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآنی کشور در نامهای به نمایندگی از هیأت مدیره اتحادیه مدغم به دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار رسیدگی به موضوع ادغام و رفع مشکلات به وجود آمده توسط برخی افراد شد.
متن نامه به شرح ذیل است؛
حجتالاسلام و المسلمین جناب آقای عاملی
دبیر محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس شورای توسعه فرهنگ قرآنی
سلام علیکم
احتراماً با توجه به بررسی موضوع اتحادیههای استانی و کشوری مؤسسات و تشکلهای فرهنگی قرآن و عترت در جلسه آتی شورای محترم توسعه فرهنگ قرآنی، ضمن پیوست «مصوبه آخرین جلسه هیأت مدیره اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت کشور» بهعنوان تنها اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت در کشور به همراه «بیانیه قاطبه مدیران عامل اتحادیههای مؤسسات و تشکلهای مردمی، فرهنگی قرآن و عترت» حاضر در همایش فعالان قرآنی مردمی سراسر کشور و نیز «بیانیه اعضاء مجمع عمومی مؤسس اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت کشور» که متضمن مطالبات گویا و شفاف خانواده بزرگ مؤسسات و تشکلهای قرآنی کشور است نکات زیر جهت مزید استحضار ایفاد میگردد:
1- موضوع ادغام اتحادیهها، بیش از یک دهه از زمان، انرژی و اعتبار جامعه قرآنی و بلکه این مرز و بوم را بخود اختصاص داده و با بیش از 500.000 رکورد خبری! در فضای مجازی، به یک مسئله ملی پرحاشیه در امالقری اسلام تبدیل شده است.
موضوعی که تقدس خدمتگزاران آستان مقدس قرآن کریم و مدیریت مسئولین فرهنگی کشور را به چالش کشیده و توانائی کلام وحی در وحدتآفرینی میان مردمان را نشانه رفته است. آیا براستی ادغام دو تشکل مردمی منسوب به قرآن کریم اینچنین سخت است؟ شأن و عزت فعالان راستین کلام وحی این است؟ یا مسئله چیز دیگری است؟ ادغام اتحادیهها چه منافعی را متأثر و کرسی قدرت چند ساله چه کسانی را تهدید میکند؟ علیرغم وجود مصوبات متقن و روشن آن شورا و نیز مصوبات هیأت رسیدگی به امور مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت که با توافق و تصمیم همه اشخاص ذینفع و مرتبط به ثمر رسیده و پیشینههای مضبوط و تحقیقات دبیرخانه و نظرات روشن دفتر حقوقی آن شورا که بیشک جنابعالی نسبت به آن علم و آگاهی کامل دارید مخالفت گروهی انگشت شمار با فرآیند ادغام و اتحادیههای واحد استانی و کشوری چه معنائی دارد؟ معدود افرادی که طی یکدهه گذشته با ادعای نمایندگی تشکلهای قرآنی بر قاطبه کرسیهای تصمیمگیریهای قرآنی در کشور تکیه زده و به مدد آن، حسابهای بانکی مراکز منتسب و مرتبط به آنان روز به روز فربهتر شده است. نیمنگاهی به اعضاء آن شورا، کمیسیونها، کمیتهها و کارگروههای وابسته، چهره تکراری چند نفر را روشنتر خواهد نمود که طی سالهای گذشته با تثبیت روزافزون جایگاه خود، شأنی ویژه و جاودانه برای خود قائل بوده، با تظاهر به ایفای نقش منجی اعظم! اجازه حضور و مشارکت برای احدی نداده و صدای هر منتقد و مخالفی را با شدیدترین وجه و شرمآورترین اتهامات خاموش کردهاند. همین گروه معدودند که روزی منافع خود را در ادغام اتحادیهها دیده و با انجام صدها مصاحبه و ارائه خبر در منقبت و مزایای آن، گوش فلک را پر کردند و امروز که عدم اقبال عمومی به آنان در انتخابات اتحادیهها علنی گردیده، با توسل به غیر اخلاقیترین اتهامات و ادعاهای غیر واقعی و بدون ارائه کوچکترین سند در این زمینه، انتخابات صورت گرفته را ناسالم و از مزایای تعدد اتحادیهها سخن میگویند! پارلمان قرآنی کشور جولانگاه چنین افرادی نیست.
2- اتحادیههای واحد استانی و کشوری به استناد مدارک متقن، با مشارکت 85 درصدی مؤسسات و تشکلهای قرآنی در چارچوب مصوبات شورای توسعه فرهنگ قرآنی و براساس مصوبات و نظارت هیأت رسیدگی به امور مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت و با حضور نمایندگان ناظر دو اتحادیه سابق کشوری تشکیل و پس از تأیید فرآیند انتخابات یکایک استانها از سوی هیأت رسیدگی، اقدام به ثبت و فعالیت نموده است. خدشه به این انتخابات آن هم توسط تأییدکنندگان آن، تأمل در موضوع فوق را مضاعف مینماید.
بیش از 200 برگ از اسناد و مدارک مرتبط شامل مصوبات شورای توسعه فرهنگ قرآنی، ابلاغیههای دبیر محترم آن شورا، مصوبات هیأت رسیدگی به امور مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت، صورت جلسات منضم به امضاء نمایندگان اتحادیههای سابق کشوری به عنوان بخشی از اسناد ذیربط به پیوست تقدیم حضور میگردد.
3- اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت کشور به نمایندگی از قریب 4000 مؤسسه قرآنی کشور برای آخرین بار، ضمن درخواست همراهی اعضاء محترم شورای توسعه با این اتحادیه و احترام به مصوبات قبلی شورا و مطالبه عمومی در رسمیت بخشی به مشارکت بیبدیل قاطبه مؤسسات در امر تشکیل اتحادیههای واحد استانی و کشوری، از جنابعالی بعنوان رئیس محترم شورای توسعه فرهنگ قرآنی انتظار دارد با عنایت به موضوعات فوقالذکر، زمینه لازم برای حضور نمایندگان واقعی مؤسسات قرآنی در آن شورا و مشارکت در تصمیمگیریهای آن را فراهم سازید.
4- حجب و حیا، عزت، سعه صدر و مناعت طبع مؤسسات و تشکلهای قرآنی کشور طی حداقل 16 ماه گذشته و توصیه آنان به صبر و مدارا از سوی نمایندگان آنان در اتحادیهها، به امید توجه مسئولین فرهنگی کشور به حداقل مطالبات و حقوق آنان و جبران بیمهریهای گذشته بوده است. تعهد و رسالت اینجانب و همکاران محترم در اتحادیههای واحد استانی و کشوری همانگونه که در بیانیههای صدرالاشاره آمده است، صیانت از حقوق مؤسسات و تشکلهای قرآنی مردمی و پیگیری مطالبات مطروحه است و در این خصوص از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم نمود. موضوع ادغام و تشکیل اتحادیههای واحد استانی و کشوری، موضوعی تمام شده و غیر قابل مذاکره و برگشت است. چنانچه شورای محترم توسعه فرهنگ قرآنی در این مقطع حساس و سرنوشتساز نخواهد به این مهم توجه نموده و کمافیالسابق متأثر از نظر چند نفر اقلیت شناخته شده و متصل به قدرتهای دولتی و حاکمیتی و با اتکاء به رایزنیهای غیر اخلاقی آنان که اسناد آنها نیز موجود است تصمیمگیری نموده و همچنان با بیاعتنائی به مصوبات ماضی، از پذیرش نمایندگان اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت کشور خودداری نماید، مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت کشور آن را تحمل نکرده و سکوت خود را خواهند شکست.
والسلام علیکم و علی عبادالله الصالحین
مرتضی طلائی
رئیس هیأت مدیره
انتهای پیام/