آخرین مطالب

وزیر راه و شهرسازی:

طول آزادراه‌ها و بزرگراه‌های کشور به 20 هزار کیلومتر افزایش یافت اقتصادی

طول آزادراه‌ها و بزرگراه‌های کشور به 20 هزار کیلومتر افزایش یافت

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهران- ایرنا- وزیر راه و شهرسازی گفت: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی طول آزادراه‌ها و بزرگراه‌های کشور کمتر از ۲۰۰ کیلومتر بود، اما در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی طول این راه‌ها به بیش از ۲۰ هزار کیلومتر رسیده است.

تبسم مهر - تهران- ایرنا- وزیر راه و شهرسازی گفت: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی طول آزادراه‌ها و بزرگراه‌های کشور کمتر از 200 کیلومتر بود، اما در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی طول این راه‌ها به بیش از 20 هزار کیلومتر رسیده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «محمد اسلامی» روز دوشنبه پس از حضور در موزه دفاع مقدس و قرائت فاتحه در یادمان شهدای گمنام در جمع خبرنگاران، افزود: پیش از انقلاب اسلامی طول راه‌های روستایی کشور حدود سه هزار کیلومتر بود، اما اکنون طول راه‌های روستایی به بیش از 100 هزار کیلومتر رسیده که نشان می‌دهد در طول 40 سال گذشته تلاش‌های زیادی برای پیشرفت و آبادانی کشور انجام شده است.
وی با بیان اینکه پیش از انقلاب اسلامی نزدیکترین روستاها به شهرها راه نداشتند، اظهارداشت: هنوز نهضت توسعه راه روستایی در کشور پابرجاست و ما تلاش خواهیم کرد تمام روستاهای کشور دارای راه‌های مناسب شوند.
وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: پیش از انقلاب اسلامی بیشتر پروژه‌های راهسازی کشور به دست کارشناسان خارجی انجام می‌شد اما اکنون شرکت‌های ایرانی در حوزه راهسازی و زیرساخت‌های حمل و نقل کشور فعال هستند و حتی شرکت‌های ایرانی به صادر کننده بزرگ خدمات فنی- مهندسی به کشورهای منطقه تبدیل شده اند.
اسلامی با اشاره به پیشرفت‌های مهم در حوزه دریانوردی کشور گفت: پیش از انقلاب ظرفیت تخلیه و بارگیری بنادر کشور حدود 19 میلیون تن بود، اما هم اکنون این ظرفیت به 233 میلیون تن در سال افزایش یافته که این موضوع نشان دهنده توسعه صنعت دریایی و دریانوردی کشور است.
وزیر راه شهرسازی با اشاره به افزایش تعداد هواپیماهای مسافری در صنعت هوانوردی ایران اظهارداشت: پیش از انقلاب ما تنها 25 فروند هواپیما داشتیم، اما هم اکنون با وجود تحریم‌های ظالمانه و مزاحمت‌های استکبار جهانی تعداد هواپیماهای مسافری ایران به بیش از 300 فروند رسیده است.
وی یادآورشد: در حوزه ریلی هر چند هنوز عقب هستیم اما تلاش می‌شود صنعت حمل و نقل ریلی کشور را به جایگاه مناسبی برسانیم و در این راستا پروژه‌های بزرگی توسط جوانان متخصص این کشور در مناطق مختلف کشور در دست اجراست.
وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی طول خطوط ریلی کشور چهار هزار و 700 کیلومتر بود، اما پس از چهار دهه اکنون طول خطوط ریلی کشور به بیش از 11 هزار کیلومتر افزایش یافته است
اسلامی با اشاره به توسعه ناوگان حمل و نقل جاده ای کشور یادآورشد: ایران در سال‌های اخیر در حمل و نقل جاده ای به ظرفیت‌های خوبی دست پیدا کرده است و هم اکنون تعداد کامیون‌های حمل و نقل جاده ای کشور به بیش از 308 هزار دستگاه رسیده و همه کشورهای جهان ایران را به عنوان یک تولید کننده بزرگ خودرو می‌شناسند.
وی با تبریک فرارسیدن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران گفت: امسال در شرایطی جشن چهل سالگی انقلاب را برگزار می‌کنیم که به لطف الهی و در اثر مقاومت و هوشمندی مردم، توطئه‌های دشمنان نقش بر آب شده و مردم با حضور باشکوه خود در راهپیمایی روز 22 بهمن امسال موجب یاس و نا امیدی دشمنان خواهند شد.
به گزارش ایرنا، وزیر راه وشهرسازی پس از حضور در موزه دفاع مقدس از غرفه وزارت راه و شهرسازی و سایر وزارتخانه‌ها و عملکرد 40 سال فعالیت آنها در بخش‌های مختلف اقتصادی دیدن کرد.
اقتصام**1108 **2022
انتهای پیام /*


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند