دبیرستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی:
اختصاص بودجه به سلولهای بنیادی همانند نانو و هسته ای باشد
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهران-ایرنا- دبیرستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی گفت: انتظار این است که در تخصیص بودجه به ستادعلوم شناختی همانند دیگر اولویتهای الف علم وفناوری کشور در سند نقشه جامع علمی کشور، نگاه شود.
تبسم مهر - تهران-ایرنا- دبیرستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی گفت: انتظار این است که در تخصیص بودجه به ستادعلوم شناختی همانند دیگر اولویتهای الف علم وفناوری کشور در سند نقشه جامع علمی کشور، نگاه شود.
دکتر امیرعلی حمیدیه روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگارعلمی ایرنا با اشاره به کمبود بودجه این ستاد افزود: بودجه این ستاد ،خیلی کم است و اگر کمک معاون علمی و فناوری رییس جمهور نباشد این ستاد در انجام امور خود خیلی با مشکل مواجه میشود، بودجه این ستاد با توجه به فعالیت هایی که انجام میدهد قابل مقایسه با برخی از ستادها نیست.
چندی پیش " علیرضا دلیری " معاون توسعه مدیریت و سرمایه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به کاهش حدود 50 درصدی بودجه پیشنهادی برای معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری، درخصوص بودجه این ستاد گفته بود: بودجه پیشنهادی برای ستاد توسعه فناوریهای سلولهای بنیادی بالغ بر یک میلیارد و 550 میلیون تومان است که بودجه مصوب سال گذشته ( سال97) این ستاد 2 میلیارد و 790 میلیون تومان بود.
بعبارتی بودجه ستاد توسعه فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی رقم یک میلیارد و 240 میلیون تومان یعنی 80 درصد کاهش یافته است.
حمیدیه بیان کرد:اگر که اسم علوم و فناوری سلولهای بنیادی در کنار فناوری نانو و هسته ای در اولویتهای الف علم و فناوری کشور میآید، بایستی بودجه ما نیز به اندازه بودجه نانو شود.
حمیدیه افزود:سلولهای بنیادی نیز به اندازه نانو برای توسعه کشور اهمیت دارد و به همان اندازه بودجه میخواهد؛ در دنیا برای علم و فناوری بودجه و سرمایه گذاریهای بسیاری در حال انجام است.
وی یادآور شد: در این دو سال نیز بودجه ستاد کم بوده است اما ما درستاد فقط به امید بودجه دولت نبوده ایم و سعی کردیم با کمک سرمایه گذاران خصوصی، خیرین این علم رادر کشور پیش ببریم، این علم بومی کشور است ،شاید به تنهایی تامین بودجه وظیفه دولت نباشد و باید خیرین و سرمایه گذاران بیایند و دست به دست هم دهند تا این علم از روی زمین بلند شود.
وی با اشاره به اینکه در دنیا نیز به این صورت است که اگر بخش خصوصی و سرمایه گذاران درعرصه علم و فناورری وارد نشود ، صرفا دولت نمیتواند زیاد موفق شود، گفت:نبود بودجه باعث شده که ما از همان اول محققان را به شرکتهای دانش بنیان کوچکتر و این شرکتها را به شرکتهای بزرگتر وصل کنیم و با این مدل تا کنون کار موفق جلو رفته است، اما با توجه به اینکه این علم از علوم نوین است ، بنابراین جذب سرمایه گذار به سختی انجام میشود.
علمی ** 9340**1440
انتهای پیام /*