معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه:
ایده پردازیها باید اجرایی شود تا بتوان نتیجه مثبت آن را برداشت کرد
اجتماعی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با اشاره به این مطلب که اگر هزار جشنواره برگزار شود و ایدههایی مطرح شود بی فایده است گفت: زمانی ما موفق میشویم که ایدههای این جشنوارهها را اجرایی کرده باشیم.
تبسم مهر - معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با اشاره به این مطلب که اگر هزار جشنواره برگزار شود و ایدههایی مطرح شود بی فایده است گفت: زمانی ما موفق میشویم که ایدههای این جشنوارهها را اجرایی کرده باشیم.
به گزارش خبرنگار حقوقی و قضایی خبرگزاری فارس، مراسم اختتامیه و اهدای جوایز تیمهای برتر چهارمین جشنواره ایدهها و فرصتها عصر امروز با حضور الفت معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، ناظمی معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات و انصاری نماینده مجلس در ساختمان صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.
الفت معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در ادامه این مراسم اظهارداشت: از معاونین اجتماعی تهران، خراسان، البرز و اصفهان حضور دارند تشکر میکنم همچنین از برادران خوبمان در نیروی انتظامی تشکر میکنم از فرماندهان با صلابت و متفکر تشکر میکنم که ارتباط قوه قضاییه با نیروی انتظامی به موجب قانون برقرار و ناگسستنی است و اقدامات ما مبتنی بر اقدامات عزیزاانمان که در جامعه و تشکیل پروندهها هست که نتایجی در دادرسیها میرسیم.
وی افزود: امروز دچار خشونت در جامعه هستیم، شاهد رفتار خشونت آمیر، تاب آوری پایین و بروز رفتارهای خشن زیاد روبرو هستیم. اگر با این عمق رفتار خشن اگر کسی بتواند آنها را به زندگی برگرداند هنر بسیار بزرگی انجام داده است. از آقای آملی لاریجانی تشکر میکنم ، یادگارهای خوبی در این حوزه از خودشان به جای گذاشتند امیدواریم آیندگان بتوانند از ظرقفیت هایی که ایشان ایجاد کردند استفاده کنند و نگذارند چشمههای این چنینی در قوه قضاییه خشک شود و در رونق این کارها فعالیت کنند. چرا که قوه قضاییه باید در قضاوت هایش یک اقدام واقعی صورت دهد و خودش را در پشت کتابها پنهان نکند و با حضور در جامعه، تعیین مجازاتها و مجازاتهای جایگزین را در سرلوحه کار خود قرار دهد.
وی افزود: همین برگزاری جشنواره خود به کنترل آسیبهای اجتماعی کمک میکند، آسیبهای اجتماعی را با تحکم خیلی کم میشود کنترل کرد و از آن کمتر میشود خیلی کم کاهش داد. آسیب دیدگی را همین افراد به وجود میاورند چه بسا خودمان از عوامل آسیبها باشیم. همین که به وجود آسیبها فکر میکنیم بزرگترین اقدام است که جهت صیانت و نگهداری از نظم جامعه و ارتقاء زندگی اجتماعی کمک میکنیم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با بیان اینکه شاید برای شما سوال باشد که ما جشنواره ایدهها را برگزار کنیم و اسمش را کارآفرینی اجتماعی بگذاریم ، گفت: میشود از ایدهها و فرصتها استفاده کنیم در واقع یک شکوفایی ایجاد کنیم. وقتی به یک اشتراک نظری در قوای مختلف رسیدیم و جوانان را به شرکت در این جشنوارهها مشتاق کردیم این کار خیلی بزرگی است در کنار این جشنوارهها مراکز شکوفایی را هم ایجاد کنیم و استعدادها را عملیاتی کنیم و مشوق مادی هم ایجاد کنیم قطعاً به تعداد شرکت کنندگان اضافه میشود و با علاقه مندی بیشتر جوانان به این عرصهها باز میشود.
وی افزود: بحث اجتماعی کردن و نگاه کنترلی به آسیبها یک کار خیلی بزرگی است، در کشور ما یک فرهنگی وجود دارد آن هم اینکه همیشه منتظریم یک کسی بیاید تا مشکلاتمان را حل کند، هیچ عاقلی نباید به دنبال این حرف برود، این کشور را باید با همین دستان ایده پرداز و فکور بسازیم و ایدهها را توسط تعداد دیگری از افراد فعال کنیم چرا که از خارج از کشور کسی نمیآید به داد ما برسد و اگر هم امامی مبعوث شود که انشاالله در آینده ما هم زیر پرچم آن باشیم خوب است که سربازان قوی و سالم باشد که بتوانیم فرامین متناسب با ظهور را همراه با ایشان اجرا کنیم بنابراین با نشستن و دعا کردن که یک نفر بیاید و مشکلاتمان را حل کند، بعید میدانم اتفاق بیوفتد.
الفت بیان داشت: ما از نظر فرهنگی بسیار غنی هستیم، تمدن بسیار فاخری در دنیا داریم و داشتیم اگر بتوانیم از آن خوب استفاده کنیم، گنجهای پنهانی در اختیار ما است و اگر آن را استخراج کنیم و از این خزانه به نحو شایسته استفاده کنیم، این استفاده کردن وو دسترسی به منابع خوب ممکن نیست غیر از اینکه از فکر جوانان خوبمان در این مسیر استفاده کنیم و باید جوانان را در عرصه تولید فکر و وارد عملیاتی کردن ایدههای جدید کنیم.
وی افزود: جوانی که تحصیلکرده، خوش فکر، پاک، گرفتار مسائل دنیوی نیست، رفتارش شفاف است و به شفافیت رفتارش افتخار میکند به راحتی افکار و ایده هایش را بیان میکند و ترسی هم ندارد، بببا بیان ایدههای خوب به هر حال شاید به تعدادی هم ضرری وارد شود اما جوانان خوب در این عرصه ترسی ندارند و نترسند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با تأکید بر اینکه ما اگر هر سال ایدهها و فرصتها را ببینیم و بهترین ایده و فرصت را انتخاب کنیم و جایزه هم بدهیم اتفاق مثبتی صورت نمیگیرد، گفت: باید حتماً چند نفر بیایند و این ایدهها را عملیاتی کنند. ما دوست داریم جوانانمان از همان دوران جوانی متمول و ثروتمند شوند تا از ثروتشان بهتر و بهتر استفاده کنند.
وی افزود: با یک نفر که بیش از 2000 میلیارد تومان در داخل و خارج از کشور ثروت دارد صحبت میکردم و او میگفت من در جوانی به ثروت رسیدم و هم به غذای معنوی رسیدم و هم به غذای مادی. این ایدهها اگر درآمدزایی داشته باشد برای صاحبان آنها خیلی خوب است و بقیه را هم تشویق میکند، چیزی که مفت هم به دست بیاید آدم دلش نمیسوزد.
انتهای پیام/