کارشناس آسیبهای خانواده :
فضای مجازی به محل چشم و همچشمی تبدیل شده است
اجتماعی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهران- ایرنا- یک کارشناس آسیبهای حوزه خانواده گفت: امروزه آنچه در فضای مجازی دیده میشود، بیشتر به چشم و همچشمیها، بیحرمتیها و کمرنگ شدن ارزشهای جامعه شبیه است و این نشان میدهد که ما به خوبی نتوانستهایم از این فضا استفاده کنیم.
تبسم مهر - تهران- ایرنا- یک کارشناس آسیبهای حوزه خانواده گفت: امروزه آنچه در فضای مجازی دیده میشود، بیشتر به چشم و همچشمیها، بیحرمتیها و کمرنگ شدن ارزشهای جامعه شبیه است و این نشان میدهد که ما به خوبی نتوانستهایم از این فضا استفاده کنیم.
«سمیه اکبری فرد» روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: چشم و همچشمیهای مجازی نه تنها معنویات یک خانواده را کمرنگ کرده، بلکه باعث شده است نظام تعادلی اقتصاد یک خانواده تضعیف شود و این یک هشدار برای از هم پاشیده شدن خانوادههاست که بعضا خود از آن آگاهی ندارند.
وی به شاکله فضای مجازی و استفاده بهینه آن در نظام خانواده اشاره کرد و گفت: فضای مجازی ابزاری است که نتیجه پیشرفت تکنولوژی در جوامع بوده اما این به آن معنا نیست که هر نوع اختراع یا به وجود آمدن فضایی، برای پیشرفت بشر فراهم شده باشد بلکه ماهیت و چگونگی استفاده از فضاهای به وجود آمده باید مدنظر افراد در نظام خانواده قرار گیرد.
این آسیبشناس نظام خانواده، به برخی چشم و همچشمیهای زنانه در فضای مجازی اینستاگرام اشاره کرد و افزود: در مناسبت ها و مراسم خاص، برخی بانوان متاهل شروع به انتشار عکسهایی از چیدمان سفرههای رنگین با پوششهای نامناسب به همراه همسر و خانواده خود میکنند که این نه تنها معضل چشم و همچشمی را در خانواده ها زیاد کرده بلکه ارزشهای یک خانواده را به مراتب پایین آورده است.
وی در توصیهای به دارندگان این نوع صفحات فضای مجازی گفت: متاسفانه در صفحه مجازی، برخی بانوانی که با نیت چشم و همچشمی، سفرههای رنگین و پر از تشریفات گذاشته میشود، مشاهده شده که برای تهیه این همه تشریفات ساعتها وقت گذاشته یا شاید همسر خانواده از روی ناچاری اقدام به تهیه این نوع تشریفات کرده که این موضوعات سرآغاز از هم پاشیدن شدن خانوادههاست.
اکبری فرد ادامه داد: متاسفانه برخی از بانوان برای اینکه به قول خودشان عقب مانده خطاب نشوند، به هر طریقی سعی میکنند وسایل و لباس تشریفاتی تهیه کنند و عکس آن را داخل صفحه مجازی خود بگذارند و همین صفحات، که به یکباره تعدادشان زیاد میشود، در تحول نظام خانوادگی ایرانی چنان تاثیری میگذارند که نقشه دشمن برای تخریب خانوادههای ما آنقدر اثربخش نبوده است.
این آسیبشناس در توصیهای به خانوادهها گفت: پرهیز از چشم و همچشمیها نه تنها به دوام اقتصاد و معنویات خانواده کمک شایانی میکند بلکه باعث میشود آرامش بانوان در خانه و برای همسر و فرزند به مراتب محفوظ بماند.
بر اساس آمار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اکنون حدود ٧٢ درصد بانوان از تلفن همراه استفاده میکنند و ٤٨ درصد از کاربران اینترنت در ایران، بانوان هستند.
اجتمام* 7268*1834** 1055
انتهای پیام /*