رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور:
آموزشهای مهارتی کلیدیترین محور در فرآیند توسعه کشور است
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور گفت: آموزشهای مهارتی کلیدیترین محور در فرآیند توسعه محسوب میشود که در برنامهریزی دولت تدبیر و امید مورد توجه قرار گرفته است.
تبسم مهر - به گزارش ایسنا، «سلیمان پاکسرشت» در شورای اداری شهرستان ابرکوه که با حضور استاندار و برخی مدیران کل دستگاههای اجرایی استان و شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: فراهم کردن زیرساختهای آموزشی و آموزشهای مهارتی یکی از تجارب سالهای گذشته است که در توسعه بسیار مؤثر بوده و در دولت تدبیر و امید یکی از کلیدیترین محورهای مورد تأکید و برنامهریزیشده برای ادامه فرآیندهای توسعهای بوده است.
وی با بیان این که پتانسیلهای خوبی در ابرکوه وجود دارد، تصریح کرد: اگر قرار است در شهرستان ابرکوه شاهد توسعه باشیم، مادامی که تدارک لازم در نیروی انسانی و مهارتهای مورد نیاز در این نیروها نباشد، توفیق حاصل نخواهد شد.
پاکسرشت به افتتاح مرکز آموزش فنی حرفهای بانوان در ابرکوه اشاره کرد و گفت: این طرح کمک میکند که پتانسیل آموزش مهارتی را در حوزه مشاغل خانگی و مشاغل مرتبط و متناسب با فعالیت اقتصادی بانوان توسعه دهیم.
وی با اشاره به اشتغال 63 درصد از حرفه آموزان فنی حرفهای ابرکوه در سال گذشته، خاطرنشان کرد: این مهم نشان دهنده بازدهی فوقالعاده آموزشهای مهارتی است که اگر در این زمینه سرمایهگذاری انجام شود در شرایط فعلی که کشور با چالش بیکاری مواجه است، میتواند راهگشا باشد.
ارزشافزوده گردشگری برای ابرکوه بیش از صنعت است
«محمدعلی طالبی» استاندار یزد نیز ابرکوه را دارای مردمانی صبور و مقاوم دانست و اظهار کرد: ابرکوه در موقعیت جغرافیایی مناسب و نقطه تلاقی استانهای یزد، اصفهان و فارس قرار دارد که شرایط ویژهای به این شهرستان داده است و اگر به خوبی از آن استفاده شود، قطعاً رشد و توسعه بیشتری به همراه خواهد داشت.
وی تصریح کرد: ابرکوه یکی از قطبهای کشاورزی و دامپروری در استان یزد است که از منابع آب بهخوبی استفاده کرده و انتظار میرود که این روند ادامه داشته باشد و راهبردهای جدید استفاده بهینه از منابع آب بیش از گذشته در دستور کار بخش کشاورزی قرار گیرد.
طالبی عنوان کرد: امروز ظرفیت خوبی در ابرکوه برای بهرهبرداری از گردشگری ایجاد و اقداماتی نیز در جهت تأمین زیرساختها در شهرستان انجام شده است که باید توسعه یابد چرا که گردشگری بهتنهایی میتواند حتی بیش از بخش صنعت هم ارزشافزوده ایجاد کند.
وی در ادامه به ضرورت امیدآفرینی برای مردم در 40 سالگی انقلاب اشاره کرد و افزود: در شرایط خاص امروز تنها عاملی که موجب قوام و انسجام جامعه و پیوند دهنده مردم و مسئولین و نظام جمهوری اسلامی است، امید دادن به مردم است.
«محمد کاظمی نسب» فرماندار ابرکوه نیز به بیان برخی دستاوردهای انقلاب اسلامی در شهرستان ابرکوه پرداخت و گفت: در ابرکوه پیش از انقلاب تنها 40 کیلومتر جاده آسفالت وجود داشت اما امروز حدود 70 کیلومتر بزرگراه، 170 کیلومتر راه اصلی، 20 کیلومتر راه فرعی، 120 کیلومتر جاده روستایی در ابرکوه وجود دارد.
وی بیان کرد: پیش از انقلاب تنها یک مرکز درمانی در ابرکوه بود که تنها به درمان سرپایی بیماران اقدام میکرد در حالی که امروز یک بیمارستان 96 تخت خوابی با 5 بخش بستری و چند بخش سرپایی و بیش از مرکز بهداشتی و درمانی ارائهدهنده خدمات به مردم هستند.
کاظمی نسب در ادامه حوزه گردشگری، صنعت، کشت و دامهای نوین را از جمله رویکردهای توسعه شهرستان عنوان کرد و افزود: در حوزه کشاورزی و دامداری سالانه بیش از 9 هزار تن انار، 4 هزار تن پسته، 6 هزار تن گوشت سفید، هزار تن گوشت قرمز، 3 هزار تن آلوچه، 22 هزار تن زردآلو، 18 هزار تن شیر تولید میشود.
وی ادامه داد: امروز در حوزه صنعت سالانه 50 هزار تن انواع میلگرد، 5 هزار تن سنگ آهن، هزار تن فرآوردههای لبنی، ده میلیون متر مربع کاشی و سرامیک صادر میشود. ضمن اینکه فرش دستباف، نمد ، گیوه، سفره خمیر و غیره نیز در حوزه صنایعدستی تولید میشود.
انتهای پیام