ادعای یک تحلیلگر بازارهای مالی
مهلت رایگیری در شورای عالی آموزش و پرورش سوم اسفند پایان مییابد
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهران- ایرنا- مسئول ستاد راهبری انتخابات نماینده معلمان در شورای عالی آموزش و پرورش گفت: با پایان ثبتنام و ویرایش اطلاعات نامزدهای ورود به این شورا، رایگیری از ۲۷ بهمنماه آغاز شده و فرهنگیان تا ساعت ۲۰ روز سوم اسفندماه برای ارائه رای به نامزد مورد نظر خود فرصت دارند.
تبسم مهر - تهران- ایرنا- مسئول ستاد راهبری انتخابات نماینده معلمان در شورای عالی آموزش و پرورش گفت: با پایان ثبتنام و ویرایش اطلاعات نامزدهای ورود به این شورا، رایگیری از 27 بهمنماه آغاز شده و فرهنگیان تا ساعت 20 روز سوم اسفندماه برای ارائه رای به نامزد مورد نظر خود فرصت دارند.
اصغر حصیری روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار حوزه آموزش ایرنا اظهار داشت: اخذ رای به صورت الکترونیکی و از طریق سامانه http://Sinarubik.ir انجام میشود و همکاران میتوانند با ورود به این سایت در انتخابات شورای عالی آموزش و پرورش شرکت کنند.
وی در خصوص علت دسترسی نداشتن فرهنگیان به سامانه مذکور برای رایگیری نیز توضیح داد: در روز اول به دلیل استقبال فرهنگیان، مدتی این سایت با مشکل مواجه شد اما اکنون امکان ورود و ارائه رای همکاران وجود دارد.
مشاور اقتصادی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه نتایج رایگیری در انتخابات شورای عالی آموزش و پرورش پس از پایان زمان تعیین شده برای اخذ رای (چهارم اسفندماه) اعلام میشود، درباره تمدید زمان رایگیری نیز گفت: در صورت استقبال فرهنگیان و بسته به شرایط موجود برای تمدید زمان اخذ رای تصمیمگیری خواهیم کرد.
حصیری با بیان اینکه در مجموع 118 هزار نفر دارای شرایط لازم برای ثبتنام در انتخابات شورای عالی بودند، اضافه کرد: آمار نهایی شرکتکنندگان و رایدهندگان در این انتخابات بعد از پایان رایگیری اعلام خواهد شد اما آنچه حائز اهمیت است اینکه مشارکت فرهنگیان برای نامزدی در این شورا در مقایسه با انتخابات صندوق ذخیره فرهنگیان بیشتر است.
مسئول ستاد راهبری انتخابات نماینده معلمان در شورای عالی آموزش و پرورش تصریح کرد: در مرحله اول این انتخابات 160 نفر برای ورود به مرحله دوم که اوایل اردیبهشتماه به صورت حضوری در تهران برگزار میشود، انتخاب خواهند شد تا در نهایت 3 نفر از میان فرهنگیان و به انتخاب آنان به عضویت ثابت شورای عالی آموزش و پرورش درآمده و با حکم رئیسجمهوری به مدت چهار سال در این شورا فعالیت داشته باشند.
حصیری با یادآوری اینکه قبلا این سه نفر توسط شورای معاونان انتخاب میشدند، اظهار داشت: البته وزیر آموزش و پرورش با استناد به بند 14 ماده 9 قانون تشکیل شورای عالی آموزش و پرورش و با استفاده از اختیارات خود میتوانست بدون برگزاری انتخابات و رایگیری نسبت به انتخاب آنان اقدام کند اما تمامی این تلاشها برای آن است که فرهنگیان به طور مستقیم مشارکت کرده و افراد دارای صلاحیت را به عنوان نمایندگان خود، وارد شورای عالی کنند.
شورای عالی آموزش و پرورش به عنوان نهادی حقوقی و تنها مرجع سیاستگذاری در حوزه وظایف آموزش و پرورش رسمی و عمومی در چارچوب سیاستهای کلی نظام، قوانین و مقررات موضوعه است که توسط مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده و سازمان اداری آن با بودجه و تشکیلات مستقل فعالیت میکند. ریاست این شورا با رئیس جمهوری است و در غیاب آن وزیر آموزش و پرورش ریاست اداره جلسه را به عهده دارد.
علمی**1883** 1055
انتهای پیام /*