آخرین مطالب

خسرو قمری در گفتگو با مهر:

بضاعت دوچرخه‌سواری همین است/ تیم‌ها تعطیل شدند من مقصر هستم؟​ ورزشی

بضاعت دوچرخه‌سواری همین است/ تیم‌ها تعطیل شدند من مقصر هستم؟​

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری با اشاره به مشکلاتی که برای این رشته به وجود آمده است پاسخ منتقدان نتایج ضعیف تیم ملی در بخش‌های مختلف را داد و گفت: اگر تیم‌ها تعطیل شده‌اند مقصر من هستم؟

تبسم مهر - رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری با اشاره به مشکلاتی که برای این رشته به وجود آمده است پاسخ منتقدان نتایج ضعیف تیم ملی در بخش‌های مختلف را داد و گفت: اگر تیم‌ها تعطیل شده‌اند مقصر من هستم؟

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی دوچرخه سواری کشورمان بعد از ناکامی در بازیهای آسیایی جاکارتا، در مسابقات قهرمانی آسیای پیست نتایج مقبولی کسب نکرد تا انتقادات از این رشته افزایش یابد. وقتی با رکابزنان، مربیان و مسئولین این رشته گفتگو می‌کنیم همه از وضعیت بد مالی، ورشکستگی باشگاه ها، عدم اعزام تیم‌های باشگاهی و ملی به رقابتهای تدارکاتی، گران شدن تجهیزات و افزایش قیمت دستمزد مربیان با توجه به شرایط این روزهای دلار و یورو در ایران و بسیاری مصائب دیگر می‌گویند .
در این مدت خسرو قمری رئیس فدراسیون دوچرخه سواری از وضعیت این روزهای این رشته صحبتی به میان نیاورد اما در گفتگویی با خبرنگار مهر، در خصوص انتقادهایی که بدون در نظر گرفتن شرایط فدراسیون صورت گرفت گلایه کرد و از وضعیت بد باشگاه ها، نبود پیست، پیشرفت رو به جلوی کشورهای آسیایی با امکانات و سفرها و ورشکستگی باشگاه‌ها و ... گفت .
باید به جوان‌ها فرصت کسب تجربه بدهیم
رئیس فدراسیون دوچرخه سواری در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص نتایج کسب شده در مسابقات قهرمانی آسیای اندونزی و در پاسخ به این سوال که «این روزها شاهد یک پوست اندازی در ترکیب کلی تیم‌های دوچرخه سواری هستیم و با این شرایط چنانچه در مسابقات آینده نتیجه نگیرید توجیه خوبی خواهید داشت؟ آن هم در شرایطی که ورزش ما نتیجه گراست؟»، گفت: همین فلسفه نتیجه گرایی باعث این شده که ورزشکاران بزرگ ما با همین نظر 15 تا 20 سال در تیم بوده و به اینجا رسیده ایم که حالا که رفته اند تعدادی از جوانان جای آنها آمده اند که در این مدت در ارنج اصلی نبوده و تجربه لازم را ندارند. حالا باید در این مقطع زمانی بگوییم که نیاز داریم فرصت بگیریم تا این جوان‌ها به یک تجربه و پختگی برسند .
وی ادامه داد: بچه‌های ما از نظر فنی و تکنیکی و آمادگی خوب هستند ولی آن چیزی که در دوچرخه سواری مهم است همین موضوع کم تجربگی و پختگی است. چند تا از بچه‌های ما در بازیهای آسیایی در پایین سکو ایستاده و عنوان چهارمی داشتند و در قهرمانی آسیا هم این اتفاق افتاد اما باید به آنها فرصت بدهیم تا تجربه کسب کنند .
هیچ وقت علت‌ها را نمی‌گوییم !
وی در پاسخ به برخی منتقدین نتایج آتی این رشته، گفت: برخی آقایان با گفتن برخی حرف‌ها و دلیل‌ها دنبال یک سری مسائل می‌گردند اما این یک واقعیت است که در دوچرخه سواری اتفاق افتاده. در کوهستان وقتی بهترین نتیجه را می‌گیریم رسانه‌ها با کم‌ترین توجه به این اتفاقات ارزشمند از کنار آن می‌گذرند اما وقتی یک نتیجه نمی‌گیریم دو ماه باید دلایل آن را بگوییم. برای اولین بار فرانک پرتو آذر مدال آسیا گرفته اما کسی نمی‌پرسد که چه کاری کرده ایم که در مدت یکی دوسال به اینجا رسیدیم؟ در آن مقطع نگاه رسانه ای نمی‌شود اما همین که نتیجه نگیریم همه دنبال علت و دلیل اش هستیم. ما در این مدت با کلی رسانه گفتگو کرده ایم. متاسفانه یکی می‌گوید دوچرخه سواری نابود شده! یکی می‌گوید به فنا رفت! اما هیچ وقت نیامده ایم علت‌ها را بنویسند .
کشورهای دیگر جلوتر از ما هستند
قمری در ادامه گفتگویش با خبرنگار مهر افزود: اگر الان مدال نگرفته ایم، یکی از دلایلش این است که دوچرخه‌سواران بزرگ ما از این رشته کنار رفتند و از همه مهم‌تر سال قبل از المپیک هست و همه کشورها تلاش می‌کنند در بعضی از رشته‌ها مدال گرفته و سهمیه کسب کنند. ما نمی‌توانیم مانند کشورهای دیگر ذهن مان را در همه بخش‌ها متمرکز کنیم. البته خیلی از کشورها هم همین کار را می‌کنند. بعضی از کشورهای آسیایی تمام ذهنشان را روی یک بخش متمرکز کرده اند برخی در پیست و برخی در جاده و تعدادی هم در کوهستان و بی ام ایکس متمرکز شده اند .
وی خاطرنشان کرد: باید ببینیم خواسته‌های ما از فدراسیون دوچرخه سواری در المپیک چه هست و داشته‌های ما چه هست؟ ضمن اینکه می‌بینیم که کشورهای دیگر در رابطه با منابع و زیرساخت‌ها از ما چندین برابر جلوتر هستند؛ می‌بینیم که مربیان خارجی خوب را با هزینه‌های هنگفت دارند و پیست‌های سرپوشیده مناسب داشته و در اردو و تورهای مختلف شرکت می‌کنند و در حوزه آموزش به خوبی کار می‌کنند .
تیم‌ها تعطیل شده اند من مقصر بوده ام؟​
رئیس فدراسیون دوچرخه سواری ادامه داد: یکی از مشکلات ما مسائل مالی بوده که باعث شده تا باشگاه‌ها به مرحله ورشکستگی برسند. ما در سال 2018 از 5 باشگاه کنتینتال مان تنها یکی دو باشگاه توانستند در یکی دو مسابقه برون مرزی شرکت کنند و چند تا از باشگاههای ما ورشکست و تعطیل شدند. قبلا تیم‌ها به کمک ما آمده و حداقل در 11 تا 12 تور مطرح شرکت کرده و در چندین مسابقه حضور داشتند؛ آیا این تیم‌ها تعطیل شده اند من مقصر بوده ام؟
وی تصریح کرد: ما باید شرایط جامعه خودمان را هم ببینیم. اوضاع و شرایط مالی کشورمان نسبت به سالهای گذشته فرق کرده و ما در یک شرایط اقتصادی و جنگ اقتصادی هستیم. با این شرایط مگر مشکلات فقط در دوچرخه سواری هست و دیگر رشته‌ها و مسائل جامعه را درگیر نکرده! مسائل اقتصادی در همه جا تاثیرگذار بوده، در کار، شغل ، بهداشت و درمان... هست. نباید قبول کنیم که در این مدت دلار شده سه برابر و هزینه بلیط چند برابر، نباید این‌ها را قبول کنیم !
رکابزن من شغلی ندارد؟
قمری در تشریح وضعیت کاهش نفرات تیم‌های اعزامی به دلیل مشکلات مالی و ارزی نیز بیان داشت: ما سالهای پیش حدودا 28 نفر را به مسابقات قهرمانی آسیا اعزام می‌کردیم ولی الان با این شرایط اقتصادی توانستیم 12 نفر را اعزام کنید. همه بزرگان ما از این رشته به دلایل مختلف رفته اند. ورزشکار ما زندگی اش از باشگاه تامین می‌شد ولی الان باشگاه تعطیل شده و شغلی ندارد. ورزشکار می‌گوید که زندگی ام چطور تامین شود و چطور جواب زن و بچه ام را بدهم !
نقد سازنده را می‌پذیریم
رئیس فدراسیون دوچرخه سواری در پاسخ خبرنگار مهر در مورد انتقادات وارده شده به نتایج این رشته در بازیهای آسیایی و مسابقات قهرمانی آسیای اندونزی گفت: ما باید همه این‌ها را ببینم و بعد قلم بزنیم. ما نقدی را که سازنده باشد و به ما بگوید مشکل چیست و راه حل آن چیست را قبول می‌کنیم .
شانس کسب سهمیه المپیک داریم
وی در پاسخ به این سوال که «آیا ما شانسی برای کسب سهمیه بازیهای المپیک 2020 داریم یا خیر؟»، نیز گفت: گفتن اینکه سهمیه در المپیک می‌گیریم یا نه کار سختی است ولی ما می‌توانیم سهمیه المپیک را بگیریم. اگر در بخش جاده منابع ما تأمین بشود و در مسابقات و تورها، هم باشگاهها و هم تیم ملی حضور پیدا کنند بله می‌توانیم. در بخش پیست هم سهمیه براساس امتیازهای خود فرد است و باید دوچرخه سوار ما در مسابقات متعدد شرکت کند تا ورودی مسابقات جهانی را بگیرد و با بهترین‌های دنیا مسابقه بدهد و در نهایت بتواند سهمیه المپیک را بگیرد. ما تمام تلاش خودمان را می‌کنیم که در المپیک سهمیه دریافت کنیم .
وی به صحبت هایش با یک سوال ادامه داد: «آیا شما می‌توانید در سال آینده پیش‌بینی کنید که وضعیت اقتصادی ما بهتر می‌شود یا خیر که من هم در این خصوص بتوانم به شما پاسخ بدهم !»
می‌خواهیم بهتر شویم باید هزینه کنیم
رئیس فدراسیون دوچرخه سواری در پایان گفتگویش با خبرنگار مهر و به دنبال انتخاب کادر فنی تیم ملی و سپردن هدایت ملی پوشان به گروهی سه نفره از مربیان داخلی هم گفت: ما در سطح کشورمان اگر بخواهیم از نیروهای داخلی استفاده کنیم توانایی و علم شان در همین حد است. اگر می‌خواهیم بهتر شویم باید سراغ مربیان خارجی خوب برویم که دستمزد آنها کمتر از 10 تا 20 هزار یورو نیست. اگر می‌خواهیم بهتر شویم باید از مربیان بزرگ و شرایط خوب استفاده کنیم و اگر با شرایط خودمان پیش برویم باید قبول کنیم ظرفیت ما همین حد است .


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند