آخرین مطالب

در پیام رییس ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد تبیین شد

تحقق مسجد طراز اسلامی مهم‌ترین ماموریت جوانان کانون‌های مساجد در گام دوم انقلاب فرهنگی و هنری

تحقق مسجد طراز اسلامی مهم‌ترین ماموریت جوانان کانون‌های مساجد در گام دوم انقلاب

  بزرگنمایی:
تبسم مهر -

تبسم مهر -

به گزارش خبرگزاری فارس، حجت الاسلام والمسلمین حبیب رضا ارزانی، رییس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در پی بیانیه مقام معظم رهبری، در پیامی تحقق مسجد طراز اسلامی را مهم‌ترین ماموریت جوانان کانون‌های مساجد در گام دوم انقلاب برشمرد.
متن پیام مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
«وَقُلْ جَاءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ کَانَ زَهُوقًا» 
به حول و قوه الهی، چهلمین بهار آزادی انقلاب اسلامی را باشکوه‌تر از هر سال جشن گرفتیم؛ امسال در حالی به استقبال دهه مبارک فجر و ایام گرامی داشت پیروزی انقلاب اسلامی رفتیم که جبهه کفر و نفاق با تمام توان خود به مقابله با انقلاب اسلامی آمده بود و در این راستا همراه با اذناب خود، به ویژه اقتصاد ایران را هدف گرفته بودند تا به خیال خام خود، ایران اسلامی و سرافراز، چهل سالگی انقلاب خود را جشن نگیرد.
بحمدالله با هوشمندی و درایت رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مدظله العالی) توطئه دشمنان این مرز و بوم همچون دیگر توطئه‌هایی که از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون تدارک دیده‌اند، نقش برآب شد. بیست و دوم بهمن ماه سال ١٣٩٧ بدون شک برای همیشه بر تارک تاریخ ایران اسلامی ثبت خواهد شد چرا که مردم بصیر و هوشمند ایران اسلامی در بیعتی دوباره با پیر و مرادشان، چنین حماسه ماندگاری را خلق کردند که چشم جهانیان را به خود خیره ساخت. خداوند متعال را شاکریم که توانستیم به قدر بضاعت خود به تکلیف و وظیفه انقلابی خود عمل کرده و دل رهبر مسلمین جهان حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای(مدظله العالی) را شاد نماییم.
اینک در آستانه شروع چهل و یکمین بهار انقلاب اسلامی، معظم له در پیام مهمی ضمن تشریح آنچه که طی این چهار دهه بر ملت انقلابی ایران رفت، توصیه‌های مهمی کردند که می‌بایست با گوش جان بدان عمل نماییم. ابعاد مختلف این پیام مهم و تاریخی به گونه‌ای است که کارشناسان مختلف اقتصادی، فرهنگی، نظامی و علمی می‌بایست با تدبر و تدقیق در دقایق آن، ابعاد مختلف این پیام تاریخی را برای عموم مردم تشریح نمایند. اگر نیک بنگریم متوجه می‌شویم که روی سخن مقام معظم رهبری با جوانان عزیز و خدا جوی این مرز و بوم است که آینده سازان انقلاب اسلامی هستند. 
ایشان به زیبایی عنوان کردند که انقلاب اسلامی از مرحله تثبیت، وارد مرحله خودسازی و جامعه سازی شده است که در دوران جدید وظایف مهمی بر دوش آحاد مختلف مردم وجود دارد که باید بدان عمل نمایند. خوشبختانه اکثریت قریب به اتفاق اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور نیز از جوانان پرشور و انقلابی ایران بزرگ هستند که مخاطبان اصلی این پیام مهم و تاریخی می‌باشند.
حضرت آیت الله العظمی خامنه ای(مدظله العالی) در فرازی از پیام ارزشمند خویش به مردم عزیز ایران چه زیبا تبیین فرمودند که عیار معنویّت و اخلاق در فضای عمومی جامعه بگونه‌ای چشمگیر افزایش داشته است؛ ایشان در خصوص فضای معنوی جامعه و نقش مساجد چنین فرمودند:«مساجد و فضاهای دینی رونقی بی‌سابقه گرفت. صف نوبت برای اعتکاف از هزاران جوان و استاد و دانشجو و زن و مرد و صف نوبت برای اردوهای جهادی و جهادسازندگی و بسیج سازندگی از هزاران جوان داوطلب و فداکار آکنده شد. نماز و حج و روزه‌داری و پیاده‌روی زیارت و مراسم گوناگون دینی و انفاقات و صدقات واجب و مستحب در همه جا بویژه میان جوانان رونق یافت و تا امروز، روز به روز بیشتر و با کیفیت‌تر شده است. و اینها همه در دورانی اتّفاق افتاده که سقوط اخلاقی روزافزون غرب و پیروانش و تبلیغات پُر حجم آنان برای کشاندن مرد و زن به لجنزارهای فساد، اخلاق و معنویّت را در بخشهای عمده‌ی عالم منزوی کرده است؛ و این معجزه‌ای دیگر از انقلاب و نظام اسلامی فعّال و پیشرو است.»
قدر مسلم ما خادمان خانه‌های امن الهی بر روی زمین و شما جوانان پرشور کانونی به عنوان بخش کوچکی از مجاوران مساجد، توانسته‌اید به وظیفه شرعی و قانونی خود در راستای خدمت به مساجد و رونق آن، به وجهی شایسته عمل نماییم که این چنین مولا و مقتدایمان از این عمل خداپسندانه تمجید می‌نمایند و از این جهت، خداوند باری‌تعالی را شاکریم و سجده شکر به جا می‌آوریم.
بدیهی است که از این به بعد و در مرحله دوم انقلاب اسلامی وظیفه ای خطیر بر دوش تک‌تک ما ملت ایران و به ویژه خادمان مساجد نهاده شده است تا با اتکال به ذات اقدس الهی و در راستای حفظ و حراست از انقلاب اسلامی و صیانت از ارزش‌های دینی، به نقطه مطلوب و آرمانی که همانا برقراری تمدن نوین اسلامی است، برسیم و همان طور که مقام معظم رهبری در این پیام مهم خود نیز اشاره فرمودند: «از انقلاب خود حراست و آن را هرچه بیشتر به آرمان‌های بزرگش که ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی ارواحنا فدا است، نزدیک کنید.» 
اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از شما جوانان و نوجوانان عزیز کانونی به خاطر خلق این حماسه ماندگار، در پیشگاه خداوند یکتا عهد می‌نماییم تا تمام توان خود را در راستای لبیک به فرمایشات معظم له در جهت ایجاد مسجد طراز اسلامی و برقراری تمدن نوین اسلامی به کار گیریم تا ایران اسلامی بیش از پیش الگوی ملت‌های آزاده در سراسر جهان شود. سلام خدا بر معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) که بذر این انقلاب را پی افکندند و سلام خدا بر شهدای گلگون کفن که با اهدای خون پاک خویش، درخت انقلاب اسلامی را آبیاری کردند.
حبیب رضا ارزانی
رییس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد 
انتهای پیام/


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند