تغییر اکوسیستم سنتی "پسماند و بازیافت" با کمک ظرفیتهای فناورانه
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - اکوسیستم سنتی حوزه پسماند و بازیافت با استفاده از ظرفیتهای فناورانه متحول میشود.
تبسم مهر - به گزارش ایسنا، عبدالرضا مجدالدین، مدیر کل دفتر هماهنگی دانش، صنعت و بازار در دومین جلسه مشترک کارگروه اتاق بازرگانی ایران و معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری، با توجه به اعلام آمادگی اتاق بازرگانی جهت همکاری با معاونت علمی در شناسایی و تأسیس کانون در حوزههای دارای اولویت، حوزه پسماند و بازیافت را یکی از حوزههای مستعد در این زمینه دانست.
وی در ادامه ضمن اشاره به تبیین اهداف و کارکردهای کانونهای هماهنگی دانش، صنعت و بازار گفت: نقش کلیدی کانون در شناسایی و حل نیازها و مسائل فناورانه صنعت از طریق بهرهگیری از ظرفیتهای موجود در مراکز علمی، پژوهشی و فناوری، استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان است.
مجدالدین تأسیس کانون در حوزه پسماند و بازیافت را در جهت تغییر اکوسیستم سنتی موجود و در مسیر راهبری و تسهیلکننده توسعه فناوری و نوآوری در تعامل با انجمن بسیار تأثیرگذار دانست و بر ضرورت آن تاکید کرد.
در ادامه این جلسه عامری، مدیر سرمایهگذاری اتاق بازرگانی ایران با تأیید اهداف و مأموریت کانونها در توسعه فناوری در صنعت کشور، بکارگیری ظرفیت تشکلها را در ایجاد و توسعه کانونها، در جلوگیری از موازیکاری در این حوزه ضروری دانست.
در ادامه جلسه مدیران شرکتهای دانشبنیان به بیان مسائل و مشکلات خود در زمینههای استاندارد، قوانین و مالکیت فکری پرداختند.
در پایان جلسه نیز مقرر شد، تأسیس کانون پسماند و بازیافت با استفاده از ظرفیت انجمن و شرکتهای دانشبنیان این حوزه مورد پیگیری طرفین قرار گیرد.
بر اساس اعلام روابط عمومی معاونت علمی، دومین جلسه کارگروه مشترک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و اتاق بازرگانی ایران با موضوع بررسی زمینهها و ظرفیتهای تأسیس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار در حوزه پسماند و بازیافت در محل معاونت علمی برگزار شد.
انتهای پیام