نقش تلگرام و نسخههای فیلترشکن آن در تسهیل جنگ امنیتی و اقتصادی دشمن
اجتماعی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - پژوهشگر فضای مجازی با اشاره به استفاده گسترده گروههای تروریستی بهویژه جیش الظلم از تلگرام گفت: تلگرام علاوه بر اینکه تبدیل به بستر ارتباطی، هماهنگی و رسانهای تروریستها شده، برای تسهیل جنگ اقتصادی در کشور نیز خدمات ویژهای به دشمنان ارائه میکند.
تبسم مهر - پژوهشگر فضای مجازی با اشاره به استفاده گسترده گروههای تروریستی بهویژه جیش الظلم از تلگرام گفت: تلگرام علاوه بر اینکه تبدیل به بستر ارتباطی، هماهنگی و رسانهای تروریستها شده، برای تسهیل جنگ اقتصادی در کشور نیز خدمات ویژهای به دشمنان ارائه میکند.
- اخبار اجتماعی -
سید علیرضا آل داود در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا با اشاره به شهادت جمعی از مدافعان وطن در حادثه تروریستی زاهدان اظهار کرد: تروریستهای جیش الظلم و دیگر گروهکهای تروریستی در بستر فضای رمز شده تلگرام براحتی با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند و حتی کانال رسمی در آن دارند.
وی ادامه داد: حتی بنگاه خبرپراکنی بیبیسی فارسی نیز به نقل از کانال رسمی گروهک تروریستی جیش الظلم خبر حمله تروریستی را در بستر تلگرام، از تلویزیون و سایتش منتشر میکند که نشان از استفاده گسترده ضد انقلاب، منافقین و تروریستها از این بستر دارد.
آل داود با تاکید بر اینکه طبق شواهد فراوان مدیر تلگرام با سازمانهای اطلاعاتی غربی و برخی کشورهای منطقه در ارتباط و هماهنگی کامل است، تصریح کرد: تلگرام با برنامهریزی سازمانیافته جریان نفوذ در کشور به مخاطب بیش از 45 میلیونی رسید و حتی پس از فیلتر شدنش با برنامهریزی این جریان دو نسخه فیلترشکن که قرار بود تا مدت محدود فعال باشند را ایجاد کرد که عملا مسدودسازی تلگرام را با چالش روبهرو کرده است.
وی ادامه داد: اطلاعات جمعآوری شده توسط تلگرام و نسخههای فیلترشکنش شامل مخاطبین، تماسها، پیامکها، منطقه جغرافیایی، گالری، اطلاعات هویتی و ... است که وقتی در دسترس سازمانهای اطلاعاتی قرار میگیرد پس از تحلیل میتواند ضربههای سختی را به کشورهای مورد هدف یا گروههای سیاسی رقیب وارد کنند.
این مدرس سواد رسانهای با اشاره به اینکه دشمنان با تحلیل دادههای سرقت شده توسط تلگرام، جنگ اقتصادی را در کشور پیش میبرند، تصریح کرد: متاسفانه جریان نفوذ داخل کشورمان بهدلیل منافع حزبی و سیاسی خود، اجازه مقابله با بستر جنگ اقتصادی دشمن را نمیدهد و مردم را قربانی شبکه رای و رسانه اختصاصی خود کرده است.
آل داود با تاکید بر اینکه باید این جریان پاسخگوی استفاده تروریست از تلگرام باشد، متذکر شد: هر زمان کشور میخواهد به سمت مدیریت و قانونمند شدن فضای مجازی قدم بردارد این جریان برای دفاع و حفظ تلگرام، نسخههای فیلترشکن این پیامرسان و اینستاگرام جیغ بنفش میکشد و به همین دلیل این جریان باید نسبت به خسارات این پیامرسان و شبکه اجتماعی اینستاگرام پاسخگو باشد.
این پژوهشگر فضای مجازی ادامه داد: امروزه متاسفانه دشمن در بستر فضای مجازی، جنگ شناختی ادراکی بر ضد کشور ما طراحی کرده است و همزمان در این جنگ مرکب در حوزههای فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی هم با ما میجنگد و جریان غربگرا نیز با آنان همزبان و همراه شده است.
آل داود با اشاره به اینکه جریان حامی پیامرسانها و شبکههای اجتماعی خارجی باید نسبت به هزینههای بیتالمال که برای این سرویسها شده است نیز پاسخگو باشد، یادآور شد: این جریان عملاً پیامرسانها و شبکههای اجتماعی طراحی شده توسط جوانان وطن را ذبح کرده و این در حالیست که اگر یک پنجم امکانات ارائه شده به تلگرام و فیلترشکنهایش را به سرویسهای بومی و ملی میدانند، امروز شاهد این حملات اقتصادی، تروریستی و ... به کشور نبودیم.
این پژوهشگر فضای مجازی سواستفاده سلبریتیهای عمدتا بیسواد از فضای مجازی را یک تهدید جدی بر ضد فرهنگ و مردم کشور خواند و گفت: اینکه میبینیم برخی سلبریتیهای وابسته به گروههای سیاسی غربگرا در داخل برای اعدام تروریستها و جاسوسها، صفحاتشان مملو از پیام میشود اما شاهدیم برای پاسداران مدافع وطن سکوت اختیار میکنند، بسیار تاسفبار است.
آل داود با اشاره به بیانیه مهم رهبر فرزانه انقلاب با عنوان "گام دوم" تصریح کرد: امروز دشمن از بستر شبکههای اجتماعی و پیامرسانهای غربی، سیاستهای تبلیغی خود را که همان مایوسسازی مردم، مسئولان و مدیران کشور است را دنبال میکند که باید هرچه سریعتر با این سلاح رسانهای در کشور با جدیت مقابله شود و مفسدان مرتبط با این فضا شناسایی شده و مورد پیگرد قضایی قرار گیرند.
وی خاطرنشان کرد: رهبر حکیم انقلاب در این بیانیه به سواستفاده جریانات داخلی از آزادیهای در کشور نیز اشاره کردند و برنامههای دشمن را که از طریق رسانههای صوتی، تصویری و اینترنتی دشمن دنبال میشود را شامل خبرهای دروغ، تحلیلهای مغرضانه، وارونه نشان دادن واقعیتها، پنهان کردن جلوههای امید بخش، بزرگ کردن عیوب کوچک و کوچک نشان دادن یا انکار محسنات بزرگ عنوان کردند.
بیش از 5 سال مردم را مجبور به استفاده از "تلگرام" کردیم
هاتگرام و تلگرام طلایی؛ ته خط یا سر خط؟
انتهای پیام/