ناکامی اسکی باز ایران در فینال مسابقات جهانی سوئد
ورزشی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - اسکی باز ایران از صعود به مانش دوم فینال مسابقات مارپیچ بزرگ سوئد بازماند.
تبسم مهر - به گزارش ایسنا، در پایان مانش نخست فینال رقابتهای اسکی آلپاین قهرمانی جهان در رشته مارپیچ بزرگ، پوریا ساوه شمشکی که بر اساس امتیاز بهتر نسبت به سایر ورزشکاران ایران جواز حضور در این مرحله را کسب کرده بود با مدت زمان یک دقیقه و 26 ثانیه و 86 صدم ثانیه در جایگاه هفتادم قرار گرفت و از رسیدن به مانش دوم این مسابقات بازماند.
در این مسابقه 98 اسکی باز در خط شروع حضور داشتند.
در پایان مانش نخست الکس پینتورو (فرانسه) با مدت زمان یک دقیقه و 9 ثانیه و 97 صدم ثانیه اول شد، مارسل هرشر اتریشی با 10 صدم ثانیه اختلاف نسبت به نفر نخست، دوم شد و هنریک کریستوفرسن نروژی با 18 صدم ثانیه اختلاف با نفر نخست عنوان سوم را کسب کرد.
در پایان برگزاری رقابتهای اسکی آلپاین قهرمانی جهان در رشته مارپیچ بزرگ پوریا ساوه شمشکی در جایگاه 56 این مسابقات قرار گرفت.
در این مسابقات 169 اسکی باز در دو مسابقه انتخابی و نهایی حضور داشتند که 121 نفر آنها در رنکینگ قرار گرفتند. در این رده بندی ساوه شمشکی جایگاه پنجاه و ششم را به دست آورد.
انتهای پیام