آرش آقایی: در جمهوری آذربایجان لژیونر شدهام؛ پناهندگیام صحت ندارد
ورزشی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - گروه استانها ــ جودوکار تبریزی تیم جمهوری آذربایجان خبر پناهندگیاش را تکذیب کرد و گفت: حضورم در جمهوری آذربایجان بهعنوان یک لژیونر است.
تبسم مهر - گروه استانها ــ جودوکار تبریزی تیم جمهوری آذربایجان خبر پناهندگیاش را تکذیب کرد و گفت: حضورم در جمهوری آذربایجان بهعنوان یک لژیونر است.
- اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز ، در روزهای اخیر اخباری مبنی بر پناهندگی آرش آقایی جودوکار تبریزی به جمهوری آذربایجان و حضور در تیم ملی این کشور در رسانهها منتشر شد که وی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم این موضوع را تکذیب کرد.
آقایی در ارتباط با دلایل پیوستنش به تیم ملی آذربایجان اظهار داشت: من 25ساله هستم و عناوین قهرمانی آسیا و قهرمانی کارگران جهان را در کارنامه دارم. چند بار از مربی تیم ملی درخواست کردم که من را به اردوها دعوت کند، اما گفتند که "قصد جوانگرایی داریم و نمیتوانیم تو را به تیم ملی دعوت کنیم".
وی افزود: من از کودکی آرزوی کسب مدال المپیک و قهرمانی جهان را دارم، اما به من گفتند با توجه به اینکه 25 سال دارم، نمیتوانم در این رقابتها حضور داشته باشم. من هم خواستم به آرزوهایم برسم و به همین دلیل پیشنهاد چندباره جمهوری آذربایجان را پذیرفتم.
واکنش داورزنی به حضور بازنشستهها در ورزش، پناهندگی جودوکار ایران و چگونگی استفاده از طاهری و مشحون
واکنش کیانوش رستمی به شایعه پناهندگیاش به آمریکا
این جودوکار ادامه داد: حتی به فدراسیون جودو رفتم و به دبیر فدراسیون هم گفتم که چنین موضوعی وجود دارد اما به من گفتند که قصد جوانگرایی دارند و من نمیتوانم در تیم ملی ایران حضور داشته باشم.
وی در پاسخ به اینکه پیشنهاد جمهوری آذربایجان مربوط به چهزمانی است، گفت: این پیشنهاد مربوط به حدود 1.5 سال قبل است اما منتظر ماندم تا شاید به تیم ملی ایران دعوت شوم و زمانی که پس از مراجعه به بزرگان و قهرمانان جودو از این موضوع ناامید شدم، مجبور شدم برای رسیدن به آرزوهایم پیشنهاد جمهوری آذربایجان را بپذیرم، حتی اعلام کردم که چنین پیشنهادی وجود دارد اما ترتیب اثری به خواسته من داده نشد.
آقایی در ارتباط با اینکه گفته میشود سومین جودوکار پناهنده ایرانی است، خاطرنشان کرد: از دلایل رفتن سایر قهرمانان اطلاعی ندارم، اما حضورم در جمهوری آذربایجان بهعنوان یک لژیونر است، یعنی من پناهنده نشدهام. ایران را دوست دارم و خیلی علاقه داشتم تا با پرچم کشورم در مسابقات شرکت کنم، اما با توجه به شرایط و دلایلی که گفتم اجازه این کار را به من ندادند.
وی افزود: با پرچم ایران قهرمان آسیا هم شدم. آرزوهای زیادی داشتم اما در ادامه مانع کار من شدند و به همین دلیل پیشنهاد جمهوری آذربایجان را که راهی برای رسیدن به آرزوهایم بود قبول کردم.
آقایی در پایان گفت: من فقط بهخاطر حضور در مسابقات جودو به تیم جمهوری آذربایجان پیوستهام و تأکید میکنم که در این میان بحث پناهندگی وجود ندارد.
انتهای پیام/ش*