گزارش فارس از جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی بهداشت:
روحانی: نیمی از پزشکان ما در سال 57 خارجی بودند/توسعه بخش سلامت یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است
سیاسی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - نشست علنی مجلس برای بررسی صلاحیت و رای اعتماد به وزیر پیشنهادی بهداشت در حالی از دقایقی قبل آغاز شد که ۸۵ نفر از وکلای ملت در صحن علنی حضور ندارند.
تبسم مهر - نشست علنی مجلس برای بررسی صلاحیت و رای اعتماد به وزیر پیشنهادی بهداشت در حالی از دقایقی قبل آغاز شد که 85 نفر از وکلای ملت در صحن علنی حضور ندارند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، جلسه علنی رای اعتماد و بررسی صلاحیت سعید نمکی وزیر پیشنهادی بهداشت درمان و آموزش پزشکی در مجلس شورای اسلامی از دقایقی قبل و به ریاست علی لاریجانی رئیس مجلس و با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد.
هم اکنون 205 نفر از وکلای ملت در صحن علنی حضور دارند که بر این اساس کرسی 85 نماینده مجلس خالی است.
روحانی وارد صحن علنی مجلس شد
حسن روحانی رئیسجمهور دقایقی قبل برای دفاع از سعید نمکی وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی حضور یافت.
اسحاق جهانگیری معاون اول رئیسجمهور، حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیسجمهور و واعظی رئیس دفتر رئیسجمهور، روحانی را هنگام ورود به صحن علنی همراهی میکردند.
اسامی نمایندگان موافق و مخالف برنامهها و صلاحیت وزیر پیشنهادی بهداشت
علیاصغر یوسفنژاد عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (دوشنبه) پارلمان اسامی نمایندگان موافق و مخالف برنامهها و صلاحیت «سعید نمکی» وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را قرائت کرد.
بر این اساس، محمدحسین فرهنگی نماینده تبریز و حسین مقصودی نماینده سبزوار به عنوان مخالف برنامههای وزیر پیشنهادی بهداشت سخنرانی خواهند کرد.
همچنین علیرضا سلیمی نماینده محلات و دلیجان و مهدی فرشادان نماینده سنندج به عنوان موافق برنامههای سعید نمکی سخنرانی میکنند.
هر یک از نمایندگان موافق و مخالف 15 دقیقه فرصت دارند در صحن علنی مجلس صحبت کنند، البته این نمایندگان میتوانند تمام یا بخشی از فرصت 15 دقیقهای خود را به نماینده دیگری بدهند.
٩٨درصد مجمع عمومی فراکسیون امید به «نمکی» رای مثبت دادند
نشست مجمع فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی صبح امروز با حضور وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان برگزار شد.
در این جلسه ابتدا سعید نمکی برنامههای خود را برای وزارت بهداشت ارائه کرد و سپس نوبخت رئیس کمیته بهداشت و درمان نتیجه بررسیهای این کمیته در مورد وزیر پیشنهادی را مطرح کرد.
همچنین تعدادی از نمایندگان نیز در این جلسه سوالات و دغدغههای خود در حوزه بهداشت و درمان را مطرح کردند و بعد از آن رایگیری انجام شد که ٩٨درصد نمایندگان حاضر به نمکی رای مثبت دادند و حمایت خود را از وی را اعلام کردند.
روحانی: توسعه بخش سلامت یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است/ پزشک مومن و ایثارگر کم نداریم
حجتالاسلام حسن روحانی در جلسه رای اعتماد وزیر پیشنهادی بهداشت در نشست علنی امروز مجلس (دوشنبه 15 بهمن 97) گفت: همه ما میدانیم که بخش سلامت، بهداشت،مساله رسیدگی به بیماران،خرچ سلامت، پیشگیری از بیماریها، استقلال در این زمینه،توریسم سلامت چقدر برای ما اهمیت دارد.
رئیس جمهور اظهار داشت: انقلاب بزرگ اسلامی ما که رهاورد بسیار فراوانی را در بخشهای مختلف خدمات اجتماعی برای مردم ما به ارمغان آورد یک بخشش، بخش سلامت بود. با نگاه به آمارهای اولیه کاملا روشن است که در این 40 سال چه قدمها بلندی نظام جمهوری اسلامی ایران در راه سلامت مردم برداشته است.
وی افزود: در سال 56 و 57 قبل از پیروزی انقلاب اسلامی کل پزشکانی که در کشور خدمت میکردند 14 هزار و 700 نفر بودند که از این تعداد 6 هزار نفر آن پزشکان خارجی بودند. نیمی از بهداشت،سلامت و درمان ما در بخش پزشکی عمومی یا تخصصی وابسته به پزشکان خارجی بود. در تخصصهای مختلف به جز 8 رشته تخصصی پزشکی که در ایران بود در سایر موارد نیازمند به دانشگاههای خارج از کشور بودیم.
روحانی خاطرنشان کرد: امروز این استقلال بزرگ را انقلاب اسلامی برای ما به ارمغان آورده است که به جای 14 هزار پزشک 140 هزار پزشک در این کشور خدمت میکنند و به جای 600 دانشجوی ورودی در رشته پزشکی در سال 57 امروز 6100 نفر ورودی پزشکی داریم با اینکه جمعیت کشور ما کمی بیش از دو برابر شده و از 36 میلیون به 82 میلیون نفر رسیدهایم. 128 درصد از نظر جمعیت افزایش داریم و این کمتر از 2.5 برابر است اما در حوزه بهداشت و درمان به هر کجا نگاه میکنیم آمار را دوبرابر نمیبینیم بلکه 10 برابر، 15 برابر، 12 برابر، 130 درصد میبینیم.
رئیسجمهور اضافه کرد: حرکت ما در این زمینه حرکت سریع و درستی بوده، مسیری که انقلاب اسلامی در این زمینه انتخاب کرده مسیری بوده که ما را به هدف رسانده این به آن معنا نیست که امروز در بخش سلامت ما هیچ اشکال و ایرادی نداریم، قاعدتا ضعف و اشکال هم داریم اما وقتی با 40 سال پیش و همچنین با سایر کشورها مقایسه میکنیم پیشرفت کشور بسیار قابل ملاحظه است.
وی افزود: پزشکان فداکار، ایثارگر و مخلص که ما بسیاری از آنها را در دوران هشت سال دفاع مقدس در بیمارستانهای خط مقدم مشاهده کردیم. در عملیاتهایی بود که فاصله خط مقدم تا پزشک جراح و اتاق جراحی ما بیش از 7 کیلومتر نبود. یعنی بیمارستان ما در جایی مستقر بود که حتی گلوله خمپاره میتوانست به آنجا اصابت کند. در زیر انفجارهای توپخانههای ما ادوات و حتی بمباران هواپیماها، پزشکان ما و پرستاران ما با شهامت در خط مقدم بودند و امروز هم پزشکان مخلص، مومن و ایثارگر کم نداریم.
ادامه دارد...