آخرین مطالب

سلیمی در موافقت با وزیر پیشنهادی بهداشت:

تاکنون لکه سیاهی در کارنامه نمکی ثبت نشده است سیاسی

تاکنون لکه سیاهی در کارنامه نمکی ثبت نشده است

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی گفت: علیرغم اینکه آقای نمکی در سطح کلان مدیریت‌های مختلفی را تجربه کرده است اما تاکنون لکه سیاهی در کارنامه او ثبت نشده است.

تبسم مهر - نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی گفت: علیرغم اینکه آقای نمکی در سطح کلان مدیریت‌های مختلفی را تجربه کرده است اما تاکنون لکه سیاهی در کارنامه او ثبت نشده است.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات در مجلس در نشست علنی امروز (دوشنبه) پارلمان در جریان بررسی صلاحیت سعید نمکی وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان، در موافقت با وی به ویژگی‌های مثبت وی اشاره کرد و اظهار داشت: آقای نمکی فردی پاکدست است.
وی اضافه کرد: علیرغم اینکه در سطح کلان مدیریت‌های مختلفی را آقای نمکی تجربه کرده است اما تاکنون لکه سیاهی در کارنامه ایشان ثبت نشده است.
نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: در بحث تعارض منافع نیز، از آنجایی که در بخش خصوصی هیچ گونه سهمی از آن آقای نمکی نیست بنابراین در تصمیم‌گیری‌ها می‌تواند به صورت آزادانه عمل کند.
سلیمی ادامه داد: متاسفانه باید بگویم برخی وزرا و مسئولان به دلیل اینکه همزمان هم مسئول اجرایی دارند و هم در بخش خصوصی هویتی برای آنها متصور است، باعث می‌شود در تصمیم‌گیری‌ها دچار خطا شوند.
وی در ادامه سخنانش به برنامه نمکی اشاره کرد و گفت : آقای نمکی برنامه جامعی را امروز به مجلس ارائه داد.
نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی در همین اساس اضافه کرد: در این بخش آقای نمکی به دلیل نگاه جامعی که در هر بخش دارد می‌تواند موفق باشد.
سلیمی عنوان کرد: با توجه به مشکلاتی که امروز در بخش دارو وجود دارد و با توجه به تجربه گرانسنگی که نمکی در این حوزه دارد لذا می‌تواند با مشکلات عدیده این بخش مقابله کند.
وی با بیان اینکه آقای نمکی تبحر خاصی در مباحث بودجه‌ای دارد، گفت : در زمانی 90 درصد بودجه جاری کشور در اختیار او بوده است و برای سال آینده که اعتباری بالغ بر 75 هزار میلیارد تومان برای بخش بهداشت و درمان اختصاص دادیم بنابراین می‌تواند به خوبی این بخش را مدیریت کند.
نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس یادآوری کرد: گرانی‌هایی که در بحث بی‌انضباطی بخش بهداشت و درمان داشتیم به واسطه آقای نمکی مرتفع خواهد شد چرا که او فردی است که در مباحث بودجه تبحر خاصی دارد. قطعا فردی که در بخش بودجه مدیریت خوبی دارد می‌تواند این بخش را هم ساماندهی کند.
سلیمی به دیگر ویژگی‌های بارز وزیر پیشنهادی بهداشت اشاره کرد و گفت : از مدیریت‌های خرد گرفته تا معاونت سلامت و مدیریت شرکت‌های دارویی و رئیس دانشگاه نیز سوابق درخشانی دارد.
وی ادامه داد: یک مدیر استراتژیک در شرایطی می‌تواند موفق باشد که در لایه‌های مدیرت مختلف قرار داشته باشد که آقای نمکی دارای مدیریت‌های مختلفی است البته او مدیر جهادی هم هست که می‌تواند بن‌بست‌ها را بشکند چرا که در جهاد سازندگی دفاع مقدس هم مدیریت داشته است.
نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: البته در مباحث علمی هم آقای نمکی فردی متبحر است لذا این فرد را در حوزه علمی نیز فردی کارآزموده می‌بینیم.
سلیمی همچنین گفت:‌در برنامه‌های وزیر پیشنهادی بهداشت از یک سو به برنامه‌های بالا دستی نگاه شده و در بخش بهداشت و درمان توجه ویژه به چالش‌های این بخش شده است.
وی ضمن بیان انتظارات و توقعات نمایندگان از نمکی خاطرنشان کرد:‌ما از آقای نمکی توقع داریم با توجه به برنامه‌های تعیین شده بر اساس زمان برنامه‌ها عمل کند. البته باید بگوییم برنامه‌های او قابل دفاع است.
نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی در خاتمه گفت: در 40 سال پس از انقلاب در بخش بهداشت و درمان اقدامات قابل توجهی صورت گرفته است.
انتهای پیام/


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند