فقهی زاده در نشست خبری اعلام کرد:
«قرآن؛ معنای زندگی»؛ شعار نمایشگاه بین المللی قرآن در سال98
دینی و مذهبی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - نشست خبری آغاز به کار بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن با حضور عبدالهادی فقهی زاده، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
تبسم مهر - نشست خبری آغاز به کار بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن با حضور عبدالهادی فقهی زاده، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار مهر ، نشست خبری آغاز به کار روند بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن صبح امروز 15بهمن ماه با حضور عبدالهادی فقهی زاده معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در محل سالن جلسات این معاونت برگزار شد.
فقهی زاده با اعلام آغاز روند نمایشگاه گفت:نمایشگاه بیست و هفتم با برخورداری از سبقههای ملی و بین المللی در روزهای پایانی هفته اول ماه مبارک مطابق با 21اردیبهشت ماه به مدت دو هفته برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: معاونت قرآن وعترت علاقه مند بوده است تا در طول یکی دو سه سال اخیر نمایشگاه بین المللی قرآن را در روزهای پایانی ماه شعبان برگزار کند تا امکان مشارکت گستردهتر از سو ی علاقه مندان دیگر شهرستانها وجود داشته باشد ولی بدلیل نمایشگاه کتاب این امکان را از دست دادیم. چیزی که تقریبا در نمایشگاه گذشته با آن مواجه بوده ایم و بلافاصله پس از جمع شدن نمایشگاه کتاب برای ایجاد نمایشگاه کتاب مشغول به کار خواهیم شد.
فقهی زاده با اعلام اینکه قرآن، چلچراغ هدایت شعار نمایشگاه گذشته بوده است افزود: امسال با برگزاری زود هنگام جلسات سیاستگذاری شعار نمایشگاه تحت عنوان «قرآن،معنای زندگی» اعلام شد.ما شعارهای بهم پیوستهی دیگری نیز خواهیم داشت که در نشستهای منتهی به نمایشگاه با رونمایی از پوستر اعلام خواهد شد.این شعار با هدف حضور جدیتر اقشار مختلف مردم و مسئولین در نمایشگاه قرآن انتخاب شده است.
وی در خصوص اهداف و سیاست گزاریهای نمایشگاه بیست و هفتم افزود:تمامی سیاستها و اقدامات کلان نمایشگاه قبل با نگرش عمل گرایانه و آرمانی بازنگری شد و بزودی رسما تمام سیاستها از طریق سایت www.iqfa.ir اعلام خواهد شد.
رییس بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن ادامه داد:تلاش در جهت توسعه و ترویج فرهنگ انس با قرآن در جامعه از دیگر شعارهای است که در این دوره از برپایی از نمایشگاه به آن توجه شده است.
وی با اعلام اینکه رویکردهای جدیدی در نمایشگاه بیست و هفتم وجود دارد، گفت: از آبان ماه امسال برای اولین بار دبیرخانه دایمی نمایشگاه شروع به کارکرد و از وقتی این کار آغاز شد تمامی اسناد و مدارک بایگانی و آرشیو شدند. همچنین آسیب شناسی جدی در حوزههای فعال نمایشگاه صورت پذیرفت و در جلسه جمع بندی نمایشگاه در سال جاری در بخشهای جداگانه به جوانب متفاوت این آسیب شناسی پرداخته شد.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اعلام اینکه نمودار سازمانی نمایشگاه تغییراتی کرده است، اظهار داشت:با توجه به سیاستهای مختلفی که وجود دارد نمودار ساختار مدیریتی نمایشگاه تغییر پیدا کردکه امیدواریم ثمربخش بوده و به عنوان اینکه نمایشگاه یک شاخص ملی است برکیفیت آن بیافزاید.
وی افزود:تشکیل کمیته فضای مجازی و دیجیتال و کمیته ای به نام عترت از جمله کمیته هایی است که به وظایف خودش خواهد پرداخت.
فقهی زاده در خصوص هزینه واعتبارات ادامه داد: در نمایشگاه بیست و هفتم نگرش صرفه جویی در جهت امکان بهره وری بیشتر را مد نظر قرار داده ایم و هزینه کرد اعتبارات تا جایی کاهش پیدا کرده و بیش از پیش مشارکتی این دوره را برگزار خواهیم کرد.
فقهی زاده در پایان گفت: در نمایشگاه قرآنی فعالیتها باید مردمی باشد و مردمی بماند اما نگرش ما وزاویه دید ما متفاوت است.جمهوری اسلامی مبتنی بر قرآن بوجود آمده است و وظیفه حاکمیت در وظیفه آموزههای قرآن این است که جریان سازی کند.