فلاحت پیشه در جمع خبرنگاران:
حادثه تروریستی زاهدان در قالب جاسوسی اطلاعاتی انجام شد
سیاسی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: بخشی از اقدام حادثه تروریستی زاهدان در قالب جاسوسی اطلاعاتی بوده است؛ افرادی که این کار را انجام دادهاند، از نفوذ استفاده کرده و دست به چنین حملهای زدند.
تبسم مهر - رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: بخشی از اقدام حادثه تروریستی زاهدان در قالب جاسوسی اطلاعاتی بوده است؛ افرادی که این کار را انجام دادهاند، از نفوذ استفاده کرده و دست به چنین حملهای زدند.
به گزارش خبرنگار مهر ، حشمت الله فلاحت پیشه در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران از جلسه ویژه این کمیسیون جهت بررسی ابعاد حادثه تروریستی زاهدان خبر داد.
وی افزود: ما از مسئولان اطلاعاتی، امنیتی و سپاه پاسداران دعوت کردیم تا در جلسه امروز این کمیسیون حضور یابند و مجمع نمایندگان استان اصفهان هم اعلام کردند که در این جلسه حضور مییابند چرا که بخش اعظم شهدای حمله تروریستی زاهدان از اصفهان بودند.
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه متأسفانه با این بودجه صرفاً یک پنجم نیازهای مرزی کشور قابل تحقق است، گفت: این در حالی است که سربازان ما در مرز با جانفشانی از مرز دفاع میکنند و گرفتار جریانهای تروریستی انتحاری میشوند که لازم است بودجه این بخش ارتقاء یابد و کمیسیون امنیت ملی وظیفه خود میداند که در این باره تلاش خود را ادامه دهد.
فلاحت پیشه با بیان اینکه در جلسه امروز از نهادهای مختلف گزارش هایی در مورد حادثه تروریستی زاهدان دریافت میشود، یادآورشد: برای دفاع از نیروهای مرز لازم است اقدامات و راهبردهای صیانتی در دستور کار قرار گیرد.
فلاحتپیشه اظهارداشت: لازم است بین دستگاههای عملیاتی، امنیتی و اطلاعاتی، هماهنگیهایی در خصوص مرزها شکل گیرد و اگر درباره منطقهای از مرز که اعلام میشود جزء محدوده خط قرمز است، باید اقدامات صیانتی بیشتری درباره آن انجام شود.
وی تأکید کرد: وظیفه کمیسیون امنیت ملی مجلس این است که به الزامات بودجهای بخش مرزی، بیشتر توجه کند تا به بخش مرزی کشور کمک شود.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: لازم است راهبرد کلی مرز که اکنون مرزبانی کشور، سپاه پاسداران و مرکز پژوهشها تعیین کردهاند، تبدیل به سیاست کلی شود و باید به استقبال از سه راهبرد عملیاتی در مرز برویم.
فلاحتپیشه با اشاره به اینکه تاکنون یکسری اطلاعات به صورت موردی از دستگاهها درباره حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان دریافت کردهایم، اظهار داشت: سربازان وطن در بدترین شرایط از مرز کشور دفاع میکنند و تاکنون دشمنان نتوانستهاند در محدوده عملیاتی ما ورود کنند.
وی اضافه کرد: صدها نفر تروریست انتحاری در مرزها تجهیز شدهاند و هر لحظه ممکن است اقداماتی از این نوع را انجام دهند و ما همانطور که در فراتر از مرزها امنیت ایجاد کردهایم، باید به امنیت مرز خود هم توجه کنیم و نباید در تأمین امنیت مرزی خود دچار مشکل شویم.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با اشاره به اینکه بخشی از اقدام تروریستی اخیر در قالب جاسوسی اطلاعاتی بوده است، گفت: افرادی که این کار را انجام دادهاند، از نفوذ استفاده کرده و دست به چنین حملهای زدند.