آخرین مطالب

سرپرست سازمان روانشناسی مطرح کرد؛

تهدید‌های جنگ نرم برای دانش آموزان/ رفتار‌های پرخطر ریشه در مشکلات روانی دارد علمی و دانشگاهی

تهدید‌های جنگ نرم برای دانش آموزان/ رفتار‌های پرخطر ریشه در مشکلات روانی دارد

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - حاتمی گفت: جنگ نرم آسیب تهدید‌های دشمن است و نگرش دانش آموزان و خانواده‌های ما را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

تبسم مهر - حاتمی گفت: جنگ نرم آسیب تهدید‌های دشمن است و نگرش دانش آموزان و خانواده‌های ما را تحت تاثیر قرار می‌دهد.


تهدید‌های جنگ نرم برای دانش آموزان/ رفتارهای پرخطر ریشه در مشکلات روانی داردبه گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان ، محمد حاتمی سرپرست سازمان روانشناسی در پنجمین همایش ملی روانشناسی مدرسه که در کانون پرورشی و فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، اظهار کرد: اعلام عمومی ارسال مقالات از سال گذشته براساس اهداف آموزش خلاق، آسیب‌های اجتماعی و روانی، روانشناسی مدرسه، مدرسه زندگی، هدایت تحصیلی و نظام استعدادیابی انجام شد.
وی افزود: طی سه داوری از میان 850 مقاله ارسالی 340 مقاله انتخاب و بیش از 60 سخنرانی را در نظر گرفتیم، همچنین کارگاه‌هایی در این همایش در نظر گرفته شده است.
مقالات نباید تنها در بایگانی دانشگاه باشد حاتمی با اشاره به چاپ مقالات برتر در مجلات علمی و پژوهشی در سال جاری، گفت: مقالات نباید فقط در بایگانی دانشگاه باشد بلکه باید اثر آن را در جامعه مشاهده کنیم.
رئیس سازمان روانشناسی با بیان اینکه اعتقاد ندارم که سه وزارتخانه متولی آموزش کشور باشد، اظهار کرد: دانشگاه مسئول تولید علم است و آموزش و پرورش نیازمند پیوندی است که ارتباط دانشگاه و مدرسه را حفظ کند.
وی بیان کرد: اکنون در دهه پنجم انقلاب اسلامی هستیم و تهدید‌های فرهنگی و اقتصادی بسیاری را گذرانده‌ایم، اما امروز به عنوان دانش پژوه و سرپرست نظام روانشناسی نگرانی خودم را از جنگ نرمی که دشمن راه انداخته است اعلام می‌کنم، آسیب‌های این تهدید‌ها جنگ نرم است و نگرش دانش آموزان و خانواده‌های ما را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
حاتمی ادامه داد: استرس و اختلالات خلقی ما را نگران می‌کند؛ دشمن در این حوزه‌ها اقدام کرده است و در این میان مدرسه خط مقدم پیشگیری است و باید اتاق فکری برای مقابله با آن داشته باشیم.
آموزش و پرورش مهم‌ترین نهاد در شکل‌گیری رفتار رئیس سازمان روانشناسی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش مهم‌ترین نهاد ما در ایجاد رفتار است، گفت: یک بخشنامه ابلاغی وزیر در کوچکترین روستا، اثرگذار است.
وی افزود: با 2 مساله در مدارس روبرو هستیم؛ یکی رفتار‌های پرخطر است و طی تحقیقی دریافتیم که تمام مولفه‌های رفتار‌های پرخطر ریشه روانی دارد و منجر به افت تحصیلی می‌شود، بنابراین وجود مشاور و روانشناس در مدرسه ضروری است.
حاتمی با اشاره به 90 درصد دانش آموز رفتار خوب دارند، گفت: باید این رفتار‌های خوب را حفظ و ارتقا دهیم؛ البته اکنون در آموزش و پرورش طرح‌های خوبی برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی می‌شود.
رئیس سازمان روانشناسی با اشاره به اینکه بعد از جنگ و برای حفظ انقلاب باید مهم‌ترین اقدام ما حفظ دانش‌آموز و آموزش و پرورش باشد، تصریح کرد: سازمان نظام روانشناسی کشور ظرفیتی خوب دارد و کارگروه‌هایی با آموزش و پرورش تشکیل دادیم از جمله اقدامات مربوط به این کارگروه راه اندازی مراکز تخصصی برای ارجاع بیماران، کمک به ارتقای سواد سلامت روان است.
انتهای پیام/


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند