جایگاه شاخص بورس در میانه کانال 158 هزار واحدی تثبیت شد
اقتصادی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهران- ایرنا- شاخص بورس امروز (چهارشنبه) با رشد ۱۴۱ پله ای نسبت به دیروز، در جایگاه ۱۵۸ هزار و ۵۳۵ واحدی ایستاد.
تبسم مهر - تهران- ایرنا- شاخص بورس امروز (چهارشنبه) با رشد 141 پله ای نسبت به دیروز، در جایگاه 158 هزار و 535 واحدی ایستاد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، در معاملات امروز یک میلیارد و 598 میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش چهار هزار و 186 میلیارد ریال در 142 هزار نوبت دادوستد شد.
بررسی شاخصهای اصلی بازار سرمایه نشان میدهد شاخص قیمت (وزنی - ارزشی) که در آن ارزش سهام شرکتهای بزرگ اثر بیشتری بر شاخص میگذارد، 40 واحد رشد کرد و شاخص کل (هم وزن) که در آن ارزش و وزن همه شرکتهای بزرگ و کوچک در محاسبه شاخص کل، یکسان در نظر گرفته میشود، 169 واحد افزایش یافت.
شاخص قیمت (هم وزن) نیز 118 واحد بالا رفت؛ این شاخص بیانگر سطح عمومی قیمت سهام شرکتهای پذیرفته شده در بورس است.
شاخص آزاد شناور 342 واحد افزایش یافت؛ این شاخص بخشی از سهام قابل معامله شرکتها در بورس را نشان میدهد.
شاخص بازار اول مربوط به شرکتهای برتر از نظر سرمایه، سودآوری و درصد سهام آزاد شناور 212 واحد رشد کرد و شاخص بازار دوم بورس نیز 232 کاهش یافت.
در معاملات امروز نمادهای فملی (ملی صنایع مس)، وغدیر (سرمایه گذاری غدیر)، وبملت (بانک ملت) و کگل (صنعتی و معدنی گل گهر) بیشترین تاثیر مثبت و ومعادن (توسعه معادن و فلزات) و شتران (پالایش نفت تهران) بالاترین تاثیر منفی را داشتند.
** گروه خودرو صدرنشین معاملات شد
گروه خودرو در معاملات امروز بورس صدرنشین شد؛ در این گروه 337 میلیون سهم به ارزش 581 میلیارد ریال دادوستد شد.
گروه اطلاعات و ارتباطات به ارزش 548 میلیارد ریال و فلزات اساسی به ارزش 374 میلیارد ریال، جایگاههای بعدی را به خود اختصاص دادند.
گروه بانک با دادوستدی به ارزش 374 میلیارد ریال در رده چهارم معاملات امروز قرار گرفت.
گروه محصولات فلزی نیز با معاملاتی به ارزش 269 میلیارد ریال رده پنجم را از آن خود کرد.
** رشد فرابورس
معاملات امروز شاخص فرابورس (آیفکس) 12 واحد رشد کرد و در جایگاه یک هزار و 934 واحدی قرار گرفت.
در این بازار یک میلیارد و 116 میلیون سهم و اوراق بهادار به ارزش بیش از سه هزار و 624 میلیارد ریال دادوستد شد.
همچنین در معاملات امروز نمادهای مارون (پتروشیمی مارون)، ذوب (ذوب آهن) و زاگرس (پتروشیمی زاگرس) بیشترین سهم را در رشد آیفکس داشتند.
اقتصام*2022**9189
انتهای پیام /*