آخرین مطالب

در واکنش به تحریم عوامل کنفرانس افق نو توسط آمریکا؛

طالب‌زاده: تحریم افق نو ورشکستگی آمریکا را نشان می‌دهد بین الملل

طالب‌زاده: تحریم افق نو ورشکستگی آمریکا را نشان می‌دهد

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - نادر طالب زاده در واکنش به تحریم عوامل کنفرانس افق نو توسط وزارت خزانه‌داری آمریکا گفت که این اقدام ورشکستگی آمریکا را نشان می‌دهد.

تبسم مهر - نادر طالب زاده در واکنش به تحریم عوامل کنفرانس افق نو توسط وزارت خزانه‌داری آمریکا گفت که این اقدام ورشکستگی آمریکا را نشان می‌دهد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزارت خزانه داری آمریکا 9 فرد و 2 مجموعه ایرانی را در لیست تحریمهای خود قرار داد.
براساس گزارش رسانه‌های آمریکایی، حسین عباسی، مجتبی معصوم پور، میلاد میرزا بیگی و حسین پرور از شرکت «نت پیگرد سماوات» و همچنین حامد قشقاوی، غلامرضا منتظمی، نادر طالب زاده، زینب مهنا طالب زاده، محمد باقر شیرین کار، که به ادعای آمریکا با سازمان جنگ الکترونیک و دفاع سایبری سپاه ارتباط دارند، تحت تحریم قرار گرفته‌اند. 
براساس این گزارش، «سازمان افق نو» و شرکت نت پیگرد سماوات نیز به عنوان دو مجموعه ایرانی در لیست تحریمها قرار گرفته‌اند. 
«نادر طالب زاده» فعال فرهنگی و از سازمان‌دهندگان کنفرانس افق نو در مصاحبه با خبرنگار بین‌الملل خبرگزاری فارس به اقدام وزارت خزانه‌داری آمریکا در قراردادن نام وی در فهرست تحریم‌های وزارت خزانه‌داری واکنش نشان داد.
تحریم کنفرانس افق نو ورشکستگی آمریکا را نشان می‌دهد
وی در این مصاحبه گفت: تحریم کنفرانس افق نو ورشکستگی آمریکا را نشان می‌دهد. این کنفرانس کارش دعوت از متفکرین غرب و شرق و از کشورهای آمریکا، اروپایی و روسیه و کشورهای شرقی بوده و نزدیک به 10 سال در حال برگزاری است و مهمانان آن آزادانه می‌توانند به ایران بیایند و صحبت کنند و این مهمانان همان صحبت‌هایی که در کنفرانس افق نو انجام دادند را هر روز با شبکه‌های مختلف بین‌المللی انجام می‌دهند و صحبت‌های آنها فرقی نکرده است. حساسیت بیش از حدی درباره کنفرانسی که در مشهد برگزار شده وجود داشت.

مهمانان کنفرانس افق نو افشاکننده ریاکاری و نفاق در آمریکا بودند
طالب زاده افزود: بودجه این کنفرانس توسط آستان قدس رضوی (ع) و نه هیچ نهاد نظامی تامین شده بود و مقامات سابق وزارت خارجه، دفاع و سیستم امنیتی آمریکا که همگی آژیرکش بوده و همگی افشا کننده ریاکاری و نفاق در آمریکا بودند و به همین دلیل از سازمان‌های خود اخراج شده بودند، به ایران آمده و صحبت کردند. این حساسیت بوجود آمد که چرا در ایران صحبت کردند و چرا در دانشگاه‌های مختلف که به دعوت بسیج دانشجویی بوده صحبت کرده‌اند و چرا در 10 استان مختلف کشور سخنرانی داشته‌اند و چرا می‌توانند آزاد صحبت کنند. آنها از این موضوع ناراحت و عصبانی هستند و دیر یا زود این اتفاق می‌افتاد.
سوال‌هایی از مرضیه هاشمی در دوران بازداشت در آمریکا درباره کنفرانس افق نو شده است
وی در ادامه این مصاحبه درباره قرار گرفتن نامش و تعدادی از عوامل کنفرانس افق نو در لیست تحریم‌های جدید با بازداشت چندی پیش «مرضیه هاشمی» خبرنگار شبکه خبری پرس‌تی وی در آمریکا گفت: این موضوع را باید از خود خانم هاشمی پرسیده شود، ظاهرا سوال‌هایی در این مورد به طور قطع انجام شده و ترجیح می‌دهم خود خانم هاشمی در این باره صحبت کنند.
طالب زاده در ادامه درباره دلیل قرار گرفتن نام وی در تحریم‌های مرتبط با تروریسم گفت: درست است که ما رُعب ایجاد می‌کنیم اما این رُعب را در دل دشمن ایجاد می‌کنیم و این کار را در فضایی کاملا باز و آزاد و دموکراتیک انجام داده‌ایم و هیچ چیز آن مخفیانه نیست. همه چیز در سطح سخنرانی و صحبت و همان چیزی که در همه جای دنیا اتفاق می‌افتد ولی درمورد افق نو، تنها کنفرانسی است که از این جنس حضور بین‌المللی همیشه داشته است.
وی همچنین فاش کرد که هفته پیش 3 مامور پلیس فدرال آمریکا ساعت 6:30 صبح به منزل یکی از مهمانان کنفرانس افق نو می‌روند و وارد خانه وی شده و 20 دقیقه از وی درباره کنفرانس افق نو بازجویی می‌کنند. من این موضوع را افشا نکرده بودم تا اینکه این مهمان کنفرانس گفت بدون ذکر نام وی مشکلی برای افشای این موضوع وجود ندارد. مقامات آمریکا از این عصبانی هستند که کارمندای قدیمی شجاع آمریکایی به ایران می‌آیند و آن چیزی را که در کتاب‌های خود نوشته‌اند بیان می‌کنند.
انتهای پیام/.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند