در سالروز جنگ 2008 علیه نوار غزه اعلام شد
عضو حماس: عادیسازی روابط عربی با تلآویو،خنجری مسموم در پشت فلسطین است
بین الملل
بزرگنمایی:
تبسم مهر - یکی از اعضای ارشد حماس در سالروز «نبرد فرقان» علیه نوار غزه از عادیسازی روابط برخی کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی به شدت انتقاد کرد.
تبسم مهر - یکی از اعضای ارشد حماس در سالروز «نبرد فرقان» علیه نوار غزه از عادیسازی روابط برخی کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی به شدت انتقاد کرد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، امروز (پنجشنبه/27 دسامبر) مصادف با سالروز آغاز جنگ 22 روز علیه نوار غزه در سال 2008 است که مقاومت آن را «نبرد فرقان» نامید.
بر اساس گزارش خبرگزاری «شهاب»، «خلیل الحیه» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس به همین مناسبت ضمن درود فرستادن بر شهدا و مجروحان این جنگ و تأکید بر ادامه راه مقاومت اعلام کرد ملت فلسطین هماکنون با توطئهای برای نابودی مسأله فلسطین و کنار زدن حق بازگشت آوارگان روبروست.
وی افزود به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت فلسطین اشغالی، اقدامی «ساقط شده» است زیرا رژیم اشغالگر ابدا جایی در سرزمین ما ندارد.
الحیه ادامه داد: ما تا پایان اشغالگری مقاومت خواهیم کرد حتی از کسانی که اقدام به عادی سازی روابط خود کردهاند، این را محال بدانند. عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی ، خنجری مسموم در پشت ما، کلنگی برای تخریب مسجدالاقصی و سنگ بنایی ظالمانه برای این رژیم پلید باطل است؛ برخی در تلاشند تا نگاهها را از توطئهای که مسأله فلسطین را هدف قرار داده، برگردانند.
عضو ارشد حماس تصریح کرد: ما و ملت فلسطین خواستار آن هستیم که اختلافات کنار برود و وحدت ملی بازگردد.
الحیه در ادامه به منحل کردن مجلس قانونگذاری فلسطین توسط «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان و به حکم «دادگاه قانون اساسی» نیز پرداخت و گفت: مجلس قانونگذاری تا توافق بر سر هیأت جدیدی برای آن باقی خواهد ماند، تصمیم دادگاه قانون اساسی، باطل است زیرا بر باطل بنا شده؛ در غزه و کرانه باختری به مقاومت ادامه خواهیم داد تا دشمن طلم آرامش را نچشد و از سرزمین ما برود.
در 27 دسامبر 2008، 80 جنگنده اسرائیلی دهها نقطه در نوار غزه را بمباران کردند و در این ضربه اول 200 فلسطینی شهید و 700 نفر دیگر مجروح شد که بیشتر آنها از اعضای پلیس فلسطین و در مقدمه آنها فرمانده کل پلیس «توفیق جبر» بود.
در سوم ژانویه 2009 - هشت روز پس از شروع جنگ- رژیم صهیونیستی حمله زمینی خود به نوار غزه را آغاز کرد و صدها تانک اسرائیلی با عملیاتهای هوایی همراه شدند و بر وسعت بمباران غزه افزودند.
در این جنگ هزار و 285 فلسطینی به شهادت رسیدند و بیش از چهار هزار نفر نیز مجروح شدند.
انتهای پیام/ص