آیتالله میرعمادی مطرح کرد:
فاطمه (س)، آیینه تمامنمای خوبیها و کمالات
فرهنگی و هنری
بزرگنمایی:
تبسم مهر - نماینده ولیفقیه در لرستان ایمان و بندگی، علم و معرفت و دفاع از ولایت را از ویژگیها و کمالات حضرت فاطمه (س) ذکر کرد و گفت: فاطمه زهرا (س) آئینه تمامنمای خوبیها و کمالات و یک انسان کامل است که همه فضیلتها و کمالات در وجود او جمع شده است.
تبسم مهر - آیتالله سید احمد میرعمادی در گفتوگو با ایسنا، در بیان ویژگیها و کمالات حضرت فاطمه زهرا ( س) ، گفت: فاطمه زهرا ( س) آئینه تمامنمای خوبیها و کمالات و یک انسان کامل است که همه فضیلتها و کمالات در وجود او جمع شده است. فاطمه زهرا ( س) الگوی بشریت است و راجع به شخصیت حضرت فاطمه زهرا ( س) در قرآن آیات فراوانی ازجمله «مباهله»، «تطهیر»، «مودت» و سوره «کوثر» و «هل اتی » نازل شده و آیات فراوانی در قرآن هست که از نظر مصداق درباره فاطمه زهرا ( س) است و علاوه بر این، دهها حدیث از ائمه معصوم ( ع) از پیامبر اکرم ( ص) گرفته تا امام زمان ( عج ) در مورد فاطمه زهرا ( س) وجود دارد.
امامجمعه خرمآباد با بیان اینکه دستیابی به ویژگیها و کمالاتی که حضرت فاطمه زهرا ( س) به دست آورده برای ما هم امکانپذیر است و باید با الگوگیری از این بانوی بزرگوار در جهت دستیابی به این فضائل و کمالات تلاش کنیم، ادامه داد: الگو بودن فاطمه زهرا ( س) به خاطر عبادت و ایمان و بندگی خداست کمااینکه پیامبر اکرم ( ص) در حدیثی فرموده است: «خداوند قلب و دل و جوارح فاطمه زهرا را مملو از ایمان عمیق قرار داد بهطوریکه فاطمه همواره در اطاعت و بندگی خداست».
وی با بیان اینکه فاطمه اگر فاطمه است بهخاطر عبادت و ایمانش است، اضافه کرد: حضرت فاطمه زهرا ( س) گاهی از ترس خدا نفسش به شماره میافتاد، فاطمه ( س) در اوج ایمان و قله عبادت قرار داشت او عاشق عبادت بود. او خالصانه، آگاهانه و عاشقانه به خدا ایمان داشت و خدا را عبادت میکرد.
آیتالله میرعمادی ویژگی دوم حضرت فاطمه زهرا ( س) را علم و معرفت ذکر کرد و گفت: این بانوی بزرگوار اسلام از علم و معرفت بالایی برخوردار بود و علم لدنی داشت کما اینکه کتاب « مصحف فاطمه» در دست امام زمان ( عج ) است.
وی با بیان اینکه حضرت فاطمه زهرا ( س) صاحب کتاب و محدثه بوده است و امام جعفر صادق ( ع) فرموده است: «فاطمه دختر رسول خدا محدثه بوده و جبرئیل بر او نازل میشده و حوادث را بر او بازگو میکرده است»، اظهار کرد: پنج خطبه قراء و بلیغ از جمله خطبه فدکیه از حضرت فاطمه زهرا ( س) در دست است که بر همین خطبه فدکیه دهها شرح توسط دانشمندان نوشته شده که وجود این خطبهها نشان از مقام علمی آن حضرت دارد.
نماینده ولیفقیه در لرستان با بیان اینکه مقام علمی حضرت فاطمه ( س) برای ما الگو است، ویژگی سوم حضرت فاطمه ( س) را قناعت و سادهزیستی دانست و گفت: حضرت زهرای مرضیه با اینکه دختر رسول خدا ( ص) و همسر امام علی ( ع) بود از هرگونه تجمل، اسراف و زرقوبرق و دلبستگی دنیا به دور بوده است.
وی ادامه داد: زندگی حضرت فاطمه ( س) و امام علی ( ع) در عین سادگی اما مملو از محبت، صفا و صمیمیت بود این در حالی است که امروزه در جامعه خانههای اشرافی داریم اما از صفا و صمیمیت در خانهها خبری نیست.
این کارشناس مذهبی ویژگی دیگر حضرت زهرا ( س) را دفاع از ولایت بیان کرد و افزود: در تاریخ هیچ پیامبری بهاندازه پیامبر اکرم ( ص) در راه تبلیغ رسالت و هیچ زنی بهاندازه حضرت فاطمه زهرا ( س) در راه دفاع از ولایت اذیت نشده است لذا پیامبر ( ص) فرموده است: «هر کس فاطمه را اذیت کند مرا اذیت کرده و هر کس مرا اذیت کند خدا را اذیت کرده است».
وی افزود: حضرت فاطمه زهرا ( س) در دفاع از ولایت خطبه فد کیه را ایراد کرد، به مسجد رفت و خلیفه غاصب را استیضاح کرد او آنقدر در راه دفاع از ولایت جانفشانی کرد تا جایی که در راه دفاع از ولایت به شهادت رسید.
انتهای پیام