مدیر کل مشاوره و مددکاری معاونت اجتماعی ناجا:
لزوم افزایش مشارکت و همکاریهای پلیس و آموزش و پرورش
اجتماعی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - مدیر کل مشاوره و مددکاری معاونت اجتماعی ناجا، گفت: مشارکت علمی پلیس و آموزش و پرورش میتواند به رشد مناسب و متناسب فردی و اجتماعی دانش آموزان کمک کند.
تبسم مهر - مدیر کل مشاوره و مددکاری معاونت اجتماعی ناجا، گفت: مشارکت علمی پلیس و آموزش و پرورش میتواند به رشد مناسب و متناسب فردی و اجتماعی دانش آموزان کمک کند.
به گزارش خبرگزاری مهر ، سرهنگ علیرضا حمیدی فر در حاشیه پنجمین همایش ملی روانشناسی مدرسه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از اقدامات اساسی حوزه مشاوره و مددکاری ناجا، مشارکت در همایشهای علمی است و این مشارکت با مراکز علمی و همایشها و کنفرانسهای علمی بین المللی، ملی و منطقه ای به صورت برنامه ریزی شده و مستمر محقق میشود .
مدیر کل مشاوره و مددکاری ناجا به نقش تاثیر گذار این همایشها در بررسی آسیبها و معضلات نوپدید اجتماعی اشاره و بیان کرد: نیروی انتظامی باید در حوزههای علوم انسانی با همه مراکز علمی از جمله حوزههای علمیه و مراکز دانشگاهی که دارای رشتههای روانشناسی، مشاوره و مددکاری اجتماعی و در مجموع رشتههای علوم انسانی هستند، مشارکت داشته باشد .
وی در ادامه خاطر نشان کرد: شرکت در چنین همایشها و نشستهای علمی که آسیبها و معضلات اجتماعی را مورد کنکاش قرار میدهد در پیشگیری اجتماعی از وقوع جرایم نقش بسزایی دارد و پیشگیری اجتماعی به ویژه در سنین مدرسه اولویت داشته و مقدم بر پیشگیری انتظامی است .
این مقام ارشد انتظامی به همایش ملی روانشناسی مدرسه اشاره و بیان کرد: پلیس همکاری تنگاتنگی با آموزش و پرورش دارد و این همکاری باعث ارتقای احساس امنیت در جامعه و به ویژه دانش آموزان میشود .
وی با اشاره به اینکه همایشهای علمی با توجه به اینکه مسائل و پدیدههای اجتماعی نوپدید را در دستور کار خود قرار میدهند و مقالات تخصصی و راهکارهای نوین برای مقابله با مشکلات در آنها ارائه میشود، تأکید کرد: بنابراین لازم است که پلیس در اینگونه همایشها مشارکت داشته باشد .
مدیر کل مشاوره و مددکاری اجتماعی ناجا تصریح کرد: تلاش میکنیم که فرصت بدست آمده برای مشارکت در اینگونه همایشها همچون سنوات گذشته را از دست ندهیم چرا که اعتقاد داریم حاصل این همایشها تعامل پلیس و بخشهای مختلف علمی کشور و در نهایت گسترش نظم و امنیت عمومی است .
این مقام ارشد انتظامی یادآور شد: از جمله همکاریهای دیگری که در حوزه پلیس و آموزش و پرورش صورت گرفته مشارکت در سند ملی نماد تحت عنوان «نظام مراقبت اجتماعی از دانش آموزان» است و تأکید میشود که مدرسه و پلیس هر دو نیازمند تلاشهای علمی یکدیگرند .
حمیدی فر در خاتمه اضافه کرد: آنچه که ما در این حیطه برداشت، مشاهده و کسب میکنیم در حوزه سلامت دانش آموزان به کار میگیریم که آنها هم به همین نسبت از داشته ها، دانستهها و تجربیات پلیس میآموزند و تلاش میکنند دانش آموزان عزیز این کشور که در واقع فرزندان ما هستند از آسیبهای اجتماعی محفوظ مانده و این مهم دارای اهمیت به سزایی است .