ایندیپندنت گزارش داد؛
قتل سالانه هزار آمریکایی بدست پلیس
بین الملل
بزرگنمایی:
تبسم مهر - طبق آمار منتشره، سالانه به طور متوسط حدود هزار نفر در آمریکا به ضرب گلوله نیروهای پلیس این کشور کشته میشوند.
تبسم مهر - طبق آمار منتشره، سالانه به طور متوسط حدود هزار نفر در آمریکا به ضرب گلوله نیروهای پلیس این کشور کشته میشوند.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان ، روزنامه انگلیسی ایندیپندنت در گزارشی نوشت آمارها نشان میدهد پلیس آمریکا سالانه هزار نفر را میکشد. در این گزارش به قلم جان سولیوان آمده است تیراندازیهای مهلک از سوی پلیس نتیجه میلیونها رویارویی بین افسران پلیس و مردم عادی است. سال گذشته پلیس 998 نفر را کشت. این رقم در مقایسه با سال 2017 یازده مورد افزایش را نشان میدهد. در سال 2016، پلیس 963 نفر و در سال 2015، 995 نفر را کشت.
سالها وقوع تیراندازیهای بحث برانگیز از سوی پلیس، اعتراضات، افزایش آگاهیهای عمومی، اجرای اصلاحات در پلیس محلی و افزایش آموزشها برای نیروهای پلیس تأثیر کمی بر تعداد تلفات افرادی داشته است که در تیراندازی پلیس کشته میشوند. همگان با اجماع بر این باورند که توجه کافی به این آمار و ارقام صورت نمیگیرد.
روزنامه واشنگتن پست در پی کشته شدن مایکل براون-مرد سیاه پوست غیرمسلح که در سال 2014 در شهر فرگوسن در میسوری به دست پلیس آمریکا کشته شد-شروع به انجام بررسیهایی در این زمینه کرد. در یک تحقیق مشخص شد که سیستم ردیابی اف بی آی تعداد تیراندازیهای مهلک از سوی پلیس را کمتر نشان میدهد، به سبب این حقیقت که گزارش دهی از سوی ادارات پلیس امری داوطلبانه است و شمار زیادی از ادارات این گونه حوادث را گزارش نمیدهند.
گزارش واشنگتن پست نشان میدهد آمار سالانه، شرایط مرتبط با تیراندازیهای مهلک و تعداد قربانیان به طور کلی طی چهار سال گذشته تقریبا روندی ثابت داشته است. 45 درصد از کشته شدگان مردان سفید پوست، 23 درصد مردان سیاه پوست و 16 درصد مردان اسپانیایی بوده اند. زنان پنج درصد کشته شدگان را تشکیل میدهند و افرادی که مشکلات روحی دارند نیز 25 درصد از قربانیان تیراندازیها را تشکیل میدهند.
اندرو ویلر، جرم شناس در دانشگاه تگزاس در دالاس اعلام کرد فعالیتها در رسانههای اجتماعی سبب فاش شدن تعداد بیشتری از این گونه تیراندازیها میشود. برخی از جرم شناسان بر این باورند که در کشورهای توسعه یافته که در اختیار داشتن اسلحه در آنها ممنوع است، پلیس به ندرت به سوی مردم تیرانداری میکند و آنها را میکشد. در انگلیس و ولز که جمعیتی معادل 70 میلیون نفر را در خود جای داده اند، پلیس در سال 2016 شش نفر را در تیراندازی کشت که بالاترین رقم از سال 2004 محسوب میشود.
برخی دیگر میگویند فرهنگ خشونت آمیز یک کشور میتواند سبب تیراندازی شود. این در حالی است که دیوید کلینگر، جرم شناس در دانشگا میسوری در سنت لوئیس میگوید ارقام رسمی وجود ندارد که نشان دهنده مولفههای مورد نیاز برای درک کامل عواملی باشد که سبب تیراندازیهای مهلک پلیس میشوند.
انتهای پیام/