مدیرکل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش خبر داد
برگزاری جشن تکلیف با حضور بیش از 600 دانشآموز پسرعشایر از سراسر کشور
اجتماعی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - مدیرکل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش از برگزاری جشن تکلیف با حضور بیش از ۶۰۰ دانشآموز پسر عشایر از سراسر کشور در استانهای کهگیلویه و بویراحمد و تهران خبر داد.
تبسم مهر - مدیرکل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش از برگزاری جشن تکلیف با حضور بیش از 600 دانشآموز پسر عشایر از سراسر کشور در استانهای کهگیلویه و بویراحمد و تهران خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، محمدرضا مسیبزاده مدیرکل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش اظهار کرد: در راستای توسعه فرهنگ نماز و انس بیش از پیش دانشآموزان با نماز، معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، برگزاری جشنهای عبادت، تکلیف و بندگی را در اولویت برنامههای خود قرار داده است.
وی با بیان اینکه در دهههای اخیر پس از پیروزی انقلاب اسلامی، فعالیتهای خوبی در زمینه اشاعه فرهنگ اقامه نماز در بین دانشآموزان انجام شده است، افزود: برگزاری جشن عبادت که از سالها قبل در مدارس انجام میشود، اغلب با اولویت دانشآموزان دختر برگزار میشد لذا اداره کل قرآن، عترت و نماز تصمیم گرفت با هدف تشویق دانشآموزان به این فریضه الهی در بخش پسران نیز چنین مراسم معنوی را برگزار کند.
مسیبزاده خاطرنشان کرد: در سال 1395 برای اولین بار جشن تکلیف پسران را در محضر مقام معظم رهبری با حضور بیش از 2200 دانشآموز برگزار کردیم؛ در این آیین باشکوه رهبر معظم انقلاب مسیر سعادت و مسؤولیتپذیری را برای دانشآموزان ترسیم و راه هدایت را بهروشنی تبیین کردند.
وی ادامه داد: در کنار فعالیتهایی که در طول سال برای ارتقای کیفیت و کمیت نماز دانشآموزان انجام میدهیم، هرساله بخشی از دانشآموزان را بهعنوان جامعه هدف انتخاب و ورودشان به سن تکلیف را جشن میگیریم.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: در سال تحصیلی جاری دانشآموزان پسر عشایر به عنوان جامعه هدف انتخاب و بهصورت متمرکز در استان کهگیلویه و بویراحمد و شهرستانهای استان تهران در جشنهای عبادت حضور مییابند.
وی آمار دانش آموزان شرکتکننده در جشن تکلیف امسال را بیش از 600 نفر اعلام و عنوان کرد: نیمی از دانشآموزان در محیطی کاملاً عشایری در شهرستان گچساران استان کهگیلویه و بویراحمد و نیمی دیگر در استان تهران حضور مییابند.
مسیب زاده ادامه داد: در این دو برنامه، استانهای کشور که دارای جمعیت دانشآموزی عشایری هستند به دو قطب شمالی و جنوبی تقسیمشده و طی سه روز در جشن عبادت شرکت میکنند.
وی گفت: استفاده از اساتید برجسته دینی، ارائه برنامههایی با موضوع آشنایی با احکام و مراجع تقلید و تجربه عملی بندگی و عبادت ازجمله فعالیتهای این مراسم معنوی سهروزه خواهد بود.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: دانشآموزان عشایری نیمه جنوبی کشور از 24 تا 27 بهمنماه در گچساران و دانشآموزان استانهای نیمه شمالی کشور از 9 تا 11 اسفندماه در استان تهران در جشن عبادت شرکت میکنند.
انتهای پیام/