آخرین مطالب

طهرانچی:

پیشتازی علم باید ادامه پیدا کند/ غرب خود را مقابل حرکت توحیدی ولایت مدار ایران می‌بیند علمی و دانشگاهی

پیشتازی علم باید ادامه پیدا کند/ غرب خود را مقابل حرکت توحیدی ولایت مدار ایران می‌بیند

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - رئیس دانشگاه آزاد گفت: افتخار به گذشته، تداوم راه گذشته و موفقت ما در پیشتازی علم باید ادامه پیدا کند.

تبسم مهر - رئیس دانشگاه آزاد گفت: افتخار به گذشته، تداوم راه گذشته و موفقت ما در پیشتازی علم باید ادامه پیدا کند.


پیشتازی علم باید ادامه پیدا کند/ غرب خود را مقابل یک دشمن و حرکت توحیدی ولایت مدار ایران می‌بیندبه گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان ، محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد در مراسم تبیین دستاورد‌های انقلاب دانشگاه آزاد با بیان اینکه سردمدار امروز غرب وعده داد بود که مردم ایران امروز را نخواهند دید، گفت: این ادعا خیال واهی بود که دولت آمریکا داشت.
وی با اشاره به تمدن ایران اظهار کرد: آینده یک کشور به تمدن آن بستگی دارد؛ انقلاب اسلامی به ما گفت چه‌کسی هستیم، کجا قرار داریم و به کجا می‌رویم، ما در گذشته رهبری دنیا را عهده دار بودیم و تاریخ نویسان صادق در بیان قدرت اسلام می‌گویند که این دین عجیب است و هر آنچه فتح کرد از اسلام خارج نشد.
طهرانچی با بیان اینکه 200 سال پس از پیامبر زبان عربی زبان علم دنیا شد، بیان کرد: بستر این توسعه ایران اسلامی بود و همواره در پرچم داری موفقیت‌ها، نقش داشته‌ایم.
اروپاییان خود را به فراموشی زده‌اند رئیس دانشگاه آزاد با بیان اینکه اروپاییان از تمدن ما بهره گرفته‌اند، اظهار کرد: آنها تنها خود را به فراموشی زده‌اند و سعی کرده‌اند شرق را نادیده بگیرند و خود را متمدن و شرق را غیرمتمدن دیدند.
وی با اشاره به شرق شناسی غربی‌ها گفت: آن‌ها گفتند که باید شرق را هم شناخت و پس از آن جنگ‌هایی در جهان رخ داد و آتش آن‌ها به منطقه ما کشیده شد و پس از آن برمبنای گسترش علمی هسته‌ای آمریکا و فضایی شوروی جنگ سرد رخ داد؛ تمام این جنگ‌ها ثمره غرب بود.
طهرانچی با بیان اینکه اتفاقاتی ناگوار در زمین و دریا به واسطه آنچه بشر ساخته بود رخ داد، گفت: به واسطه اتفاقات ناگوار و دستاورد‌های نادرست غربی‌ها مردم دچار مشکلات بسیاری شدند و در این زمان امام (ره) آمد و ما را به خدا دعوت کرد.
با ورود امام ژاندارم آمریکایی منطقه فروریخت رئیس دانشگاه آزاد ادامه داد: زمانی که امام آمد ژاندارم آمریکایی منطقه فروریخت؛ اکنون دیگر جنگ سرد معنایی ندارد و غرب خود را در مقابل یک دشمن و حرکت توحیدی ولایت مدار ما می‌بیند و تمام عزمش را برای نابودی و خشکاندن ریشه ایران قرار داده است.
وی با بیان اینکه راهی که مقابل ما وجود دارد هموار نیست، اظهار کرد: دشمن با تمام وجود سختی‌های بسیاری را برای ما قرار داده است، در دنیایی که شعار یکپارچه سازی می‌دهند با تمام توان خویش می‌خواهد مسیر را برای انجام امور اجرایی و اقتصادی ما تنگ کنند.
طهرانچی ادامه داد: 40 سال است مردم با استقامت پیمان خود را سر می‌دهند و علی‌رغم تمام سختی‌هایی که علیه آن‌ها اعمال می‌شود کار خود را ادامه می‌دهند و می‌گویند هستیم، باید بگوییم‌ ای آمریکا از ما عصبانی باش و در این عصبانیت بمیر؛ ما اعدام‌های دسته جمعی خانه خراب کردن‌های بسیار را دیده‌ایم، اما به ذلت تن نمی‌دهیم.
رئیس دانشگاه آزاد با اشاره به استقلال ایران گفت: افتخار به گذشته و تداوم راه گذشته و موفقت ما در پیشتازی علم باید ادامه پیدا کند.
رئیس دانشگاه آزاد با بیان اینکه تا قبل از انقلاب نام ما در رتبه بندی‌های علمی قرار نداشت، گفت: امروز توانسته‌ایم در رتبه اول منطقه و 16 جهان بایستیم و فعلیت دانشجویی و دانشگاهی ما بسیار است.
وی یادآوری کرد: غربی‌ها علم و بشریت را برای خود می‌دانند و عصبانی هستند که چرا مردم ایران به دانش هوایی و فضایی دست یافته‌اند، اما مردم ایران به عهد خود برای گسترش موفقت‌های علمی استوار هستند.
انتهای پیام/


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند