دبیر شبکه ملی جامعه و دانشگاه البرز مطرح کرد
لزوم جمع آوری بانک اطلاعاتی از اساتید مختلف استان
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - دبیر شبکه ملی جامعه و دانشگاه در البرز از برگزاری اولین نشست این شبکه در استان خبر داد و گفت: مهمترین کاری که باید در این شبکه انجام دهیم تهیه برنامههایی است که آموزش و پژوهش را در جهت نیاز جامعه سوق بدهیم.
تبسم مهر - نادر شکر اللهی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری اولین نشست هماندیشی رؤسای مراکز آموزش عالی استان البرز در دانشگاه خوارزمی، گفت: هدف اصلی برگزاری این جلسه، هماندیشی درباره هیأت نظارت و ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی و چگونگی پیشبرد هر چه بهتر شبکه ملی جامعه و دانشگاه بود.
شکرالهی با اشاره به نقش دانشگاه خوارزمی در این شبکه افزود: دانشگاه خوارزمی به عنوان دانشگاه مادر استان تشکیل شده و طبیعتاً هر دو کار تضمین کیفیت آموزش عالی و شبکه ملی جامعه و دانشگاه به عهده این دانشگاه است.
وی خاطرنشان کرد: اعضای حاضر در این نشست به اتفاق تأکید داشتند که دانشگاهها باید با هم افزایی و همراهی یکدیگر بتوانند وظایف خود در ارتباط با جامعه را انجام دهند و مشکلات جامعه را بررسی کنند.
این مسئول با بیان اینکه شبکه ملی جامعه و دانشگاه در استان البرز از خرداد ماه امسال تشکیل شده است، گفت: فعالیت شبکه از اوایل پاییز آغاز و پس از آن کارگروههایی برای پیشبرد امور تشکیل شد، هر کارگروه با عضوگیری مشغول فعالیت است تا بتوانیم به مرور طرحهایی را که در استان نیاز است از جهت علمی بررسی کرده و به سرانجام برسانیم.
وی گفت: قرار بر این شد که این جلسات به صورت مستمر ادامه پیدا کند و در ادامه نشستهای دیگری را با مسئولین اجرایی استان و صنعتگران خواهیم داشت تا بتوانیم یک شبکه در استان تشکیل بدهیم و با کمک یکدیگر وضعیت آموزش عالی را ارتقا بخشیم و بهتر بتوانیم مشکلات استانی و کشوری را با همفکری یکدیگر حل کنیم.
شکراللهی اظهار کرد: در اولین نشست تقریباً تمامی مراکز آموزشی و پژوهشی را دعوت کرده بودیم و دانشگاه پیام نور، فرهنگیان، جامع علمی کاربردی البرز و پژوهشگاه مواد و انرژی، پژوهشگاه صنایع شیمیایی و پارک علم و فناوری حضور داشتند.
دبیر شبکه ملی جامعه و دانشگاه در استان البرز بیان کرد: اصلیترین فعالیتی که میخواهیم انجام دهیم جمع آوری بانک اطلاعاتی از اساتید مختلف استان است و اینکه مراکز مختلف و توانمندیهایشان را بشناسیم تا بتوانیم از آنها استفاده کنیم.
وی افزود: همچنین از طرحها و پروژههایی که مراکز مختلف در دست اجرا دارند مطلع شویم تا بتوانیم در این زمینه هم افزایی کنیم و کارهایی همچون استفاده از استادان مشترک، تشکیل سایت، شناسایی نخبگان فکری، استفاده از امکانات یکدیگر را میتوانیم در ادامه داشته باشیم.
شکراللهی اضافه کرد: مهمترین کاری که باید انجام دهیم تهیه برنامههایی است که آموزش و پژوهش را در جهت نیاز جامعه بتوانیم سوق بدهیم.
وی در پایان گفت: بحث دیگر این است که بتوانیم سند آموزش عالی استان داشته باشیم، به این مفهوم که در پنج سال آینده آموزش عالی کشور به چه سمتی خواهد رفت تا بر اساس آن بدانیم چه رشتههایی را باید انتخاب و چه نوع دانشجوهایی را باید گزینش کنیم.
انتهای پیام