آخرین مطالب

حسن نژاد در مخالفت با بودجه 98:

کل یارانه به اندازه رانت سلطان سکه نیست سیاسی

کل یارانه به اندازه رانت سلطان سکه نیست

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: کل مبلغ یارانه به اندازه رانت واردکننده گوشت و سلطان سکه هم نیست.

تبسم مهر - عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: کل مبلغ یارانه به اندازه رانت واردکننده گوشت و سلطان سکه هم نیست.

به گزارش خبرنگار مهر ، محمد حسن نژاد نماینده مردم مرند و جلفا در جلسه علنی عصر امروز مجلس شورای اسلامی در مخالفت با کلیات بودجه 98، گفت: بودجه باید بُرشی از قوانین بالادستی، سیاست‌های کلان و چشم انداز کشور باشد اما در کجای بودجه 98 نوشته شده که این موارد در آن لحاظ شده است!؟
وی افزود: علی‌رغم تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه بودجه نباید به نفت وابسته باشد اما این مسئله در بودجه سال آتی لحاظ نشده و همچنین کوچک سازی دولت هم در آن رعایت نشده است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه در حال حاضر قیمت بنزین هزار تومان است، گفت: قیمت تمام شده بنزین برای دولت 6 هزار تومان است و دولت بابت هر لیتر بنزین 5 هزار تومان یارانه به کسانی می‌دهد که ماشین دارند و در واقع سوبسید بنزین در سال 180 هزار میلیارد تومان می‌شود.
وی افزود: اگر قیمت بنزین را واقعی کنیم، از طریق آن می‌توان حقوق کارمندان را سه برابر و بودجه عمرانی را 4 برابر کرد.
*900 هزار میلیارد تومان یارانه پنهان وجود دارد
حسن نژاد با بیان اینکه 900 هزار میلیارد تومان یارانه پنهان وجود دارد، گفت: این مسئله حاکی از آن است که معادل 11 میلیون تومان از این منبع باید برای هر ایرانی تخصیص یابد.
این نماینده مجلس با اشاره به اینکه تورم کالاهای اساسی 48 درصد است، اظهارداشت: این آمار به این معناست که دلاری که ما بابت کالاهای اساسی دادیم، به جیب مردم نرفته است، بلکه به جیب دلالان رفته و این مسئله مصداق رانت و فساد است.
حسن نژاد با اشاره به اینکه در برنامه ششم توسعه نرخ ارز شناور مدیریت شده پیش بینی شده بود، تصریح کرد: با وجود این، چرا برخلاف قانون برنامه ششم توسعه برای دلار نرخ ثابت پیش بینی شده است؟
وی تاکید کرد: ما کارفرمای کارمند هستیم و باید فکری به حال قدرت خرید مردم کنیم، این در حالی است که تورم موجود 50 درصد است اما حقوق کارمندان و کارگران 20 درصد افزایش می‌یابد که هیچ تناسبی بین میزان تورم و حقوق کارمندان و کارگران نیست و با این آمار و ارقام در واقع 30 درصد از جیب آنان کم شده است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه چرا کارمندان و کارگران باید هزینه بی کفایتی دولت و مسئولان را بدهند،اظهارداشت: اگر پول نیست، باید برای منِ حسن نژاد و نوبخت 10 میلیون حقوق ماهانه هم نباشد اما اگر هست همه باید داشته باشیم و چرا عده ای دارند و عده ای ندارند و قیمت‌ها سه برابر شده است؟
حسن نژاد با اشاره به میزان نقدینگی یعنی یک میلیون و 700 هزار میلیارد تومان، تصریح کرد: این در حالی است که بین تورم و میزان حقوق کارکنان هیچ سنخیتی وجود ندارد و باید بر این مسئله کنترل هایی صورت گیرد.
*دولت به مردم بابت 45 هزار تومان یارانه سرکوفت می‌زند
وی تأکید کرد: آنچه نوشته شده است، بودجه نیست و دولت به مردم بابت 45 هزار تومان یارانه سرکوفت می‌زند، در حالی که کل مبلغ یارانه به اندازه رانت واردکننده گوشت و سلطان سکه هم نیست.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اظهارداشت: فردی سه ماشین دارد و ماهانه 200 لیتر بنزین می‌سوزاند، در حالی که قانون هدفمندی یارانه‌ها نباید به این شکل اجرا می‌شد و باید عدالت در آن برقرار شود.
حسن نژاد با انتقاد شدید از بودجه 98 گفت: صرفا 60 هزار میلیارد تومان کل بودجه 98 است، در حالی که کجای این آمار و رقم انصاف و مملکت داری است که سه درصد را صرف ارائه خدمات به مردم کنیم و 97 درصد بودجه را بخوریم.
وی با بیان اینکه باید دخل و خرج کشور شفاف شود، خاطرنشان کرد: جلوی ضرر را از هر کجا بگیریم، منفعت است و پیشنهاد بنده این است که نمایندگان کلیات بودجه 98 را رد کنند و بودجه دو دوازدهم را برای دو ماه اول سال تصویب کنند تا بودجه با شفافیت کامل نوشته شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند