میرزاده در گفتوگو با فارس:
استماع گزارشی با موضوع کنکور توسط اعضای کمیسیون آموزش
سیاسی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: گزارش فرهنگستان علوم درمورد آزمونهای سراسری دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور به منظور استماع نمایندگان ارائه شد.
تبسم مهر - سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: گزارش فرهنگستان علوم درمورد آزمونهای سراسری دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور به منظور استماع نمایندگان ارائه شد.
میرحمایت میرزاده سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس درباره جزئیات نشست عصر امروز این کمیسیون گفت: دستور اول جلسه این کمیسیون گزارش فرهنگستان علوم درمورد آزمونهای سراسری دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور بود.
وی افزود: در جلسه عصر امروز کمیسیون آموزش رئیس سازمان سنجش و معاونین وزارتخانههای علوم و بهداشت حضور داشتند و گزارشی در خصوص کنکور برای استماع اعضای کمیسیون قرائت و راهکارهای لازم در این خصوص برای حذف کنکور در مدارس و تبلیغات در صدا و سیما مطرح شد.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: در این جلسه اعلام شد که همه تلاشها برای حذف کنکور و در نهایت برگزاری یک یا 2 بار در طول سال به صورت عمومی است که در نهایت کارنامهای به آنها داده شود تا بتوانند با آن در دانشگاه پذیرفته شوند.
میرزاده خاطرنشان کرد: دستور کار بعدی ما ارجاع 2 موضوع به این کمیسیون به عنوان کمیسیون فرعی با موضوع بررسی طرح ساماندهی کارکنان قراردادی دانشگاه پیام نور و بررسی طرح الحاق یک تبصره به ماده واحده قانون اصلاح ماده ) 91 قانون خدمت وظیفه عمومی در مورد دانشجویان ایرانی در حال تحصیل در خارج از کشور بود.
وی درباره جزئیات موضوع کارکنان دانشگاه پیام نور خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از 5 هزار نفر کارمند قراردادی در دانشگاه پیام نور وجود دارد که خواهان تبدیل وضعیت خود به رسمی هستند؛ کمیسیون با این طرح موافق است اما اشکالات اساسی به این طرح وارد است که باید این موارد حل شود.
میرزاده تصریح کرد: موضوع اول این است که دولت و سازمان برنامه با این طرح موافق است یا خیر چراکه در صورت مخالفت دولت این طرح مغایر اصل 75 قانون اساسی بوده و قابل طرح در مجلس نیست که ضرورت دارد دولت در این زمینه لایحه ارائه دهد. موضوع دوم این است که طرح مذکور با قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مغایرت دارد و به همین دلیل دو سوم آرا برای تصویب میطلبد که کار کمیسیون برای رأی آوری آن در صحن را با مشکل مواجه خواهد کرد.
وی افزود: از سوی دیگر هیأت امنای دانشگاه پیام نور میتواند به این موضوع ورود کند و نیازی به ورود کمیسیون آموزش و مجلس نیست و به همین دلیل این طرح نیز موقتاً مسکوت باقی ماند.
میرزاده در پایان تصریح کرد: با توجه به اینکه این موضوعات نیاز به تعامل با دولت دارد قرار شد تا تصمیمگیری در این خصوص بعدا صورت گیرد.
انتهای پیام/