حاشیههای بازی سپیدرود و سایپا؛
جامعه المصطفی از جمله راهبردهای دیپلماسی علمی نظام است
فرهنگی و هنری
بزرگنمایی:
تبسم مهر - قم - ایرنا - رئیس جامعه المصطفی العالمیه گفت: این نهاد که از ثمرات انقلاب اسلامی میباشد، امروز به یکی از راهبردهای دیپلماسی علمی و فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی تبدیل شده است.
تبسم مهر - قم - ایرنا - رئیس جامعه المصطفی العالمیه گفت: این نهاد که از ثمرات انقلاب اسلامی میباشد، امروز به یکی از راهبردهای دیپلماسی علمی و فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی تبدیل شده است.
به گزارش ایرنا از مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام والمسلمین علی عباسی عصر سه شنبه در دیدار معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، افزود: بخشی از ظرفیت گردشگری ایران مرهون تلاش طلاب و دانش پژوهان جامعه المصطفی است که اگر در این زمینه سرمایه گذاری هدفمندی صورت گیرد، به دستاوردهای ارزشمندی در حوزه گردشگری مذهبی دست خواهیم یافت.
وی با بیان این که هنوز بسیاری از سرمایههای علمی و فرهنگی انقلاب اسلامی نقد نشده است، ابراز داشت: فعال سازی سرمایههای علمی و فرهنگی و توجه به ظرفیتهای این عرصه نیازمند تلاش روز افزون همگانی است
وی تاکید کرد: با توجه به ظرفیتهای پیش رو؛ جامعه المصطفی در تمام جهت فرهنگی، علمی و حتی اقتصادی میتواند در خدمت نظام مقدس اسلامی قرار گیرد.
وی به عضویت جامعه المصطفی در اتحادیههای بین المللی اشاره کرد و گفت: این نهاد در حقیقت بخش بین المللی حوزههای علمیه به شمار میآید که به برکت انقلاب اسلامی تاسیس شده است.
عباسی با اشاره به این که جامعه المصطفی ضمن اهتمام به صیانت از اصالت حوزوی، ارائه آموزشهای نوین را در دستور کار خود قرار داده است، یادآور شد: این نهاد با بیش از 500 مرکز تابعه و پیوسته سراسر عالم به صورت مستقیم در ارتباط است که بالغ بر 50 هزار تن در جامعه المصطفی در حال تحصیل هستند که تعداد آنها با دانش اموختگان حدود 100 هزار تن است.
جامعه المصطفی العالمیه نهادی حوزوی و بزرگترین مرکز آموزش بین المللی تشیع است که در بیش از 60 کشور جهان نمایندگی مستقل دارد، این نهاد حوزوی، آموزشهای خود را در 129 رشته آموزشی و 6 حوزه دانشی فقه و اصول، قرآن و حدیث، حکمت و مطالعات ادیان، تاریخ و سیره، علوم انسانی اسلامی و ادبیات زبانها و فرهنگ شناسی ارائه میدهد، همچنین دورههای اصلی جامعه المصطفی به هفت زبان دنیا برگزار میشود.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری نیز در این دیدار با بیان این که ارتباط المصطفی با طلاب غیر ایرانی بسیار ارزشمند است، خاطرنشان کرد: بحث حمایت از شرکتهای دانش بنیان و توجه به موضوع صادرات این محصولات بسیار مهم است.
سورنا ستاری بر مفاهیمی چون اقتصاد فرهنگ و توجه به مولفههای فضای مجازی در ارتقاء ارتباط شرکتهای دانش نبیان تاکید کرد و گفت: زمینه مناسبی میان همکاری با المصطفی متصور است، لذا امیدواریم بتوانیم حداکثر استفاده را از این زمینهها داشته باشیم.
وی بر طراحی مکانیزم همراهی فی مابین تصریح کرد و افزود: ضمن اهتمام به فعالیتهای مرکز نوآوریها در حوزه علوم انسانی، میتوان مفاهیم ارزشمندی را برای تولیدات دانش بنیان به عنوان مولفههای فرهنگی و اقتصاد فرهنگی مورد توجه قرار داد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری روز سه شنبه، همزمان با ایام الله دهه فجر به منظور دیدار با مراجع تقلید و علما، شرکت در نشست صمیمی با نخبگان و با بازدید از شرکتهای فناور، به قم سفر کرد.
7405/ 1175
انتهای پیام /*