معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت:
بررسی سلامت گوشت قرمز بر عهده سازمان دامپزشکی است
اجتماعی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهران- ایرنا- معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: همکاران بهداشت محیط، مراکز عرضه گوشت را از نظر سلامت محیط عرضه بررسی میکنند، اما بررسی سلامت گوشت قرمز داخلی و وارداتی بر عهده سازمان دامپزشکی کشور است.
تبسم مهر - تهران- ایرنا- معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: همکاران بهداشت محیط، مراکز عرضه گوشت را از نظر سلامت محیط عرضه بررسی میکنند، اما بررسی سلامت گوشت قرمز داخلی و وارداتی بر عهده سازمان دامپزشکی کشور است.
به گزارش ایرنا از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، محسن فرهادی روز یکشنبه درباره نظارت بر سلامت گوشت قرمز افزود: بر اساس وظایف قانونی وزارت بهداشت، موظف هستیم سلامت یا بهداشت محیط مراکز عرضه و توزیع محصولات خام دامی، گوشت قرمز داخلی و وارداتی را کنترل کنیم و برای کنترل و نظارت با سازمان دامپزشکی کشور هماهنگی بسیار خوبی داریم.
وی ادامه داد: همکاران بهداشت محیط به صورت دوره ای مواردی مانند رعایت بهداشت فردی، تمیز بودن یخچال و دستگاهها و ابزارهای مورد استفاده، داشتن کارت بهداشت برای قصابها و آموزشهای مورد نیاز برای فروشگاههای زنجیره ای و میادین میوه و تره بار که توزیع گوشت قرمز داخلی و وارداتی انجام میدهند را کنترل میکنند.
فرهادی گفت: همچنین سلامت سیستم برودتی مانند یخچال و فریزر و شرایط نگهداری گوشت قرمز را در مراکز عرضه به وسیله دستگاههای پرتابلی که در اختیار همکاران بهداشت محیط قرار دارد، بررسی میشود و نیروهای بهداشت محیط وزارت بهداشت، بهداشت محیط ساختمان یا مرکز عرضه کننده گوشت و مجوزهای سازمان دامپزشکی برای سلامت گوشت قرمز را نیز کنترل میکنند.
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت بیان کرد: تاکنون تخلف و مشکل خاصی در مورد سلامت گوشتهای قرمز وارداتی یا داخلی به وجود نیامده است. البته ممکن است نواقصی در مورد بهداشت فردی و شرایط نگهداری گوشت وجود داشته باشد که همکاران ما به شکل میدانی آنها را بررسی و برطرف کرده یا نسبت به تعطیلی موقت یا ارجاع پرونده به مراجع قضایی اقدام میکنند.
فرهادی درباره عرضه گوشت و محصولات خام دامی با شرایط نامناسب در برخی فروشگاههای زنجیره ای نیز گفت: حتما باید روی بسته بندی گوشت و محصولات خام دامی عرضه شده در فروشگاههای زنجیره ای با رعایت استانداردها و قواعد مشخص شده، تاریخ مصرف به طور خوانا درج شده باشد. در غیر این صورت، تقلب و تخلف بهداشتی انجام شده که دانشگاههای علوم پزشکی و سازمان دامپزشکی میتوانند این موضوع را بررسی و با آن برخورد کنند و شعبه فروشگاه زنجیره ای نیز باید پاسخگو باشد. همچنین مردم باید به مُهر کنترل دامپزشکی روی گوشت قرمز و محصولات خام دامی توجه کنند.
اجتمام*9482*1193
انتهای پیام /*