آخرین مطالب

کارگردان فیلم سینمایی «متری شش و نیم»:

پلیس فیلم هیچ شباهتی به سرهنگ بختکی نداشت فرهنگی و هنری

پلیس فیلم هیچ شباهتی به سرهنگ بختکی نداشت

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهران - ایرنا - کارگردان فیلم سینمایی «متری شش و نیم» گفت: پلیس این فیلم هیچ شباهتی به سرهنگ بختکی ( پلیس معروف تهرانی که رییس کلانتری منطقه فلاح تهران بود) نداشت.

تبسم مهر - تهران - ایرنا - کارگردان فیلم سینمایی «متری شش و نیم» گفت: پلیس این فیلم هیچ شباهتی به سرهنگ بختکی ( پلیس معروف تهرانی که رییس کلانتری منطقه فلاح تهران بود) نداشت.

به گزارش چهارشنبه شب خبرنگار فرهنگی ایرنا مستقر در پردیس سینمایی ملت سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر، سعید روستایی در نشست خبری فیلم سینمایی «متری شش و نیم» افزود: فیلمنامه را برای دریافت پروانه ساخت مدام می‌فرستادیم و مدام رد می‌شد در این مدت نیز دایم در حال بازنویسی فیلمنامه بودیم.
وی اظهار داشت: ما بیشتر از 50 جلسه کنار قاضی و بازپرس نشستیم تا با این فضا آشنا شویم. یک روز با نوید محمد زاده رفتیم یک پرونده ای 90 درصد شبیه داستان فیلم ما اتفاق افتاده بود.
روستایی با بیان اینکه پس از جشنواره هم قطعا تغییراتی در فیلم خواهیم داد، اضافه کرد: روز اولی که گریمور فیلم آمد سوال این بود که این نقش ناصر چگونه باید باشد اما نمی‌خواستیم جای چاقو روی صورتش باشد بدن بادی بیلدینگ داشته باشد یا شبیه خلافکارهای معمولی باشد.
کارگردان فیلم سینمایی «متری شش و نیم» در پاسخ به سوالی درباره سن کم نقش ناصر گفت: اتفاقا سن 20سال به بعد در معرض خطر است و دسترسی به مواد مخدر هم آسان شده است.
روستایی ادامه داد: برای من بسیار مهم است که افراد را به صرف شغل، صفت و شغلشان نشناسیم. برای من مهم بود که نقش ناصر را در این فیلم هم بشناسیم.
روستایی در پاسخ به سوالی درباره اینکه شخصیت‌های فیلم به هم ربط نداشت، گفت: اینطور نیست، همه چیز به قصه و شخصیت پردازی ربط دارد و همه چیز و همه جای قصه به هم ربط دارم.
وی اضافه کرد: اگر فیلم از نظر شما جالب شده به دلیل فضاسازی فیلم از محسن نصرالهی طراح صحنه و هومن بهمنش مدیر فیلمبرداری است.
نوید محمد زاده بازیگر فیلم «متری شش و نیم» نیز در پاسخ به سوالی درباره جوان بودن بازیگر برای نقش گفت: سن این نقش باید سی سال بود من سی و دو سالم بود.
محمدزاده افزود: در جلسات دادگاه ها، برخورد قاضی با افراد معتاد و پخش کننده‌های مواد مخدر تندتر بود من فیلمنامه را خوانده بودم بعد در جلسات دادگاه شرکت می‌کردم.
پیمان معادی بازیگر نقش پلیس فیلم نیز گفت: من و سعید (کارگردان) بیش از یکسال قبل از تولید فیلم با هم درباره این فیلم صحبت کردیم ما به ازاهایی داشتیم که هر روز سر صحنه بودند.
معادی تاکید کرد: ما ادای کسی را در نیاوردیم چون این جنس بازی را نه بلدیم و نه انجام می‌دهیم.
هومن کیایی بازیگر دیگر فیلم «متری شش و نیم» نیز اظهار داشت: با توجه به پیشنهاد سعید روستایی که نقش فوق العاده ای هم هست پذیرفتم.
سید جمال ساداتیان تهیه کننده این فیلم نیز اظهار داشت: ما حسرت به دلمان ماند که از بنگاه اقتصادی وام و تسهیلات بگیریم، این فیلم بالایی 10 هزار نفر هنرور داشت و دو نیم برابر یک فیلم معمولی دارای هزینه بود به همین دلیل این برای من سخت بود و از دوستی دعوت کردم که توانستیم به طور مشترک بار مالی فیلم را با هم بکشیم.
هومن بهمنش مدیر فیلمبرداری فیلم «متری شش و نیم» اظهار داشت: بسیار تلاش کردم از الگوهای سینمای مستند در فیلمسازی استفاده کنم.
در ادامه این نشست، غزاله معتمد طرح لباس این فیلم نیز گفت: کار کردن با سعید روستایی به قدری دشوار است وقتی فیلمنامه را می‌خوانی اجازه خطا نداری.
وی ادامه داد: ما برای شکل دادن پرسوناژها از شکل مستند استفاده کردیم و سعی داشتیم تنوع هم ایجاد کنیم.
معتمد توضیح داد: من نزدیک سه اتاق بزرگ لباس داشتم این از همراهی سیدجمال ساداتیان تهیه کننده بود که توانستم آنها را تهیه کنم.
محسن نصرالهی طرح صحنه نیز گفت: طراحی صحنه این فیلم یکی از سخت‌ترین و پر ساخت و سازترین کارهایی بود که من انجام دادم. سعید برای ما ایده داشت و ما تلاش کردیم انها را پیاده کنیم.
جشنواره فیلم فجر که از 10 بهمن کار خود را آغاز کرد تا 22 بهمن ادامه دارد و البته روزهای 19 و 20 بهمن به دلیل شهادت حضرت زهرا (س) دو روز تعطیل خواهد شد و در نهایت پرواز سیمرغ‌ها حسن ختام این رویداد مهم هنری خواهد بود.
فراهنگ ** 9012 ** 1355 **
انتهای پیام /*


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند