آخرین مطالب

هیچ وقت از کتاب‌خواندن بی‌نیاز نیستیم علمی و دانشگاهی

هیچ وقت از کتاب‌خواندن بی‌نیاز نیستیم

  بزرگنمایی:
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: مدیران نباید هرگز خود را بی نیاز از کتاب خواندن و قصه گویی بدانند و موفق ترین مدیرها کسانی هستند که در کودکیشان قصه گویی و گفتگو وجود دارد.

مراسم بزرگداشت روز کتاب و کتابخوانی و تجلیل از کتابداران کشور پیش از ظهر امروز پنج شنبه 24 آبان ماه با حضور مسئولان نهاد کتابخانه های عمومی کل کشور و جمعی از مدیران دولت در مجموعه تالار وحدت برگزار شد.

معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به عنوان اولین سخنران این مراسم گفت: کتاب عمیقاً با فرهنگ ایرانی-اسلامی ما گره خورده است و قرآن کتاب دینی ما هم به خواندن و پژوهش دعوت می‌کند. یکی از مسائلی که آموزه های دینی و ملی ما روی آن تاکید دارند، قصه گویی و کسب مهارت‌های زندگی است. امروز مسئله قصه گویی به عنوان یکی از مهارت‌های زندگی و مدیریتی مطرح است. چندی پیش بحثی دیدم مبنی بر اینکه مدیران موفق، مدیران راهبردی و مدیران الهام بخش کتابخوان های خوبی هستند. همینطور قصه گوهای خوب.

وی افزود: پیوند دینی فرهنگی و ارتباط آن با مسائل روز ما در مدیریت جامعه و خانواده بسیار بسیار مبحث مهمی است و ما در سیاستگذاری هایمان به آن نیاز داریم. امروز هم از نظر اقتصادی و هم روانی که رئیس جمهور از آنها با عنوان جنگ اقتصادی و جنگ روانی یاد کرده اند، مورد هجوم هستیم که برای جنگ اقتصادی با تحریم ها روبروایم و نیازمندیم امنیت اقتصادی را برای مردم فراهم کنیم و در مورد جنگ روانی هم باید امنیت روانی مردم را تامین کنیم. یعنی اجازه دهیم که مردم در این شرایط، زندگی بانشاطی داشته باشند. این بحث ها سیاست ها و رویکردهای کلان دولت است که موضوع کتاب و کتابخوانی در آنها اهمیت زیادی دارد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده ادامه داد: اما می‌خواهم از زاویه خاصی به موضوع بحث اشاره کنم و آن مسئله خانواده است که مربوط به ماموریت ویژه من در ریاست جمهوری است. ما از سال گذشته طرحی را آغاز کردیم به اسم گفتگوی ملی خانواده که هدف از آن این است که آسیب‌هایی را که به خانواده به عنوان مهمترین نهاد بشری وارد می شود بررسی کنیم و در این بررسی به این نتیجه رسیده ایم که کنار همه آسیب های اقتصادی و روانی یک اختلال مشترک وجود دارد. این اختلال، اختلال ارتباطی بین اعضای خانواده است. یعنی نهادی که کارکرد اصلی اش حمایتی و الهام بخشی است. اما به خاطر این اختلال دارد کارکرد خود را از دست می دهد.

ابتکار گفت: جالب است که راه حل این مسئله مهارت گفتگو است که با کتابخوانی و قصه گویی ارتباط مستقیمی دارد. در این زمینه یک مطالعه بین المللی انجام و این نتیجه حاصل شده که انسان هایی توانسته اند با مشکلات دست و پنجه نرم کرده و به موفقیت برسند که خانواده هایی پر قصه و پرگفتگو داشته اند. یعنی در کودکیشان قصه گویی و گفتگو زیاد بوده است. این نشان می‌دهد که باید روی این قضیه سرمایه گذاری کنیم. چون اینها ریشه ها و باورهای فرهنگی ما است و جنبه های مهم تربیتی که یا به آنها نپرداختیم و یا درست نپرداختیم، به طور اشتباه از خانواده به مدرسه، از مدرسه به دانشگاه و از دانشگاه به سطح مدیریتی کشور می رسند.

وی افزود: ما هیچ وقت از کتاب خواندن، قصه گویی و شنیدن بی نیاز نیستیم. یعنی یک مدیر نباید فکر کند که از این مولفه ها بی نیاز است. خوشحالم که بسیاری از کتابخوان های ما از خانم ها هستند و می خواهم تاکید کنم که یکی از سیاست های ما در دولت دوازدهم حضور زنان در عرصه های مدیریتی کشور است. در حال حاضر 40 درصد از کارمندان دولت بانوان هستند و 75 درصد از تولیدات صنایع دستی ایران توسط زنان ساخته می شود. این اتفاق به لطف فضایی که در کشور فراهم شده و به همت زن ایرانی شکل گرفته است. به لطف سیاست های دولت فعلی باید طی 4 سال این دولت 30 درصد مناصب دولت به خانم ها واگذار شود که در این زمینه اولین مرحله گزارش ها را دریافت کرده ایم و تحرک خوبی در استانداری ها و فرمانداری ها رخ داده است.

ابتکار در پایان سخنانش گفت: ما در کشور نیازمند افق گشایی هستیم. بدخواهان ایران می خواهند امید را از جامعه و نسل جوان ما بگیرند. بنابراین باید برای جوانان و آینده کشور افق روشنی ترسیم کنیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند