این مواد را به رژیم زمستانی خود اضافه کنید
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - متخصصان تغذیه اعلام کردند که با فصل سرما افراد دچار کمبود ویتامینها و مواد مغذی میشوند که آشنایی با مصرف غذاهای مناسب در این فصل ضروری است.
تبسم مهر - متخصصان تغذیه اعلام کردند که با فصل سرما افراد دچار کمبود ویتامینها و مواد مغذی میشوند که آشنایی با مصرف غذاهای مناسب در این فصل ضروری است.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، ورود به ماههای سرد سال به این معناست که میزان نور خورشید کم و خطر ابتلا به بیماری بیشتر است.
براساس گزارش « مدیکال دیلی»، خوشبختانه شما میتوانید در اینجا با برخی از غذاها و نوشیدنیها برای جلوگیری از کمبود مواد مغذی و بیماریها، آشنا شوید.
ماهی

زمستان فصلی است که افراد با کمبود ویتامین دی مواجه هستند. از آنجایی که کمبود این ویتامین با مشکلات رشد، ضعف استخوان و حتی خطر ابتلا به حملات قلبی همراه است، بنابراین مصرف این ویتامین بسیار ضروری است.
طبق توصیه کلینیک «کلیولند»، ماهی و تن ماهی بهترین منبع ویتامین دی است و افراد در طول این فصل میتوانند برای تامین ویتامین دی خود آنها را مصرف کنند.
چای سبز

چای سبز میتواند به تقویت جذب ویتامین و مواد معدنی کمک کند و نسبت به دیگر چایها مزایای بیشتری دارد.
« میشل گلیسون » یک متخصص تغذیه گفت: دمنوش برگهای خشک شده این گیاه دارای آنتیاکسیدان « کاتچین » است که به جلوگیری از ویروسها کمک میکند.
قارچ
همچنین قارچها دارای مواد مغذی شبیه به آنتیاکسیدان سلنیوم، نیاسین، پتاسیم، مس، فسفر، پروتئین، ویتامین سی و آهن هستند.« گیتا سیدوروب» یک متخصص تغذیه گفت: قارچها دارای خواص ضدویروس و ضد باکتری هستند بنابراین اضافه کردن قارچها به رژیم زمستانی باعث جلوگیری از عفونتها میشود.
انتهای پیام/