آخرین مطالب

این سیاستمدار برای شکست ترامپ در انتخابات 2020 شانس زیادی دارد بین الملل

این سیاستمدار برای شکست ترامپ در انتخابات 2020 شانس زیادی دارد

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - نشریه آمریکایی هیل با انتشار گزارشی به معرفی یک سیاستمدار دموکرات پرداخت که از بخت بالایی برای شکست ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ برخوردار است.

تبسم مهر - نشریه آمریکایی هیل با انتشار گزارشی به معرفی یک سیاستمدار دموکرات پرداخت که از بخت بالایی برای شکست ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری سال 2020 برخوردار است.


این سیاستمدار برای شکست ترامپ در انتخابات 2020 شانس زیادی داردبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوا ن ، پایگاه اینترنتی نشریه آمریکایی هیل با انتشار گزارشی به معرفی یک سیاستمدار دموکرات پرداخت که از بخت بالایی برای شکست دونالد ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری سال 2020 آمریکا برخوردار است.
در این گزارش به قلم «برد بنن»، کارشناس مسائل سیاسی، آمده است «هولیان کاسترو»، وزیر مسکن دولت باراک اوباما و شهردار سابق سن آنتونیو، قهرمان داستان کلاسیک مهاجرت است. مادربزرگ وی از مکزیک به آمریکا مهاجرت کرد و شغل‌هایی از قبیل خدمتکار، آشپز و پرستار بچه داشت. هولیان سال 1974 در سن آنتونیو به دنیا آمد. او از دانشگاه استفورد مدرک کارشناسی دریافت کرد. هولیان همچنین مدرک خود را در رشته حقوق از دانشگاه هاروارد دریافت کرده است.
این سیاستمدار دموکرات سال 2009 میلادی، در سن 35 سالگی، به عنوان شهردار سن آنتونیو انتخاب شد و به مدت 5 سال –تا زمان تصدی سمت وزیر امور مسکن و توسعه شهری دولت اوباما– عهده دار این پست بود.
مادر هولیان نیز از سیاستمداران سن آنتونیو و بنیانگذار یکی از احزاب این شهر است. برادر دوقلوی هولیان نیز عضو مجلس نمایندگان آمریکا از حوزه انتخابیه سن آنتونیو است.
در ادامه این گزارش آمده است هولیان کاسترو در سن 44 سالگی یکی از نامزد‌های معتبر و جدی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به شمار می‌آید. نگارنده مطلب همچنین می‌افزاید هولیان مورد حمایت لاتین تبار‌های آمریکا و دموکرات‌های نسل هزاره است. هولیان کاسترو می‌تواند رقیبی برای برنی سندرز و جو بایدن (که هنوز نامزدی خود را اعلام نکرده است) باشد.
در ادامه این گزارش آمده است بافت جمعیتی آمریکا در حال تغییر است و غیرسفیدپوستان و نسل هزاره جای سفیدپوستان و آمریکایی‌های انگلیسی تبار را به عنوان جمعیت غالب این کشور می‌گیرند. به همین دلیل کاسترو از شانس زیادی برای شکست ترامپ برخوردار است. زیرا شمار رأی دهندگان لاتین تبار در جنوب غربی آمریکا با سرعت زیادی در حال افزایش است. اظهارات و اقدامات نژادپرستانه ترامپ باعث شده است تا گمانه زنی‌ها درباره پیروزی یک نامزد دموکرات در ایالت‌های کلیدی تگزاس و آریزونا تقویت شود.
نگارنده مطلب در ادامه می‌افزاید رأی‌دهندگان لاتین‌تبار یکی از دلایل اصلی پیروزی دموکرات‌ها در تگزاس و آریزونا در جریان انتخابات میان دوره‌ای کنگره بودند. از سوی دیگر نظرسنجی‌ها در سطح ملی نشان می‌دهد 27 درصد لاتین تبار‌هایی که در انتخابات سال 2018 کنگره شرکت کردند، رأی اولی بودند.
این گزارش سپس می‌افزاید حضور یک سیاستمدار لاتین تبار در میان نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 میلادی باعث خواهد شد تا لاتین تبار‌های بیشتری (نسبت به انتخابات کنگره) در این دو ایالت به ویژه ایالت تگزاس پای صندوق‌های رأی بروند؛ بنابراین چشم انداز شکست ترامپ در انتخابات سال آینده چندان دور از ذهن به نظر نمی‌رسد.
انتهای پیام/


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند