دبیرکل جمعیت هلال احمر در گفت و گو با ایرنا:
3921 خانوار در خوزستان سیل زده شدند
اجتماعی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهران- ایرنا- دبیرکل جمعیت هلال احمر گفت: ۳۹۲۱ خانوار در روستاهای استان خوزستان دچار سیل زدگی شده اند و خانه آنها زیر آب رفته یا آب روستای آنها را محاصره کرده است.
تبسم مهر - تهران- ایرنا- دبیرکل جمعیت هلال احمر گفت: 3921 خانوار در روستاهای استان خوزستان دچار سیل زدگی شده اند و خانه آنها زیر آب رفته یا آب روستای آنها را محاصره کرده است.
محمودرضا پیروی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا، مهمترین اقدامات جمعیت هلال احمر را در خدمات رسانی به سیل زدگان در استان خوزستان تشریح کرد و گفت: علت وقوع این حادثه از سوی گروههای ارزیاب جمعیت هلال احمر استان خوزستان بارندگی شدید در شمال این استان و باز شدن دریچههای سد دز و کرخه ثبت و گزارش شده است.
وی توضیح داد: طبق آخرین اطلاعات ارزیابی شده دریافتی از استان خوزستان مکانهای متاثر از این سیل و آبگرفتگی در شهرستان شوش شیخ مندی، بیت یدی، بیت کاظم حیدر، مزرعه شبلی، زبید دبات، بیت خلیفه حیدر، بیت یباره، بیت سید خلف، بیت نور، بیت غایب بوده که نیروهای امدادرسان هلال احمر در بیت محارب به 550 خانوار آسیب دیده و متاثر از سیل امدادرسانی کردند.
دبیرکل جمعیت هلال احمر اضافه کرد: در ادامه این خدمات رسانی امدادی، امدادگران و نجاتگران هلال احمر در شهرستان دزفول به مردم ساکن در بخش چغامیش روستای بنه عاطی، روستای زاویه حمودی، زاویه مشعلی، زاویه غریب، شهرک شهید بهشتی و روستای دهنور امدادرسانی کردند که در این مناطق 284 خانوار متاثر از سیل و آبگرفتی بودند.
پیروی ادامه داد: با تلاش نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر استان خوزستان در شهرستان شوشتر روستاهای چم کنار، یزاب ، دوهول، یبال رحمان، یریح، عبدالنبی و شیخ حسین که تعداد 53 خانوار آسیب دیده در منطقه چم کنار و شیخ حسین بودند، مردم محلی ساکن در این مناطق امدادرسانی شد.
وی اضافه کرد: در شهرستان دشت آزادگان نیز امدادگران هلال احمر به مردم ساکن در روستاهای آلبوعفری، حجیه، چولانه، سمومیه، بنی نعامه، بیت کوار، رمیم، میهن آباد، دفار، مچریه، کصر که جمعا هزار و 830 خانوار بودند، امدادرسانی کردند.
دبیرکل جمعیت هلال احمر افزود: همچنین نیروهای امدادرسان هلال احمر در شهرستان هویزه و شهر رفیع تاکنون به 680 خانوار امدادرسانی کردند و این امدادرسانی در شهرستانهای اندیکا روستاهای شاهزاده عبدالله، بندر آباد، سوسن سربالار، آرام، چیتک، کمونه به 45 خانوار، در شهرستان باغملک (منازل روستایی بخش مرکزی، عشایر صیدون و عشایر میداود به 20 خانوار، شهرستان اندیمشک (بخش الوار گرمسیری، پشمینه زار، سبزآب و چم گلک به 21 خانوار، شهرستان خرمشهر (روستای شلمچه - پل نو به 30خانوار، شهرستان لالی (ماهنو، سیپه و دروده به 14 خانوار، شهرستان گتوند، دهستان کیارث روستای بنه پره به 8 خانوار، شهرستان اهواز روستاهای بامدژ، بیت یدی و سید نعیم به 386 خانوار انجام شده است.
وی با اشاره به تعداد خانوارهای امدادرسانی شده از سوی نیروهای امدادرسان هلال احمر از روز هفتم تا پانزدهم بهمن گفت: با تلاش نیروهای امدادرسان هلال احمر استان خوزستان تا کنون سه هزار و 921 خانوار امدادرسانی شده اند و 333 دستگاه چادر امدادی، هزار و 456 تخته پتو، 560 تخته موکت، 26 عدد ست ظروف، 96 شعله والور96، هزار و 482 کیلوگرم نایلون پوششی، 11 عدد کلمن آب، 30 قالب صابون، 100 شعله فانوس، چهار هزار و 797 بسته غذایی، هزار و 421 قوطی انواع کنسرو، 24 کیلوگرم خرما، 27 کیلوگرم چای، 620 کیلوگرم روغن، 211 کیلوگرم حبوبات، هزار و 521 کیلوگرم قند و شکر و دو هزار و 245 کیلوگرم برنج در میان مردم آسیب دیده و متاثر از سیل و آبگرفتگی اخیر در استان خوزستان توزیع شده است.
پیروی اعلام کرد: در زمان حاضر مشکل خاصی در استان خوزستان نداریم، سیلاب کنترل شده و سیل بندها هم در ترمیم و در حال بازسازی هستند و نیروهای امدادگر و نجاتگر هلال احمر استان خوزستان در همه مناطق سیل زده در حال ارزیابی و پایش آخرین نیازهای مردم هستند و در صورت دریافت درخواست کمک به یاری آنان خواهند شتافت.
از هفته گذشته سیلاب تعداد زیادی از روستاهای شمال خوزستان را در برگرفته و بارندگی شدید و باز شدن سد دز و کرخه به سیل و آبگرفتگی در شمال خوزستان از جمله 14 روستای شهرستان شوش، روستای آلبوعفری شمالی شهرستان دشت آزادگان، شهر رفیع از شهرستان هویزه و نیز روستای چم در شهرستان شوشتر منجر شد.
مسئولان سازمان مدیریت بحران اعلام کرده اند که وقوع این سیل را پیش بینی کرده بودند اما بسیاری از مردم روستاها و مناطق سیل زده از مشکلات به وجود آمده، نبود نیروهای امدادی در برخی روستاها و کندی عملیات امدادرسانی به علت کمبود نیرو و امکانات فنی پیشرفته ناراضی هستند، در بسیاری از روستاها مردم به صورت خود جوش با وسایلی که در اختیار دارند برای ایجاد سیل بند و تخلیه آب از خانهها اقدام میکنند.
مسئولان سازمان امداد و نجات معتقدند ترمیم سیل بند و توزیع غذای گرم از مسئولیتهای این سازمان در زمان وقوع حوادث نیست اما برای کمک به مردم این مسئولیتها را نیز انجام میدهند.
اجتمام *7029 * 3063
انتهای پیام /*