حاشیههای بازی سپیدرود و سایپا؛
نماینده مجلس:تدوین سند آمایش ملی از الزامات دهه پنجم انقلاب است
سیاسی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهران- ایرنا- عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تدوین سند آمایش ملی را از الزامات دهه پنجم انقلاب دانست و گفت: با وجود گذشت ۴۰ سال از انقلاب اسلامی هنوز این سند به طور کامل و جامع تدوین نشده است.
تبسم مهر - تهران- ایرنا- عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تدوین سند آمایش ملی را از الزامات دهه پنجم انقلاب دانست و گفت: با وجود گذشت 40 سال از انقلاب اسلامی هنوز این سند به طور کامل و جامع تدوین نشده است.
طیبه سیاوشی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا، تدوین سند آمایش ملی را یکی از مسائل زیربنایی کشور عنوان و تصریح کرد: بخاطر تدوین نشدن سند آمابش ملی نتوانستیم در داخل کشور دیدگاه ملی را در حوزههای مختلف اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، و هم در سطح فراملی نهادینه کنیم.
وی ادامه داد: اگر این موضوع را لحاظ کنیم قطعا میتوانیم در سالهای آینده بهتر عمل کنیم؛ هم حکمرانی خوب داشته باشیم و هم مردم زندگی بهتری را تجربه کنند.
این نماینده مجلس تاکید کرد: امروز با اصلاحات مداوم و موثر میتوانیم شرایط پایداری را در کشور برای مردم متصور شویم. فکر میکنم خوب است ارزیابی مجددی از چهل سال گذشته شود تا چشم انداز بهتری داشته باشیم.
عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی درباره دست یافتن به اهداف انقلاب اسلامی با وجود گذشت چهل سال از این انقلاب گفت: کشور توانست به مهمترین اهداف خود در تجلی مفاهیمی چون استقلال و مردم سالاری دینی دست یابد و برخی مشکلات کوچک کشور، قابل حل و فصل است که با آسیب شناسی، میتوان سالهای آینده را به نفع کشور و منافع ملی رقم زد البته به شرط اینکه خیلی از مسائل را در اولویت قرار دهیم .
وی ادامه داد: برون رفت از بن بستهای سیاسی و اقتصادی از طریق گفتگو و مذاکره امکان پذیر است؛ نمیگویم با ترامپ دیوانه مذاکره کنیم، بلکه معتقدم راه حداقلی که در تعامل با اروپا باز شده و این ارتباط معقول با دنیا را حفظ کنیم.
عضو مجمع نمایندگان استان تهران یکی از مباحث مطرح شده در زمان انقلاب را بازگشتن به هویت اسلامی ایرانی برشمرد و گفت: بخشی از آن فرهنگی و بخشی هم اجتماعی بود که قرار شد با رویکرد عدالت محور هم در جهت کاهش آسیبهای اجتماعی و هم در جهت پیشگیری که اوایل انقلاب به شکل قهری نمود پیدا کرد، تلاش کنیم.
وی ادامه داد: در سالهای جنگ با وجود مشکلات، دولتمردان برای رسیدن به هویت ملی و محقق شدن عدالت اجتماعی حداقلی تلاش کردند. در سالهای بعد یک مورد را اولویت قرار دادیم و مواردی در اولویتهای بعدی قرار گرفتند و حتی مغفول ماندند.
سیاوشی تصریح کرد: درعین حفظ آرمان هایمان و حفظ هویت ملی کشور، باید بپذیریم که در قرن بیست و یکم قرار داریم و واقع گرایانهتر چشمها را باز کنیم و سرمایههای مادی و معنوی بویژه انسانی را در نظر بگیریم تا از هدر رفت آن تا جای ممکن جلوگیری شود.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با رد این اظهارات که اگر انقلاب نمیشد، مسیر پیشرفت کشور ادامه مییافت، گفت: قبل از انقلاب شکافها در جامعه به جایی رسید که این انقلاب اجتناب ناپذیر بود.
سیام**7329**1535
انتهای پیام /*