مدیرکل توسعه مشارکتهای وزارت ارشاد:
هنرمندان کشور به تولید آثارهنری قرآنی توجه کنند
فرهنگی و هنری
بزرگنمایی:
تبسم مهر - قم- ایرنا- مدیرکل آموزش و توسعه مشارکتهای معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: هنر قویترین زبان برای ترویج معارف الهی است و باید جامعه هنری کشور به تولید آثارهنری مبتنی بر مفاهیم قرآنی توجه کنند.
تبسم مهر - قم- ایرنا- مدیرکل آموزش و توسعه مشارکتهای معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: هنر قویترین زبان برای ترویج معارف الهی است و باید جامعه هنری کشور به تولید آثارهنری مبتنی بر مفاهیم قرآنی توجه کنند.
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی خسروی روز چهارشنبه در آیین اختتامیه جشنواره ملی پوستر آیات در سالن شهید آوینی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم ، هدف جشنواره آیات را نشان دادن زیبایی به مخاطب برای رساندن بیننده به ملکوت دانست، افزود: اگر این جشنواره نتواند منتهی به آثاری شود که مخاطبان را به چنین هدفی والایی هدایت کند، نباید به طور قطع هیچ دستاوردی داشته باشد
وی ادامه داد: اگر هنر این واقعیت را نشان دهد که همه چیز عالم به دست خداست، این بازگشت به ملکوت بسیار اثرگذار است و دیگر زیباییهای ظاهری برای انسان دل ربا نخواهد بود.
مدیرکل آموزش و توسعه مشارکتهای معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، هنر را جلوه غریزه زیباشناسی انسان دانست و گفت: فطرت زیباپسندی نیاز به آموزش ندارد، حدو مرز ندارد و زبان ها، اعتقادها نمیتواند در آنها ایجاد اختلال کند.
وی با بیان اینکه 14 غریزه در انسان وجود دارد که هر کدام موجب تحرک در انسان میشود ادامه داد: زیباپسندی در تمام انسانها وجود دارد و این غریزه منجر به حرکت به سمت کمال میشود.
خسروی، با بیان اینکه خدا زیباست و زیبایی را دوست دارد افزود: هنرمند کسی است که میتواند این زیبایی را به دیگران منتقل کند و آنچه را خود احساس میکند دیگران را نیز در آن شریک کند.
وی با بیان اینکه هنرمندان در عرصههای مختلف جلوه هایی از رسیدن به حقیقت عالم است گفت: هنر نباید عریان و فاش باشد بلکه هنر بودن هنر در رمز و راز بودن آن است و هر چه پیچیدهتر و پوشیدهتر باشد، آن هنر زیباتر است.
خسروی ادامه داد: تمام پدیدههای عالم دارای ظاهر و باطنی است که جنبه نورانی آن جنبه ای است که به سوی خداست و جنبه ای که به سوی مادیت است، تاریک است و هنرمند پلی از ظاهر به باطن پدیدهها میزند.
وی با بیان اینکه زیبایی دارای جاذبه است و تعقل را میگیرد، ادامه داد: هر هنری الهی نیست بلکه برخی هنرها شیطانی است که مخرب جامعه و ارزشهای آن خواهد بود.
مدیرکل آموزش و توسعه مشارکتهای معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: هنر هنرمندان و شاعران بزرگ ایران، پل زدن از ظاهر به باطن بوده است و باید سایر هنرها نیز در چنین مسیری حرکت کند.
300 اثر از 20 استان کشور به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده که از این تعداد 53 اثر به نمایشگاه این جشنواره راه پیدا کرده است.
دراین آیین که با حضور فعالان قرآنی، هنرمندان، فرهیختگان استانی و کشوری ترتیب یافت ،از 9 برگزیده جشنواره تجلیل شد.
همچنین تجلیل از خانواده هنرمند مرحوم سید محمد ساجدی از دیگر بخشهای این اختتامیه بود.
7404/ 6133/
انتهای پیام /*