آخرین مطالب

گزارش مهر از تظلم خواهی کارگران سازمان ورزش شهرداری پایتخت؛

کمبودبودجه را از سفره کارگران جبران نکنید/صدایمان به جایی نمی‌رسد اجتماعی

کمبودبودجه را از سفره کارگران جبران نکنید/صدایمان به جایی نمی‌رسد

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - ۳۰۰ نفر از کارکنان سازمان ورزش شهرداری تهران بهمن امسال تعدیل شده اند، یک ماه مانده به نوروز؛ این درحالی است که هیچ کدام از مدیران شهری پاسخگوی چرایی این اتفاق نیستند.

تبسم مهر - 300 نفر از کارکنان سازمان ورزش شهرداری تهران بهمن امسال تعدیل شده اند، یک ماه مانده به نوروز؛ این درحالی است که هیچ کدام از مدیران شهری پاسخگوی چرایی این اتفاق نیستند.

به گزارش خبرنگار مهر ، ایستاده‌اند کنار درِ شورا، منتظر تا یکی از اعضا به فریادشان برسد. حدود 20 نفر هستند اما می‌گویند 300 نفر مانند آنها یک ماه مانده به عید، از کار بیکار شده‌اند. زنی که شوهر معلول دارد و تنها نان‌آور خانواده سه‌نفره‌شان است، می‌گوید: همراه خانواده شوهرم زندگی می‌کنم و همه آنها نیز معلول هستند. من تنها نان‌آور خانواده هستم و حالا نامه‌ای دست ما داده‌اند که از کار اخراج شده‌ایم.
او می‌گوید: ما روزهای اول 50 نفر بودیم اما حالا تنها 20 نفر برای اعتراض به شورا می‌آیند، باقی را ترسانده‌اند. درحالی‌که 300 نفر بهمن ماه به یکباره از سازمان ورزش تعدیل شده‌اند.
یکی دیگر از نیروهای تعدیل شده می‌گوید: همه ما بیمه بودیم و با ما قراردادهای یک ماهه بسته بودند اما به یکباره بعد از اعتراض یکی از اعضای شورای شهر در خصوص ورود نیرو به شهرداری و مشکلات مالی شهر تهران، ما به یکباره از شهرداری اخراج شدیم. می‌گویند تمام نیروهایی که سال 97 جذب سازمان ورزش شده‌اند، باید اخراج شوند اما بسیاری از ما از سال‌های 85، 92 و 94 وارد شهرداری شده‌ایم. برخی از ما سابقه زیادی در این حوزه داریم و مشخص نیست که چرا به عنوان نیروی سال 97، ما را از کار بیکار کرده‌اند. اتفاقاً آنهایی که سال 97 بر سر کار آمده‌اند، هنوز پشت میزهایشان هستند.
یکی دیگر از کارکنان تعدیل شده سازمان ورزش می‌گوید: دمِ عید 300 خانواده درگیر اخراج و بیکاری شده‌اند. این اتفاق دقیقاً بعد از سخنان یکی از اعضای شورا در صحن شورا بود درحالی‌که ما از قدیم در این سازمان بودیم و جدید استخدام نشدیم. همه ما متأهل هستیم و زندگی ما پس از این تصمیم فلج شده است. آنها چه می‌دانند دم عید بیکار شدن یعنی چه و با این تصمیم، چه زندگی‌هایی را از هم می‌پاشند. اگر خودشان یک ماه حقوق نگیرند، متوجه می‌شوند چه بلایی بر سر ما آورده‌اند.
از آنها درباره شکل قرار داد نیروهای تنخواهی وزارت ورزش می‌پرسم که پاسخ می‌دهد: ما پیش از این در مناطق کار می‌کردیم، به ما اعلام شد به سازمان ورزش برویم تا با ما قرارداد ببندند که این اتفاق در آبان ماه افتاد و حتی بیمه هم شدیم، اما بهمن ماه ما را اخراج کردند. ما هم متوجه مفهوم تنخواهی نشده‌ایم. اما مگر قراردادهای یک ماهه را بیمه می‌کنند که ما را بیمه کرده‌اند؟ تمام این اتفاقات بعد از رفتن حسنی از سازمان ورزش اتفاق افتاد. می‌گویند برای این جذب مجوز گرفته نشده و 300 نفر اخراج شده‌اند؛ بگویید 100 نفر، هر کدام از این افراد، ماهی یک میلیون تومان هم حقوق بگیرند که این‌گونه نبود و نیروها حدود یک میلیون و 800 هزار تومان حقوق می‌گرفتند، ببینید چه رقمی می‌شود. مگر می‌شود چنین اعتباری بدون مجوز پیش‌بینی شده باشد؟ برای خرید یک برگه آچار، نیاز به نامه‌نگاری است. حالا برای پرداخت حقوق ما بدون مجوز، این اتفاق افتاده است.
یکی دیگر از کارکنان تعدیل شده می‌گوید: یک ماه است که به شورای شهر و معاونت نیروی انسانی می‌رویم اما هیچ‌کس صدای ما را نمی‌شنود و مشخص نیست که چه کسی مسئول بدبختی ما است. شورایی که باید مدافع حق ما باشد، پشت سر مدیران است. می‌گویند بودجه نداریم، مگر کمبود بودجه را باید از سفره منِ کارمند کم کنند؟ به هر کسی که این مسئله را می‌گوییم، حق را به ما می‌دهند اما کسی برای احقاق حق ما تلاش نمی‌کند.
تعدیل گسترده نیروهای سازمان ورزش در حالی است که رییس شورای شهر تهران بارها تذکر داده است تعدیل نیرو نباید از پایین شهرداری باشد بلکه ما هزار مدیر در شهرداری داریم که می‌توان آنها را تعدیل و سبک سازی کرد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند