بازهم دستگیری یک خواننده آمریکایی به اتهام تجاوز
فرهنگی و هنری
بزرگنمایی:
تبسم مهر - «بو وو» خواننده رپ آمریکایی به اتهام تجاوز از سوی یک زن دستگیر شد.
تبسم مهر - «بو وو» خواننده رپ آمریکایی به اتهام تجاوز از سوی یک زن دستگیر شد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از وِرایِتی ، «بو وو» خواننده رپ آمریکایی دیروز صبح به اتهام تجاوز از سوی یک زن که با نام «لسلی هولدن» شناسایی شد، دستگیر شد.
ورایتی بنابر گزارش آسوشِیتدپرس اعلام کرد که پلیس طی تماسی که ساعت 4 و 15 دقیقه صبح از خیابان دوازدهم دریافت کرد که در آن زنی ادعای تجاوز جنسی از سوی خواننده مشهور رپ عنوان کرد و پلیس بلافاصله به محل رجوع و خواننده را دستگیر کرد.
پلیس اعلام کرده که به محض بخورد با خواننده متوجه آثاری از زخم و جراحت روی صورت او شد که به همان نسبت نیز آثار زخم روی صورت زن شاکی دیده میشد و انکار خواننده نسبت به تجاوز جنسی پلیس را بر آن داشت تا در این زمینه و اینکه کدام یک از طرفین درگیری را که منجر به ایجاد این جراحات شده را در دستور کار خود قرار داد. از این رو هر دو نفر را به اتهام ایراد ضرب و جرح دستگیر کرد. به همین منظور و برای تحقیقات بیشتر این دو نفر به زندان ایالتی فالتون منتقل شدند.

«بو وو» که با نام «شَد ماس» نیز مشهور است، در اوایل دهه 2000 به شهرت و محبوبیت رسید. او در سال 2016 اعلام کرد که از خوانندگی رپ خود را بازنشسته میکند. او در همین سال با همکاری «سولیا بوی» آلبوم «ناآگاهی» را منتشر کرد.
این هنرمند علاوه بر خوانندگی در هنرپیشگی در سینما و تلویزیون نیز فعال بوده است. او در سال 2004 نقش اصلی فیلم «تعطیلات خانواده جانسون» را ایفا کرد. او همچنین در سال 2006 در فیلم معروف و موفق «سریع و خشمگین» بازی کرد.
انتهای پیام/