مشارکت غیر مستقیم صندوق نوآوری در تسهیلات سرمایهگذاری
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه در حوزه سرمایهگذاری مشارکت غیر مستقیم داریم، گفت: این امر از طریق یک نهاد مالی واسط سرمایهگذاری انجام خواهد شد.
تبسم مهر - به گزارش ایسنا، دکتر علی وحدت در جمع مدیران عامل شرکتهای دانشبنیان پارک فناوری پردیس با تاکید بر اینکه در حوزه تسهیلات به دنبال متنوع سازی و تمرکززدایی هستیم، گفت: صندوقهای پژوهش و فناوری ظرفیتهای جدی در این زمینه هستند و امیدواریم با اجراییشدن این برنامهها شاهد شکوفایی هر چه بیشتر شرکتهای دانشبنیان در کشور باشیم.
وی با بیان اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی یک نهاد مالی حامی شرکتهای دانشبنیان است، کوتاهتر شدن و تسهیل در فرآیندهای موجود و بررسی درخواستهای شرکتهای دانشبنیان را یکی از اقدامات کوتاهمدت صندوق برشمرد.
وحدت با اشاره به برگزاری جلسات هفتگی هیأت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی برای اصلاح ضوابط، اعطای تسهیلات، توانمندسازی و سرمایهگذاری، خاطرنشان کرد: در حوزه تسهیلات نیاز به تنوع تسهیلات و سرعت در بررسی و پرداخت تسهیلات وجود دارد که سبد متنوعی از تسهیلات را با توجه به نیازهای مختلف شرکتهای دانشبنیان و بازده سود متنوع از 4 تا 18 درصد طراحی کردهایم که این تسهیلات از طریق بانکها، پارکهای علم و فناوری و همچنین صندوقهای پژوهش و فناوری پرداخت میشود.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: در حوزه توانمندسازی نیز با همکاری مراکز رشد، پارکهای علم و فناوری سبد متنوعی را طراحی کردیم و برای شتاب دهندهها نیز برنامه جدی داریم که پوشش دادن هزینه محل استقرار شتابدهندهها و کمک برای تجهیز آنها مهمترین این برنامهها است.
وی به برنامههای صندوق در حوزه سرمایهگذاری اشاره کرد و گفت: قبلاً برنامه صندوق مشارکت مستقیم بود، اما در حال حاضر برنامه ما مشارکت غیرمستقیم است تا از طریق یک نهاد مالی واسط سرمایهگذاری انجام شود.
وحدت ابراز امیدواری کرد: با اجرایی شدن برنامهها و سیاستهای جدید، صندوق نوآوری و شکوفایی نقش موثرتری در حمایت از شرکتهای دانشبنیان ایفا کند.
انتهای پیام