یادداشت ویدئویی: FATF و پالرمو؛ خطرات پیوستن ایران چیست؟
سیاسی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران در یادداشتی ویدئویی توضیحاتی درباره خطرات تصویب FATF و سرانجام اینستکس ارائه کرده است.
تبسم مهر - استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران در یادداشتی ویدئویی توضیحاتی درباره خطرات تصویب FATF و سرانجام اینستکس ارائه کرده است.
- اخبار سیاسی -
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم ، ابراهیم متقی استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران و کارشناس مسائل بین الملل طی یادداشت ویدئویی که در اختیار این خبرگزاری قرار داده، توضیحاتی درباره خطرات تصویب FATF و سرانجام اینستکس ارائه کرده است.
آیتالله مجتهد شبستری: شنبه؛ احتمال تعیین تکلیف پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام
گزارش: اعضای مجمع تشخیص مصلحت چه نظری درباره "پالرمو" دارند؟
بخشهای از اظهارات این استاد علوم سیاسی که در یادداشت ویدئویی وی نیز آمده است به شرح زیر است:
** تجربه روابط بین الملل میگوید که فشار، ماهیت دومینو دارد و عقب نشینی هم ماهیت دومینو دارد که بعد از هرگام، گام بعدی برداشته میشود، آمریکا یک پکیج اهداف دارد که یک بخش آن در برجام است وقتی برجام تمام میشود آنها یک گام جدید برای پذیرش تعهدات جدید برداشته میشود که این گام FATF است.
** بحثهای مرتبط با پالرمو و FATF حاکمیت یک کشور را تحت الشعاع اراده نهادهای بین المللی قرار میدهد.
** امروز عصر رژیمهای بین المللی است که از طریق کنوانسیونهای به مانند پالرمو سعی میشود دولتها، ملتها و نهادهای داخلی یک کشور را از داخل همان کشور کنترل کنند و دیتاهای سازمانی آنها را به دست بیاورند.
** بسیاری از تحفظهای که در پالرمو داریم کلی است و اصلاً نمیتوان اثربخشی لازم بر نظام سیاسی ما ایجاد نمیکند.
** امروز دولت هر چه را که دلش میخواهد انجام دهد را منافع ملی نام گذاری میکند و و هرآنچه را نمیخواهد برای آن تلاش کند و خودش را در فضای الحاق قرار دهد از آن به عنوان منافع ملی یاد میکند، امروز مجمع تشخیص مصلحت باید مشخص کند چه چیزی منافع ملی است.
** همانگونه که برجام برای دولت دستاوردی نداشت، پالرمو و FATF نیز برای دولت دستاوردی نخواهد داشت.
** برای خروج از این وضعیت دولت نیازمند تصمیم سخت است که باید برای این کار تکلیف خود را با نظام سیاسی، مردم و کشورهای اروپایی مشخص کند.
انتهای پیام/