آخرین مطالب

شایق در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

اعتماد به جوانان باید جایگزین وابستگی به غرب شود/ اصرار دولت در تصویب لوایح مرتبط با FATF جای تعجب دارد سیاسی

اعتماد به جوانان باید جایگزین وابستگی به غرب شود/ اصرار دولت در تصویب لوایح مرتبط با FATF جای تعجب دارد

  بزرگنمایی:
تبسم مهر -

تبسم مهر -

فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه اعتماد به جوانان باید جایگزین وابستگی به غرب شود، گفت: ما نیرو‌های فکری خوبی داریم که اگر به آن‌ها اعتنا شود به خصوص جوان‌های فرهیخته اهل دانش و اندیشمند می‌توانند کلی به پیشنهاد‌های خوب منطبق بر چشم‌انداز و اسنادبالادستی کشور بدهند که ایران در جامعه بین الملل مطرح کند.
اصرار دولت برای عضویت در لوایح مرتبط با FATF جای تعجب دارد/اروپا حق ندارد در سیاست‌های ایران در منطقه دخالت کندعشرت شایق، عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان ، در رابطه بانقد و بررسی لوایح مرتبط با FATF گفت: اروپایی‌ها در جریان مذاکرات برجام حضور خیلی فعالی داشتند اما بعد از اینکه آمریکا از آن اعلام خروج کرد، فرصت زمانی مناسبی داشتند که جواب آن‌ها را در اسرع وقت بدهند اما آن‌ها با تاخیر در این مسئله رفتار کردند.
شایق افزود: اروپایی‌ها با یک تاخیر معنادار شروط خود را اعلام کردند اول مشروط بر اینکه در نوع توزیع تجاری و کالا‌هایی که می‌خواهد رد و بدل شود و دوم دخالتی را در سیاست‌های داخلی و حاکمیت ایران داشته باشند.
عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی اظهار داشت: این شروط در حالی مطرح شده است که کسی حق ندارد در تصمیم گیری و قوانین دیگر کشور‌ها دخالت کند خصوصا در تصمیم گیری‌ها در ارتباط با رابطه دیپلماسی و همچنین قدرت دفاعی و نظامی آن کشور باشد.
نماینده ادوار مجلس ادامه داد: اروپا حق ندارد در سیاست‌های ایران در منطقه دخالت کند، اما این شرط گذاشتن‌ها که متاسفانه به دلیل رفتار‌های منفعلانه حوزه سیاست خارجی کشور اتفاق افتاده است در حالی که اگر همان زمانی که مطرح شد مسئولان سیاست خارج کشور تصمیم مقتدرانه‌ای می‌گرفتند خیلی مناسبتر از این بود که اکنون بخواهند رفتار منفعلانه‌ای داشته باشند، زیرا به اروپا هم نمی‌توان امیدی داشت.
شایق گفت: وقتی بحث تحریم پیش می‌آید، کارکرد تجاری آمریکا و اروپا را با ایران مقایسه می‌شود، لذا اروپا رفیق و هم پیمان خود در حوزه تجاری اش را که روابط تجاریش بسیار بالاتر از ایران است، را ترجیح می‌دهد و منافع آمریکا را حفظ می‌کند.
عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در اشاره به ضرورت دقت بیشتر برای پذیرش لایحه پالرمو خاطرنشان کرد: این یک لایحه نیست بلکه سند است که دولت ما تحت عنوان یک لایحه آن را به مجلس آورد، در دنیا بسیاری سند و لایحه وجود دارد که خیلی از کشور‌ها عضو آن نیستند، جای تامل و تعجب است که دولت خیلی اصرار دارد که هر کنوانسیونی که در دنیا مطرح می‌شود حتما عضو آن شویم.
این کارشناس ارشد روابط بین الملل افزود: این خیلی سوال برانگیز است خود آمریکا که مدعی بعضی از این کنوانسیون‌هایی است که در آن عضویت ندارد و یا در جامعه اروپا خیلی از آن‌ها عضو نیستد، در نتیجه چه اصراری است که جمهوری اسلامی باید عضو شود نمی‌دانیم وقتی می‌گویند باید یعنی قانون را دور بزنیم و ما هیچ بایدی نداریم.
شایق ادامه داد: اسناد و کنواسیون‌های بین المللی یک امور به اصطلاح پیشنهادی هستند و سازمان ملل هم یک NGO بزرگ بین دولت‌ها است که ایران هم در آن حق عضویت دارد ولی به اندازه حق عضویتی که داده می‌شود از آن استفاده نمی‌شود.
وی افزود: تنها بهره‌برداری ایران از عضویت در سازمان ملل این است که آن‌ها چه سندی مطرح می‌کنند که ایران باید در آن عضو شود، در سیاست ما لحن آمرانه سلطه جو معنا ندارد چراکه ایران کشور مستقلی است، اما آن‌ها می‌گویند که شما تحت سیطره ما هستین و ما بر شما مسلط هستیم.
شایق با بیان اینکه اعتماد به جوانان باید جایگزین وابستگی به غرب شود، تصریح کرد: رفتار دولتمردان و برخی از افراد مجلس واقعا تعجب‌آور و قابل تامل است لذا ما اگر می‌خواهیم حرکت فعالانه داشته باشیم و خودمان می‌توانیم پیشنهاد دهیم لذا ما نیرو‌های فکری خوبی داریم که اگر به آن‌ها اعتنا شود به خصوص جوان‌های فرهیخته اهل دانش و اندیشمند می‌توانند کلی به پیشنهاد‌های خوب منطبق بر چشم‌انداز و اسنادبالادستی کشور بدهند که ایران در جامعه بین الملل مطرح کند.
نماینده ادوار مجلس افزود: چرا ایران باید ریزه خوار سفره بین الملل باشد، ایران یک کشور مقتدر و از کنشگران فعال و موثر جامعه بین الملل هست لذا برای دولت باید وجود ندارد پیشنهاد می‌شود کارشناس‌های خبره بررسی این پیشنهادات را بیطرفانه به دور از گرایش‌های سیاسی بررسی کنند، قانون اساسی، اسناد بالادستی و شرع مقدس مدنظر قرار داده شود، منافع کشور و سیاست‌های کلان نظام در نظر گرفته شود، نیازی به مناشقات و مجادلات داخلی نیست وقتی اساس کار حفظ منافع ملی در سطح بین الملل باشد.
عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: اگر لایحه‌ای تصویب نشد، قرار نیست که جامعه را به یک حرکت دو قطبی و مخالف و موافق تبدیل کنند، این روز‌ها برخی اعضای دولت به دنبال این است که دیو و دلبر درست کنند و با وجود همه وعده‌های انجام نشده‌ دولت خیلی دوست دارد خودش را دلبرو دیگران را دیو نشان دهد لذا پالرمو هم یکی از همین اسناد است که باید مراحل قانونی را طی کند.
انتهای پیام/


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند